2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906434 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı campeon2015

Bütün takımlar kaleci arıyor bu nasıl iş anlamadım.

Roma,İnter,Liverpool,Milan,Aston Villa,Marsilya.... yaz yaz bitmez.İşin kötü tarafı bunlar adı bizimle anılan kalecileri istiyor.

Çevrimdışı RQ7_351903

Kusra bakmayın kaynağınız doğru olabilir Fakat dediğim gibi İtalya'da vergi %50 2.7 için 5.4 milyon euro maliyeti var 3 yıllık anlaşsa 16.5 milyon euro yapar bu Handanovic'in maliyeti.Sirigu için 2 milyondan 4 milyon euro yıllık maliyeti olur 3 yılda sana 12 milyon euro eder en az 6-7 milyon euro bonservis verecek 18 milyon euro yapar.Adamlar Handanovic gibi kaliteli bir kaleci varken ondan kısmen daha kötü Sirigu için riske girermi?
Tabi ki haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi, eğer bir şekilde Handanovic'in aklını çelebilirsen, herşey olabilir.Handanovic2in yaşı 31 yakında 32 bu saatten sonra bence kendisi için en önemli şeylerden biri para olacaktır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kerim Frei sizce gidermi ? West brom istiyor dendi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Batuhan1903

Tabi ki haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi, eğer bir şekilde Handanovic'in aklını çelebilirsen, herşey olabilir.Handanovic2in yaşı 31 yakında 32 bu saatten sonra bence kendisi için en önemli şeylerden biri para olacaktır.
Bence 3.5 milyon euro 'ya kadar çıkılabilir bonuslarla falan 4 idealdir.Muslera 5 alıyor.Handanovic'in olduğu yerde Muslera'nın adı geçmez.Çok büyük kaleci keşke alınsa.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence 3.5 milyon euro 'ya kadar çıkılabilir bonuslarla falan 4 idealdir.Muslera 5 alıyor.Handanovic'in olduğu yerde Muslera'nın adı geçmez.Çok büyük kaleci keşke alınsa.
3.5 yıllık vermez BJK

Çevrimdışı Batuhan1903

Kerim Frei sizce gidermi ? West brom istiyor dendi
7-8 teklif gelirse ben satılmasından yanayım yerine Sinan Kurt alınabilir 2-3 milyon euroya kalan 5 milyon euroda direk kaleci bütçesine aktarılır.

Çevrimdışı RQ7_351903

3.5 yıllık vermez BJK
Verebilir, bonservis olayı çözülürse.

Çevrimdışı atalay

Lovre Kalinic'in adı bizimle yazılmış. Kumaşı çok iyi bir kaleci. Potansiyel aralığı çok geniş. 

Çevrimdışı Batuhan1903

3.5 yıllık vermez BJK
Beşiktaş büyük takım 3.5 milyon euro verecek bütçesi var.Mario Gomez 3.5 alıyorsa Handanovicte alır pozisyonlarının aynı kalitelerindeki oyuncular.Hem neyine itiraz ediyonuz anlamıyorum Pektemek 1.7 alıyor sesiniz çıkmıyor Handanovic'e mi 3.5 fazla geliyor.Sırf Pektemek ve Tolga'nın maaşlarını toplayınca zaten Handanovic'in maaşı ediyor. :s20:

Çevrimdışı Batuhan1903

Lovre Kalinic'in adı bizimle yazılmış. Kumaşı çok iyi bir kaleci. Potansiyel aralığı çok geniş.
Komisyon transferi o Bilic'in önerdiği bir şahıs kendisi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş büyük takım 3.5 milyon euro verecek bütçesi var.Mario Gomez 3.5 alıyorsa Handanovicte alır pozisyonlarının aynı kalitelerindeki oyuncular.Hem neyine itiraz ediyonuz anlamıyorum Pektemek 1.7 alıyor sesiniz çıkmıyor Handanovic'e mi 3.5 fazla geliyor.Sırf Pektemek ve Tolga'nın maaşlarını toplayınca zaten Handanovic'in maaşı ediyor. :s20:
Mustafa ya itiraz etmediğimizi nerden çıkardın. Ayrıca Handanovic gelecekse versinler ben isterim Handanovic i ama çıkarıp fikret ormanın3 .5 - 4 civarı bi parayı vermeyeceği gerçeğini söyledim sadece.

Çevrimdışı cisse557

Bi ara R. Sağnak 18 yaşında Polonyalı kaleci paylaşmisti. Adi Bartlomiej Dragowski. Bilen tanıyan izleyen var mı bu kaleciyi?

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bi ara R. Sağnak 18 yaşında Polonyalı kaleci paylaşmisti. Adi Bartlomiej Dragowski. Bilen tanıyan izleyen var mı bu kaleciyi?

R.sağnak beni banlamış :)

Çevrimdışı atalay

Komisyon transferi o Bilic'in önerdiği bir şahıs kendisi.

Başkalarının lafını doğru kabul edip, peşinden gitmeyin. İzledin mi hiç?

Çevrimdışı cisse557

R.sağnak beni banlamış :)
Ne dediysen artık :)

Çevrimdışı FuLL_MaNiAc

Handanoviç Mi Gelmiş?Kaleye Duvar Mı Örmüşüz?
 :aman:

Çevrimdışı Batuhan1903

Başkalarının lafını doğru kabul edip, peşinden gitmeyin. İzledin mi hiç?
Hiç izlemedim Bugun timeline'da Bilic'in önerdiği topçu diye adı geçti.Ayrıca @Çağrı da komisyon transferi olduğunu yazmıştı.

Çevrimdışı atalay

Elit takımların göz bebeği. Yolu buralara düşmez.

Çevrimdışı campeon2015

Mbia transferi hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne dediysen artık :)

Farklı zaman diliminde söylediği lafları yedirdim biraz işine gelmedi:)

Çevrimdışı tangaz

Hocanın 5 ay boyunca Pedro'ya tanıdığı süre çok yetersizdi. Elden çıkarmak yerine kadroda tutup yanına Papy'i de ekleyip; Sezon sonuna kadar Ersan/Papy, Rhodolfo/Pedro diye yedeklerdim.

Pedro, en kötü ihtimalle kiralanmalı, satılmasından yana değilim.

pedro için güntekin antrenman temposu çok kötüymüş die bir yorum yapmıştı. şenol hoca antrenman temposu düşük birini oynatmaz die nam salan biridir. sen ne diyorsun @atalay antrenman temposu hakkında bilgin var mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Bugün de Handanovic'i almışız :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben şahsen bilmiyorum ama adı geçse araştırır bulur seyrederim.

Ama buraya gelse bile anasını anlatırlar izlemeden etmeden tv lerde 18 19 yaşında çocuğa kalemi emanet edilir vs vs. Başlamadan bitirirler 4 sene sonrada BJK değerini bilmedi bak şimdi nerde derler. On yargı acayip seviyede türkiyede

Çevrimdışı cisse557

Simdiden gelecek vaadeden bi kaleci baksalar bari alınacak yeni kaleci dışında. Seneye yedek kaleci ve 3. Forvetin potansiyelli gençler olmasını istiyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugün de Handanovic'i almışız :D
Daha yeni başladık parada anlaşmaya çalışıyoruz:)