2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904766 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

biz zaten 1 milyon 100 bin € almıştık 1.5'a okuttuysak iyidir :)
Neler diyorsunuz siz  :lol: sözleşmesi bitecek 6 ay sonra 1 maç oynamadı bile.300-500 bazında bırakmışlardır
See you in another life,brother.

Çevrimdışı AmaralGürses

Kayseri Erciyesspor'dan Emre Toraman. Çok faydalı oyuncu. Hem ön libero hem stoper oynayabiliyor. Tecrübesiyle şampiyonluk yolunda çok işimize yarar. Oyunun iki yönününü de iyi oynayabiliyor. Zaman zaman etkili driplinglerle delici unsur rolü de üstleniyor.
Bir de Mersin'den Güven Varol. Istikrarlı kanat oyuncusu sorununu çözecektir. Orta isabet yüzdesi yüksek, birbirlerine çabuk, skora dönüş üretkenliği yüksek bir isim. Ikisi gelirse bence kaleci ve sol bek dışında sorunumuz kalmaz kısa vadede.

Çevrimdışı enderersoy15

Kalecimiz degisirse savunmamiz kendini toplayacaktir cunku defans guven hucum yetenektir.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kayseri Erciyesspor'dan Emre Toraman. Çok faydalı oyuncu. Hem ön libero hem stoper oynayabiliyor. Tecrübesiyle şampiyonluk yolunda çok işimize yarar. Oyunun iki yönününü de iyi oynayabiliyor. Zaman zaman etkili driplinglerle delici unsur rolü de üstleniyor.
Bir de Mersin'den Güven Varol. Istikrarlı kanat oyuncusu sorununu çözecektir. Orta isabet yüzdesi yüksek, birbirlerine çabuk, skora dönüş üretkenliği yüksek bir isim. Ikisi gelirse bence kaleci ve sol bek dışında sorunumuz kalmaz kısa vadede.

TROLL  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez'den sonra bir başka Mario'yu getirelim. :D

Çevrimdışı ozan062

belli oldu mottayı bedavaya gondermeye calısıyoruz bence hata olur simdi değil sezon sonu gitsin o zaman cnk takımda sol bek yok yedek olarak

tosic var ama onu hep stoper yedeği olarak dusunuyor hoca belliki onu dusunmuyor sayısa eksik oluncak orda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LuceGel

Oyuncu almadan Mottayı yollamak hatadır koca 2. yarı İsmaile güvenemeyiz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozeratalay

Sirigu hazırlık maçında oynamayı bırak oyuncu değişikliğinde bile oyuna girememiş.Boyko gösterip Sirigu yapabilirmiyiz.Yoksa Siriguya çökücek takım varmı suan?

Çevrimdışı Kemal

Neler diyorsunuz siz  :lol: sözleşmesi bitecek 6 ay sonra 1 maç oynamadı bile.300-500 bazında bırakmışlardır

İşte aklı selim bir yazı , cok sukur .

Çevrimdışı mehmetthedum

Motta, pedro ve pektemek'i paket yapıp gassaraya, cenk gönenin yanına yollasak mı?

Danny'nin de intikamı olurdu . Her 3 pozisyona da ihtiyaçları var  :D
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Keşke Eren'in sözleşmesinin bitttğinin farkında olsaydın. :s20: :s20:

ben farkındayım durumun geçmişe dönüp bakarsan eren albayrakı yazdıgımıda görürsün anadoludan o şekilde kolay adam alabildinmi bu zamana kadar 1 tane söyle bana

Çevrimdışı zekotha

Sirigu hazırlık maçında oynamayı bırak oyuncu değişikliğinde bile oyuna girememiş.Boyko gösterip Sirigu yapabilirmiyiz.Yoksa Siriguya çökücek takım varmı suan?

roma istiyor diye duymuştum

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sezon hepi topu 2 maç oynamış 180 dk toplamda neden olmasın :)

http://www.transfermarkt.com.tr/salvatore-sirigu/leistungsdaten/spieler/25508

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aklıma mario isimli kimse gelmedi :)

Çevrimdışı murat

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 20:50:33 MURAT ]

Çevrimdışı ozeratalay

roma istiyor diye duymuştum
Sezninin 2. Kaleci olmal isticeğini sanmıyorum alırlarsa o bosta kalır ona cökeriz :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

balotelli
mandzukiç

1 si yaramaz digerini zaten getiremeyiz gerekte yok zaten :)

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Renton

Gomezi okutup torresi canlandıralım sonra onuda okutalım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Buna gerek yok ki B.münihede bu geldiği için Gomez gözden çıkarılmıştı. gomeze göre biraz daha mücadeleci bi yapısı var ama Gomeze değişmem :)

Bu arada Kameni adı çıkmış kameni İnanılmaz ilginç goller yiyen bi kaleci ama begeniyorum :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Buna gerek yok ki B.münihede bu geldiği için Gomez gözden çıkarılmıştı. gomeze göre biraz daha mücadeleci bi yapısı var ama Gomeze değişmem :)

Bu arada Kameni adı çıkmış kameni İnanılmaz ilginç goller yiyen bi kaleci ama begeniyorum :)

Bana kalsa 34e kadar Gomez oynasın isterim ama ingiltereden iyi bir teklif gelir tutamazsan yerine koyulacak oyuncu çok önemli. Artık santrfor bölgesine düşük kalitede isim alamazlar. :)

Çevrimdışı murat

1 si yaramaz digerini zaten getiremeyiz gerekte yok zaten :)
mario götze

Çevrimdışı Kadir G.

Gomezi okutup torresi canlandıralım sonra onuda okutalım

Torresin parlayacak bir tarafı kalmadı bence. Yaşı da 32 olacak.