Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İtibar etmeyin diyorum; sen soru soruyorsun. Mandanda istendi lakin EPL'den ciddi teklifler varmış. Zor...
Cidden.Hatta Overmars'in "25'e bile satmayiz" diye aciklamasi var.Google'a "Cilessen 25 miljoen" yazmaniz yeterli.Gerizekali Turk yazarlar oturduklari yerden nasil boyle masallarla geliyorlar anlasilir degil.
Liverpool dışında ona 25 milyon euro vercek dünya üzerinde başka bir kulup yok.
van gaal var üstadım... adam 300 milyon euro para harcadı.. ortada bişey yok.. birazda bize verse para diye hala bekliyorum.. kovulmazsa tabi..
o herifle çalışılmaz be, Dünya yıldızı olsam milyon eurolar verse gitmem o kadar dediğim dedik bir hoca görmedim. Mourinho bile yanında halt etmiş
Bence çok durmaz orda 1 haftaya gider.
devre arası transferlerini sadece devre için değil önümüzde ki yıl katılacağımız cl'ni de düşünerek almalıyız. biz doldur boşalt yüzünden battık.bu unutulmamalı.son kontratını yapmaya gelecek adamlar eksik olsun.
Son kontratını yapacak olan Adler hoşgelsin
Sanmam daha fazla isterler. Ayrıca bu Cillesen'i forumda bir ben beğenmiyorum sanırım.
Ben de beğenmiyorum
Başkan çok sakin 1 haftaya biteceğini söyledi anlaştımı acaba C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi