Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kusra bakmayın kaynağınız doğru olabilir Fakat dediğim gibi İtalya'da vergi %50 2.7 için 5.4 milyon euro maliyeti var 3 yıllık anlaşsa 16.5 milyon euro yapar bu Handanovic'in maliyeti.Sirigu için 2 milyondan 4 milyon euro yıllık maliyeti olur 3 yılda sana 12 milyon euro eder en az 6-7 milyon euro bonservis verecek 18 milyon euro yapar.Adamlar Handanovic gibi kaliteli bir kaleci varken ondan kısmen daha kötü Sirigu için riske girermi?
Tabi ki haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi, eğer bir şekilde Handanovic'in aklını çelebilirsen, herşey olabilir.Handanovic2in yaşı 31 yakında 32 bu saatten sonra bence kendisi için en önemli şeylerden biri para olacaktır.
Bence 3.5 milyon euro 'ya kadar çıkılabilir bonuslarla falan 4 idealdir.Muslera 5 alıyor.Handanovic'in olduğu yerde Muslera'nın adı geçmez.Çok büyük kaleci keşke alınsa.
Kerim Frei sizce gidermi ? West brom istiyor dendi
3.5 yıllık vermez BJK
Lovre Kalinic'in adı bizimle yazılmış. Kumaşı çok iyi bir kaleci. Potansiyel aralığı çok geniş.
Beşiktaş büyük takım 3.5 milyon euro verecek bütçesi var.Mario Gomez 3.5 alıyorsa Handanovicte alır pozisyonlarının aynı kalitelerindeki oyuncular.Hem neyine itiraz ediyonuz anlamıyorum Pektemek 1.7 alıyor sesiniz çıkmıyor Handanovic'e mi 3.5 fazla geliyor.Sırf Pektemek ve Tolga'nın maaşlarını toplayınca zaten Handanovic'in maaşı ediyor.
Bi ara R. Sağnak 18 yaşında Polonyalı kaleci paylaşmisti. Adi Bartlomiej Dragowski. Bilen tanıyan izleyen var mı bu kaleciyi? GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komisyon transferi o Bilic'in önerdiği bir şahıs kendisi.
R.sağnak beni banlamış
Başkalarının lafını doğru kabul edip, peşinden gitmeyin. İzledin mi hiç?
Ne dediysen artık GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocanın 5 ay boyunca Pedro'ya tanıdığı süre çok yetersizdi. Elden çıkarmak yerine kadroda tutup yanına Papy'i de ekleyip; Sezon sonuna kadar Ersan/Papy, Rhodolfo/Pedro diye yedeklerdim.Pedro, en kötü ihtimalle kiralanmalı, satılmasından yana değilim.
Elit takımların göz bebeği. Yolu buralara düşmez.
Bugün de Handanovic'i almışız