2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894449 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fransa basını, siyah beyazlıların Rennes'in 28 yaşındaki Fransız kalecisi Benoit Costil'i transfer gündemine aldığını iddia etti.

Haberde Beşiktaş'ın Benoit Costil için kulübü Rennes’e 2 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu belirtilirken Fransız ekibinin bu teklifi düşük bulduğu ifade edildi. Ancak Beşiktaş'ın oyuncuya 3 yıllık iyi bir sözleşme önermesinden dolayı ilerleyen günlerde yeni gelişmelerin olabileceği yazıldı.

Rennes ile sözleşmesi Haziran 2017'de sona erecek olan Fransız kaleci, kulübünde 5. sezonu geçiriyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/benoit-costil/profil/spieler/22628

nasıl bir kaleci ?

Çevrimdışı ozan062

Mbia neden olmaz?

kalın kalas diyorum ona yontulmaz o bazı ilginç takıntıları var bizim dengeyi bozar

tabiki donk dicem sevilladan daha iyi yerleri hakediyor o sizde cok biliyorsunuz ya bir tane ts macı izlememissiniz yorum yapıyonuz :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı RQ7_351903

Beyler faik reis için Atl 12m teklif etmiş.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 18:17:40 Tolga ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kadro disi mi birakilmisti o ?

Öyle bi muhabbet vardı. Ama bana nedense o oyuncuyu almak zor geliyor keşke öyle bişey yapsalar daha 20 yaşında bile değil o cocuk.

Çevrimdışı Tolga

Beyler faik reis için Atl 12m teklif etmiş.
Kalın punto ile sadece yöneticiler yazabiliyor normal üyelerin yazması yasak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kalın kalas diyorum ona yontulmaz o bazı ilginç takıntıları var bizim dengeyi bozar

tabiki donk dicem sevilladan daha iyi yerleri hakediyor o sizde cok biliyorsunuz ya bir tane ts macı izlememissiniz yorum yapıyonuz :evillol: :evillol:

M'bia mı kalas :) yapma etme abi :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Mbia kalas, boyko Avrupa için yetersiz, Adler kötü kaleci.. Valla taraftar olarak gözümüze bi görünecek var ama ne.. Sonumuz hayrolsun

Çevrimdışı karakartalım

Tv kanallarında ve medyada ismi geçmeyen bir kaleci kim olabilir ve takıma önerilen iki dünya çapındaki kaleci çok ilgi ve merak uyandırıcı  :money:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı ozan062

M'bia mı kalas :) yapma etme abi :)

adamlar arkamdan bilmeden konusuyor diyorlar tav oldum:D 

takılıyorum orda ama yok mbiayıbegenmedim ben tsde oyuncvu toplulugu les diye olabilir ama ben bi cevher goremedim onda acıkcası bizim yapıyıda bozabilir cok kart sever birisi gibi tamam aranan ozelliklik amaonunki gereksiz agresiflik

Çevrimdışı AmaralGürses

ASPOR'da Taner Karaman diye bi "yorumcu" var algının Kralını yapıyor.

"Kimse bana Tolga kötü kaleci demesin. Transfere gerek yok. Şenol hoca da böyle düşünüyor."

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 18:45:52 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Mehmet57

Mbia kalas, boyko Avrupa için yetersiz, Adler kötü kaleci.. Valla taraftar olarak gözümüze bi görünecek var ama ne.. Sonumuz hayrolsun

Gectigimiz yaz "Nyom gelmesin, kalas" diyenler gibi. Adam BPL'in ilk yarisindaki en iyi sagbeklerden biri.

Bu arada; Ersan'a muhtac kalmamiz, onun oynamadiginda daha cok gol yememizin sebebi onun yedeklerinin ondan daha kotu olmasi. Ersan'dan iyi stopper geldiginde, ki gelir, Ersan yedek olur.

Çevrimdışı Batuhan1903

adamlar arkamdan bilmeden konusuyor diyorlar tav oldum:D 

takılıyorum orda ama yok mbiayıbegenmedim ben tsde oyuncvu toplulugu les diye olabilir ama ben bi cevher goremedim onda acıkcası bizim yapıyıda bozabilir cok kart sever birisi gibi tamam aranan ozelliklik amaonunki gereksiz agresiflik
Adam hayatında 340 maça çıkmış 8 kırmızı görmüş yani 40 maçta bi kırmızı görmüş.Senede bir kırmızı sorun oluşturmaz.Bu adamı alırsak hem stoper hem orta saha açığımızı kağatmış olacağız üstelik bedava daha ne olsun yav hala beğenmiyorsunuz.Anadolu topçusu milli dahi olamayan Donk için aynı maliyeti ödeyecekler Bizim içinde Douglas 4milyon euro bonservis ödeyeceğimiz yazıyor.Bu 2sini alacağız yada tek Mbia alınacak deseler yine Mbia derim büyük topçu Mbia geçen sene müthiş işler yaptı.Bu sene Ts'De başarısız ki çokda kötü değil olmasının sebebi Trabzon'un kendisidir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Tv kanallarında ve medyada ismi geçmeyen bir kaleci kim olabilir ve takıma önerilen iki dünya çapındaki kaleci çok ilgi ve merak uyandırıcı  :money:
Sirigudur o büyük ihtimalle.

Çevrimdışı karakartalım

Çevrimdışı Batuhan1903

Ben olsam 6 milyon euro'nun hepsini Sirigu'ya veririm.Mbia'yıda free getiririm.Hadi Sirigu olmadı tek tek Ospina'ya Mandanda'ya Adler'e hatta Handanovic'in kuluplerine bu 6 milyon euro'yu öneririm hangi kulup 6 milyon euro'yu kabul ederse o kaleciyi getiririm.

Çevrimdışı Koa_lAA

Ben olsam 6 milyon euro'nun hepsini Sirigu'ya veririm.Mbia'yıda free getiririm.Hadi Sirigu olmadı tek tek Ospina'ya Mandanda'ya Adler'e hatta Handanovic'in kuluplerine bu 6 milyon euro'yu öneririm hangi kulup 6 milyon euro'yu kabul ederse o kaleciyi getiririm.

yarın öbürgün başkan adayı olursan sana oy yok benden.. kenara not alayım.. batuhan1903 diye aday ismi görürsem rakibi kimse ona oy verem bari :D

Çevrimdışı campeon2015

Tahminimi tekrardan yazayım.

Sirigu kiralık

Papy kiralık

mbia bonservisli.

Çevrimdışı AmaralGürses

Tahminimi tekrardan yazayım.

Sirigu kiralık

Papy kiralık

mbia bonservisli.

Seve seve şampiyonuz diyosun

Çevrimdışı Mehmet57

Costil ve Adler adi gecen en iyi kaleciler.

Çevrimdışı cursedofdragon

kiralık kaleci kiralık stoper almayız.

Çevrimdışı Batuhan1903

yarın öbürgün başkan adayı olursan sana oy yok benden.. kenara not alayım.. batuhan1903 diye aday ismi görürsem rakibi kimse ona oy verem bari :D
1903'ü ismimden kaldırırım anlayamazsın. :evillol: :upto:

Çevrimdışı ekrembaser

Çağrı kardeşim bu transfer başlığı biraz kasma yapıyor telefondan girince bunun sebebi 4000 sayfa olması mı eğer sıkıntı bu ise bi çaresi var mı

Çevrimdışı karakartalım

Yahu kendimiz soyluyoz inaniyoz valla m-bia ts ile sıkıntısı çıktı hemen aldık vay anasıni 😄😄

Çevrimdışı AmaralGürses

Çağrı kardeşim bu transfer başlığı biraz kasma yapıyor telefondan girince bunun sebebi 4000 sayfa olması mı eğer sıkıntı bu ise bi çaresi var mı

Tapatalk kullanmayı denedin mi hocam ?

Çevrimdışı ozan062

Adam hayatında 340 maça çıkmış 8 kırmızı görmüş yani 40 maçta bi kırmızı görmüş.Senede bir kırmızı sorun oluşturmaz.Bu adamı alırsak hem stoper hem orta saha açığımızı kağatmış olacağız üstelik bedava daha ne olsun yav hala beğenmiyorsunuz.Anadolu topçusu milli dahi olamayan Donk için aynı maliyeti ödeyecekler Bizim içinde Douglas 4milyon euro bonservis ödeyeceğimiz yazıyor.Bu 2sini alacağız yada tek Mbia alınacak deseler yine Mbia derim büyük topçu Mbia geçen sene müthiş işler yaptı.Bu sene Ts'De başarısız ki çokda kötü değil olmasının sebebi Trabzon'un kendisidir.

muhakkak zaten geldiği sehir ve takıma adapte olamamıstır bunlarda bir sebeb  ama ben misal takımda gormek istemem beni tatmin etmez donk diyorum bakmayın bana o hele hiç etmez :))