2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897270 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

açıkçası ben papy i hiç seyretmedim? Stili kimi andırıyor? Ersan gibi mi yoksa 2003 efsanesi ronaldo gibi mi?
İkisinden de çabuk ve tek hamleli değil.

Topla çıkışları iyidir ve uzun boylu olduğu için havadan da top geçirmez.

Oyun sertliği de gayet iyidir fakat tek sıkıntı Chelsea'de bu sezon hiç oynamamış olması.

Gerçi ben yine de bizim oyunumuza en uygun ismin Papy olduğunu düşünüyorum.(Douglas'ı beğenmeme rağmen)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RQ7_351903

Şimdi al Papy'i kiralık olarak, N'kolou'ya da yapıştır bir sözleşme prensip olarak, sene sonu bonservisi elinde, 2-3 kuruş imza parası, iyi de yıllık ücret verdim mi her türlü gelir, kaleyede Sirigu Kale ve Stoper ŞL seviyesinde olur.

Çevrimdışı ozan062

Ohooo alamyız gülüm o çocuk çok iyi be :)

timo ile ilgili müthiş besteler yapılır yalnız cizgi film karakteri gibi ismi var fena malzeme verir ama işte bize gelme ihtimali ibrahimovicle aynıdır:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

10 yıl kaleyi emanet edeceğin biri için çok değil abi, hatta 2 katına satma ihtimalin de epey fazla :)

En fazla 6 milyon harcayabiliyoruz Anıl :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

10 yıl kaleyi emanet edeceğin biri için çok değil abi, hatta 2 katına satma ihtimalin de epey fazla :)

Yok ondan yana sıkıntı yok şuan verecek durum yoktur onu demek istedim ayrıca daha 22 yasında heralde 13 yıl  yıllık 1 milyondan aza gelir 3 senede bi kaleci almaktansa ama  şuan o parayı çıkarıp verecek durum oldugunu sanmıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

İş 9 milyona kalsa Handanovic'e öner 5-6 milyon imza parası attır imzayı 3 ay Tolga'yı izlemeye razı olurum :D

Horn çok iyi kaleci daha da iyi olacak ayrı konu tabi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı F1903

Benim elimde olsa Beck ve Gomez'in yanina 9 tane daha Alman alirim takimi komple Alman yaparim  :lol:

Saka bir yana gercekten Alman futbolcularin fundamentali, disiplini, takim oyununa yatkinligi gercekten hayranlik uyandiriyor.

Suana kadar da transfer ettigimiz Alman futbolculardan sikinti yasadagimiz soylenemez. (2. Daum donemindeki Sixten Veit, Oliver Schaefer, Thomas Hengen fiyaskolarini saymiyorum)

Stefan Kuntz, Markus Munch, Fabian Ernst, Mario Gomez, Andreas Beck...

Bunlari gordukten sonra diyorum ki Adler de gelsin, Horn da gelsin, Almansa gelsin :)

Çevrimdışı Kadir G.

Uzun zamandır söylüyorum 15 milyon harcayıp kurumuşlar eneramolar almak yerine hangi mevkiiden muzdaripsen çıkarıp 15 milyonu tek oyuncuya verebileceğin zaman olmuşsundur.

Çevrimdışı atalay

İlk yarının tüm en iyi on birlerinde Rhodolfo var. Tebrikler!  :D

Çevrimdışı Çağrı

Prison Break'teki deli değil mi bu  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

Forumda zaman zaman cok elestirildi ama turkiyenin en iyi stoperlerinden biri bence. Yurtdisindaki ilk tecrubesine ragmen mukemmel is cikardi. Seneye daha iyi performans gosterecektir. Yanina hizli agresif bir stoperde aldikmi sampiyonlar ligine hazir oluruz diye dusunuyorum.

Çevrimdışı atalay

Prison Break'teki deli değil mi bu  :evillol:

Aynen. Benziyorlar.  :D

Çevrimdışı Anıl

En fazla 6 milyon harcayabiliyoruz Anıl :)
Ben burayı kaçırdım galiba, neden en fazla 6 milyon harcayabiliyoruz ?

Çevrimdışı Kadir G.

Elde o kadar kalmış. :)

Çevrimdışı Çağrı

Para yok  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

Sattigimiz kadar harcayabiliyoruz. 13 milyon gelir vardi demba ba dan. 6 kusur sene basinda harcadik simdi de geriye kalan 6 kusur var.

Çevrimdışı atalay

Akhisarlı Douglao'nun rakamları müthiş. Verilere göre ligin en değerli oyuncusu şu anda.

Çevrimdışı Çağrı

Sattigimiz kadar harcayabiliyoruz. 13 milyon gelir vardi demba ba dan. 6 kusur sene basinda harcadik simdi de geriye kalan 6 kusur var.

Atınç'dan da 5 geldi konu o değil de ayrılan bütçe bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Akhisarlı Douglao'nun rakamları müthiş. Verilere göre ligin en değerli oyuncusu şu anda.

Fener için çok ideal stoper olurdu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

ROBERT ZİELER

der ve susarım... Tam aradığımız Alman...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Şimdi al Papy'i kiralık olarak, N'kolou'ya da yapıştır bir sözleşme prensip olarak, sene sonu bonservisi elinde, 2-3 kuruş imza parası, iyi de yıllık ücret verdim mi her türlü gelir, kaleyede Sirigu Kale ve Stoper ŞL seviyesinde olur.
N'Kolou diye bir ihtimal yok onu çıkarın aklınızdan :D

Çevrimdışı Çağrı

N'Kolou diye bir ihtimal yok onu çıkarın aklınızdan :D

Bu adam biriyle anlaştı ama dur bakalım %90 Premier lig yolcusu. Liverpool filan kanca atmış olabilir Klopp sağolsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu adam biriyle anlaştı ama dur bakalım %90 Premier lig yolcusu. Liverpool filan kanca atmış olabilir Klopp sağolsun.
Tam EPL topçusu şimdiden oraya gitmiş bile olabilir :D

Çevrimdışı AmaralGürses

derim bana kalırsa messiyi defansa alırım hızlı oldugundan ronaldoyuda kaleye alırım oda boyundan ve maç içinde cok iyi yerlere topu gondermesinden dolayı
mesutuda onlibero yaparım tekniğini kullanırım :D

aynn diğerleri ölü yatırım

@ozan062  abi doğru söyle mustafa denizli favori teknik direktörün dimi?