2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901488 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arjantin'e filan kiralasak orada iş yapar aslında rakam artabilir satarken

Boca Juniurs a göndersek fena olmaz çağrı avrupaya ordan daha kolay geçiş sağlayabilir yeteneklerini gösterirse bizde böylece para kazanmış olabiliriz ,

Çevrimdışı ONUR KOLCU

FutStats™ ‏@FutStat 16 dk.16 dakika önce

Maç başına en fazla kurtarış yapan kaleci; Mersin'den Muammer Yıldırım (4,6) olurken, onu Muslera (3,8) ve Karcemarskas (3,8) takip etti.

O vakit muammeri alalım biz :)

Çevrimdışı AmaralGürses

hakan gündoğan bağlandı şimdi bütün efor boyko üzerine yoğunlaşmış durumda dedi.

Çevrimdışı AmaralGürses

boyko-cabral-costil üçlüsünden biri gelecek bana sorarsanız.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı RQ7_351903

Yav, Boyko bize uymaz, bize ayaklarını'da iyi kullanan kaleci lazım, Sirigu, Handanovic, Mandanda, Ospina.

Ospina-Balanta & Sirigu-Papy ikilileri Boyko-Douglas ikilisini parçalar.

Boyko hadi gene neyse Douglas berbat bir stoper.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Juventus caceres i Fener 3milyona verelim demis habere gore bizim takima olmazmi Caceres hem yasi iyi fiyat 3-4 m iyi
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 18:23:42 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

SkySport, Cabral için Napoli ile görüşmelere başladığımızı yazmış.

Rafael Cabral'ı, Santos'da iken beğenirdim.

Çevrimdışı RQ7_351903

Juventus caceres i Fener 3milyona verelim demis habere gore bizim takima olmazmi Caceres hem yasi iyi fiyat 3-4 m iyi
Cacares'i 3 Milyona alamazsın, boş adam değil Cacares.
Ona 3 milyon verece dünya takım var.İngiltere-İspanya'dan.

Çevrimdışı cursedofdragon

sağ ayaklı bir stoper sol ayaklı bir stoper lazım.

Çevrimdışı Çağatay

Yazildi mi daha once takip edemedim ama
Şu lovre kalinic nasıldır beyler
Ilgileniyormuşuz galiba ntvsporun haberine göre
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AmaralGürses

SkySport, Cabral için Napoli ile görüşmelere başladığımızı yazmış.

Rafael Cabral'ı, Santos'da iken beğenirdim.

@atalay Cabral vs. Costil yapsak hangisi daha faydalı olur bizim için? Zira bence ikisinden biri gelecek eğer boyko olmazsa.

Çevrimiçi Samet Ç

Adam kolombiyadan gelip burdaki sarışına tutulurmu :evillol:
Hiç sorma gönül bu ota da konar tezeğe de hatunda estetik harikası  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Motta'yı kaça verdik acaba 1 milyon kar etsek bari.

Çevrimiçi Samet Ç

Caceres joker oyuncudur defansın her bölgesinde oynar.Fener istiyordu alırsa iyi transfer.

Çevrimdışı cursedofdragon

Motta'yı kaça verdik acaba 1 milyon kar etsek bari.

biz zaten 1 milyon 100 bin € almıştık 1.5'a okuttuysak iyidir :)

Çevrimdışı Ensar

FutStats™ ‏@FutStat 16 dk.16 dakika önce

Maç başına en fazla kurtarış yapan kaleci; Mersin'den Muammer Yıldırım (4,6) olurken, onu Muslera (3,8) ve Karcemarskas (3,8) takip etti.

O vakit muammeri alalım biz :)
:kop: :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

@atalay Cabral vs. Costil yapsak hangisi daha faydalı olur bizim için? Zira bence ikisinden biri gelecek eğer boyko olmazsa.

İkisi de elit kaleci değil. Fakat Costil daha iyi...

Çevrimdışı Batuhan1903

Yönetim Motta'yı antalya'ya vermekle net hatalıdır.Rize'den Eren karşılığı Motta ve Tosic'i takas yoluyla göndermeliydi. :s20:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:kop: :kop: :kop:

Tolga Zengini gerçekten begenirdim bize geldiği ilk sezon fena oynamadı ama ne olduysa geçen sezonun ortalarından sonra oldu ve güvenilmeyecek derecede taraftarı tedirgin eden bi kaleci haline geldi.

Şuan gerçekçi düşünmek gerekirse Ospina olmayacak gibi duruyor , yönetim kaleciye çok parada vermek istemiyor bonservis olarak ve mandanda mantıklı bi seçenek gibi duruyor sene sonunda kontratı bitecek ..

Boyko ya gelecek olursak uefa da zaten maçları hep izlerim grup aşamasından sonra maçlarını seyrettim fena kaleci değil ama tolgadan cok bi artısı yok , ismi bizimle geçince  bi yerlerden başka maçlarınıda buldum izledim tatmin etmedi.

Mesela diyoruzya  ulan bu gole kalecide bişey yapamaz diyoruz mesela kaleci bazende bu tip topları çıkarmalı ki ekstra maç kazandırsın..
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 19:00:59 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yönetim Motta'yı antalya'ya vermekle net hatalıdır.Rize'den Eren karşılığı Motta ve Tosic'i takas yoluyla göndermeliydi. :s20:

Rize yedek olarak mottayı almaz o bölgede Dhurgham Ismail var zaten adamlarda neden sana ofans olarak görev verdikleri ereni takas için versinler ki gerçek hayat bazen FM den uzaklaşabiliyor herşey bizim düşündüğümüz gibi olmuyor malesef.

Çevrimdışı brkntcnr

Motta yı göndermekle çok doğru bir iş yaptık. Sene sonu bi sol bek alırız yedeği İsmail olur. Alınacak bir stoper alıp Tosic i de sol stoper yapıp defansı hem sayı hem de nitelik bakımından halletmiş oluruz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Savunmaya Dede'yi yapıştırabilsek Ronaldo - Zago'yu asıl o zaman sağlardık Rhodolfo - Dede ile.

Birebir aynı karakterler..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Rize yedek olarak mottayı almaz o bölgede Dhurgham Ismail var zaten adamlarda neden sana ofans olarak görev verdikleri ereni takas için versinler ki gerçek hayat bazen FM den uzaklaşabiliyor herşey bizim düşündüğümüz gibi olmuyor malesef.
Keşke Eren'in sözleşmesinin bitttğinin farkında olsaydın. :s20: :s20: