Mehmet ekici diyorum gidiyorum 
Küçük takım oyuncusu. Bencil , acemice işler yapabilen , topsuz oyunda olmayan , fiziksel açıdan yetersiz yumuşak bir orta saha . Beşiktaş'ın oyuncusu değil.
Orta sahadan bahsediyorsak Osmanlıspor'dan Ndiaye Beşiktaş'ın tam aradığı oyuncu . Box to box oynayabilen 6 numaranın kesiciliğine 8 numaranın tekniğine ve oyun görüşüne sahip Afrikalı oyuncuların geneline oranla altyapı eğitimini daha iyi aldığını belli eden ,oyun disiplini ve konsantrasyonu yüksek , pozisyon bilgisi iyi , oyunu doğru okuyabilen doğru yerlere pas atabilen rakibin boş zayıf olduğu alana kaçıp pozisyon yaratabilen , vücudunu iyi kullanıp bu sayede kendine pas ve şut opsiyonu yaratabilen karakteri düzgün kendini geliştirmeye , öğrenmeye açık bir futbolcu görünümünde . Beşiktaş'ın sezon başında aradığı box to box oynayabilen , kesici , teknik , oyunu okuyabilen , gerektiğinde dikine gidip pozisyon yaratabilen veya şut çekebilen , ayağı düzgün orta saha oyuncusu ihtiyacını karşılıyor .
Yönetimin ,Ndiaye konusunda istekli olup olmadığını bilemiyorum ama bu futbolcu takımımıza cuk diye oturur . Tabi Osmanlıspor ve oyuncu ile uygun rakamlarda anlaşılırsa.