2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894037 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cellulosic material

herkese merhaba,

costil/mandanda/adler üçlüsünden biri, defansa zapata ve ortasahaya da mbia alınabilirse ikinci yarı daha da iddialı konuma gelebiliriz.

ayrıca rakibimize oranla ikinci yarının ilk 7 haftasındaki fikstür avantajımızı da göz önüne alırsak, stat açılıncaya kadar olabildiğince rüzgarı arkamıza almalıyız. stat açıldıktan ve stada lider gidildikten sonra şampiyonluğun daha kolay gelebileceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Kartal Yuvasına güzel ürünler gelmiş.  :)

Çevrimdışı Deniz

Mehmet ekici diyorum gidiyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı campeon2015

Yahu kendimiz soyluyoz inaniyoz valla m-bia ts ile sıkıntısı çıktı hemen aldık vay anasıni 😄😄

2 defa görüşme yapıldı imza parası hariç sıkıntı yok.adam para canlısı.

Çevrimdışı Mehmet57

Angers'in 1.92 boyundaki, 29 yasindaki on liberosu Cheikh Ndoye. 5 gol 1 assist ile Ligue 1'in en cok ilgi ceken oyuncularindan biri oldu, adi City ve Chelsea dahil bircok BPL kulubu ile geciyor. Mart'da 30 yasina giriyor, yani ucuza alinabilir.

Çevrimdışı campeon2015

Seve seve şampiyonuz diyosun

Sirigu tek başına şampiyon yapar.

Yönetim takım lider,iyi gidiyoruz oyuncuları küstürmeyelim diye transfer yaparsa şaşırmam.
Kimin mevkisine oyuncu alınırsa darılacak,duygusal bir takımız maalesef böyle bir gerçek var.
Bence Tolga'nın 1-2 tık üstü bir kaleci alıp kapatırlar ara dönemi,stoper alınmazsa şaşırmam.Sadece ligte olduğumuzu düşünerek böyle bir şey yapabilirler.

Korktuğum ise vasat düzeyde 1-2 oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması veya satın alınması.(Hakan Arıkan-Serdar Aziz gibi)

Çevrimdışı ekrembaser

Tapatalk kullanmayı denedin mi hocam ?

Yok kardeşim biraz teknoloji özürlüyüm😀

Çevrimdışı Koa_lAA

premier lig kalecileri hep ince uzun boylu olarak seçilmekte...
cech,courtoıs, stekelenburg, mignolet, de gea, adrian( keşke bunu alabilsek),lloris vs vs hem 1.90 üstü..

ospina 1.83.. baya fark var.. forma vermezler o adamı orda.. ingilizler çok tutucular bazı konularda o yüzden olmaz orda işi :D bi kasper in fiziği benzemekte bizim oğlana...

Çevrimdışı AmaralGürses

Yok kardeşim biraz teknoloji özürlüyüm

Tapatalkı indirmeni öneririm hocam ben oradan giriyorum cepten gayet rahat. App Store Dan indirebilirsin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mehmet ekici diyorum gidiyorum :)
Küçük takım oyuncusu. Bencil , acemice işler yapabilen , topsuz oyunda olmayan , fiziksel açıdan yetersiz  yumuşak bir orta saha . Beşiktaş'ın oyuncusu değil.
Orta sahadan bahsediyorsak Osmanlıspor'dan Ndiaye Beşiktaş'ın tam aradığı oyuncu . Box to box oynayabilen 6 numaranın kesiciliğine 8 numaranın tekniğine ve oyun görüşüne sahip  Afrikalı oyuncuların geneline oranla altyapı eğitimini daha iyi aldığını belli eden ,oyun disiplini ve konsantrasyonu yüksek , pozisyon bilgisi iyi , oyunu doğru okuyabilen doğru yerlere pas atabilen rakibin boş zayıf olduğu alana kaçıp pozisyon yaratabilen , vücudunu iyi kullanıp bu sayede kendine pas ve şut opsiyonu yaratabilen karakteri düzgün kendini geliştirmeye , öğrenmeye açık bir futbolcu görünümünde . Beşiktaş'ın sezon  başında aradığı box to box oynayabilen , kesici , teknik , oyunu okuyabilen , gerektiğinde dikine gidip pozisyon yaratabilen veya şut çekebilen , ayağı düzgün orta saha oyuncusu ihtiyacını karşılıyor .
Yönetimin ,Ndiaye konusunda istekli olup olmadığını bilemiyorum ama bu futbolcu takımımıza cuk diye oturur . Tabi Osmanlıspor ve oyuncu ile uygun rakamlarda anlaşılırsa.

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar kaleci konusunda daha doğrusu boyko konusunda naçizane görüşümü belirtmek istedim özellikle bugün birkaç maçını izledikten sonra yanlış seçim olduğunu düşünüyorum bize seviye atlatamaz maç kurtaramaz daha iyi bir tercih yapılarak 3,5 milyon Euro bonservis bedeli ödemekten kurtulmalıyız. Adam Tolga'nın bir tık üstü.

Çevrimdışı ekrembaser

Tapatalkı indirmeni öneririm hocam ben oradan giriyorum cepten gayet rahat. App Store Dan indirebilirsin.

Teşekkürler kardeşim indiriyorum

Çevrimdışı Tolga

herkese merhaba,

costil/mandanda/adler üçlüsünden biri, defansa zapata ve ortasahaya da mbia alınabilirse ikinci yarı daha da iddialı konuma gelebiliriz.

ayrıca rakibimize oranla ikinci yarının ilk 7 haftasındaki fikstür avantajımızı da göz önüne alırsak, stat açılıncaya kadar olabildiğince rüzgarı arkamıza almalıyız. stat açıldıktan ve stada lider gidildikten sonra şampiyonluğun daha kolay gelebileceğini düşünüyorum.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

herkese merhaba,

:hosgeldin @cellulosic material

Çevrimdışı Sedat_BJK

Acaba boyko icin enerjimizi ve zamanimizi bosa harcama tekrarina mi dusuyoruz. :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Scout

Mbia olayı nedir  :lol: çok fransız kaldım  :lol:
Pika Pika

Çevrimdışı murat

kaleci tercihinde kalecilik vasıfları kadar önemli olan bir şey daha var soğukkanlı olması.yenmeyecek golü yememesi yenebilecek pozisyonlardada arada birde olsa ne çıkardı bee dedirtebilmesi.mandanda, adler, sirigu, handanoviç zorlanmalı.sirigu iyi bir kaleci ama arada absürt gollerde yiyor.mandanda kedi kaleci tiplemesinde bir kaleci.adler bence isim olarak en uygunu bize.takıma uyum süreci çok daha kısa olur.

Çevrimdışı murat

mbia fikri bana mantıklı gelmiyor.hele o söylenen paralara ve transfer yöntemine hiç sıcak bakamıyorum.imza parası başımıza ileride dert açar.mbiandan daha genç 1-1.5 bandında 20 tane oyuncu bulurum.hücüma iyi çıkıyormuş.peki çıkmışta ne yapmış.defansı iyiymişte kaç gol yemişler.telafuz edilen paranın 3/1 ini verebilecek oyunu oynamıyor.bence okay şuan mbiadan daha iyi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Apoula edel gelsin dertler bitsin  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko yu almışız heralde buradan geçmiş olsun demek istiyorum.

Çevrimdışı Dogan

Sirigu tek başına şampiyon yapar.
Aynı fikirdeyim.Takım ilk yarı gibi çizgisini bozmadığı takdirde sirigu zor gol yer.sampiyonlar liginde strese sokmaz bizi en azından güven verir.yönetimin sirigu ya da mandanda ikilisinden birini alacağını düşünüyorum : )

Çevrimdışı Dogan

Boyko yu almışız heralde buradan geçmiş olsun demek istiyorum.
Bugün ukrayna basınından takip ettiğim kadar söyliim Beşiktaş ın 3m verdiği ancak dnipronun 5m talep ettiği yazılıyordu ve Beşiktaş ın transferden vazgeçtiği yazıldı. Benim o konuda kafam rahat valla keza bizim medyanın yazdığı hiçbir seye güvenmiyorum hele ki bizim takım hakkında yazılanlara

Çevrimdışı Batuhan1903

mbia fikri bana mantıklı gelmiyor.hele o söylenen paralara ve transfer yöntemine hiç sıcak bakamıyorum.imza parası başımıza ileride dert açar.mbiandan daha genç 1-1.5 bandında 20 tane oyuncu bulurum.hücüma iyi çıkıyormuş.peki çıkmışta ne yapmış.defansı iyiymişte kaç gol yemişler.telafuz edilen paranın 3/1 ini verebilecek oyunu oynamıyor.bence okay şuan mbiadan daha iyi.
Tabiki var abi böyle oyuncular ama bize devre arasında hem stoper hem orta saha gerekli bu 2sinide oynayan 3 milyon euro bonservisli yıllık 1.2 milyon euro ya oyuncu bulamayız.Douglas'a bile 4 milyon euro istiyorlar ki adamların durumları kötü.Mbia 3 milyon euro imza parası yıllık 1.2 civarı parayla anlaşılabilir.

Çevrimdışı campeon2015

Mbia'yı beğenmeyenler var ama adam  bize gelse Atiba ile set çekerler.İmza parasında diretmezse alınabilir.Bu sene Veli ve Tolgay'dan verim alma şansımız 0