2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919871 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Yok bence cenk muslerdan da iyi :)
Cenk bizde 3.kalecilige dustu o yuzden gsde ikinci kaleciligi kabul etti
komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.birde kör ölür badem gözlü olur.bu iki atasözü şimdi cuk oturuyor bu duruma.bir aralarda mert günok milli takımın değişmez kalecisi olacak diye söyleniyordu.fb den gitmesi söz konusu olduğunda isteyenlerde vardı.seyrettiğim hiç bir maçta beğenmemiştim.benim gözümde  günay>cenk>tolga.

Çevrimdışı TØLGA

Yoneticiler oyle demek zorunda cunku transfer olacak deyip olmazsa izah edemezler son gun. Biz zar attik bekliyoruz, kucuk de olsa donus olmasi ihtimali var. Keske son gune kalmasaydi ama maalesef Jose Sosa ve Tolgay transferleri yuzunden son gunde transferin o kadar da zor olmadigini dusunerek fazla rehavete kapildik.
transfer bekleme bu saatten sonra millete de ümit pompalama  :biggrinking:
bu saatten sonra 8.5 gibi bir rakama tabata aldık yaa 5 milyona lawal çakarlar ancaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Adamın eline ne verdikte ne istiyoruz talat. Adam sihirbaz mı? Bilic'e bile bu kadar misyon yüklenilmemişti.

cok bi sey istemiyoz. ilk yariya kadar yrisin icinde tutsun diyoruz. sanki premier lig de falan oynuyoz da olmucak sey gibi konusuosunuz. zaten dogal 2 rakibimz var. bir tanesinin de hali ortada. ayrica elindeki kadro bu die td den bir sey bekle,eycksek niye koyduk onu oraya
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı indie

Yok bence cenk muslerdan da iyi :)
Cenk bizde 3.kalecilige dustu o yuzden gsde ikinci kaleciligi kabul etti

Süper espriydi öncelikle tebrikler. :claps:

Bizde nereye düştüğü önemli değil. Günay'ı yarım saat izleyen biri mevcut durumda kupa hariç kale emanet edilmeyeceğini anlar. Tolga'yı ise ta trabzon'dayken bile beğenmezdim. Zaten trabzonlular da beğenmezdi. ne oldu da kıymete bindi bilemedim. Daha maç kurtarmışlığına şahit değilim.

Çevrimdışı Giray Burak

Ben iyimser degilim, siz cok kotumsersiniz kardesim. :bur2:
Ben ona karamsarlık değil, gerçekcilik diyorum.

Çevrimdışı TØLGA

eyyy yönetim çok birşey istemiyorum madem transfer yapmadınız :D 2 milyon atın şu basketbola güzel bir 3 numara hayvan gibide bir pivot alalım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

transfer bekleme bu saatten sonra millete de ümit pompalama  :biggrinking:
bu saatten sonra 8.5 gibi bir rakama tabata aldık yaa 5 milyona lawal çakarlar ancaa
merak etme tolga kimse 5 milyona lawal almaz.çıkılacak en yüksek miktar 2.5 olur.

Çevrimdışı Tolga

UEFA maçlarına şu kadroyla çıkalım bence en güzeli ;

Günay

Serdar          Pedro           Miloseviç         İsmail

Necip           Eslem

Kerim                                                   Motta

Quaresma

Pektemek

En azından lig için takım fazla yıpranmamış olur :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

4 senedir şampiyon olamamak  sebebimiz şuan ve nedense gene şampiyon olamıyacağımızı düşünüyorum kadroya bakınca
bandırmalı dostum.bizim 14 sene şampiyon olamadığımızda gerçek. Çok Üzücü de olsa bunlar yaşanabiliyor. Daha bugün melo ve telles in satılmak üzere OLDUĞUNU izledik. Bence büyük resmi gözardı etmemeliyiz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ortada büyük başarılar var da ben mi kaçırıyorum? Stadın bile ne zaman açılacağı belli değil. Takımın en golcü adamı satıldı ve müzmin sakat henüz resmi maçlarda tek golü olmayan bir adam alındı. Takımın en önemli iki orta sahası 5 6 yok. Hangi kısmına umutlanayım

GS Melo ve Telles'i gondererek sampiyonluk sansini 0 seviyesine indirdi. Orta sahalarini ayakta tutan adam Melo'ydu. Fenerbahce'nin halini goruyorsunuz, Markovic mucizevi oynamaz, federasyon hakemlerin arkasinda durup FB yonetimine pabuc birakmazsa isleri cok zor, berbat oynuyorlar. Biz ihtiyacimiz olan hemen her mevkiye adam aldik. En golcu oyuncu gonderilmis olsa da yerine Cenk ve Gomez geldi (Cenk takimdaydi diyebilirsiniz ama senin hocan adamdan faydalanamiyorsa ha yok ha var fark etmiyor). Gomez forma girer, lige uyum saglarsa ileri ucta en iyi oyuncular bizde. +Quaresma var.

Defansif orta sahada eksigimiz var sakatliklar yuzunden. Fakat Necip ve Serdar hic degilse Veli donene kadar o bolgeyi ayakta tutar.

Dedigim gibi benim icin olcu Buyuksehir maci olacak. O macta kotu oynayip yenilirsek, o zaman konusuruz.

Çevrimiçi Mehmet57

Olcay ön libero oynamaz o kadar eksik duruma gelmeyiz abartmayın.Ancak çok zor durumda kalırsak oynayacaktır.Kolay top kaptırır ama yerden pasları iyi,ciğersiz,ikili mücadelesi fena değil.Yapamaz diyemeyiz kısaca.

Olcay on libero oynarsa ozaman Motta top kontrolu iyi diye forvet oynar, Gokhan Tore hizli ve guclu diye solbek oynar, Gomez'de uzun diye stopper oynar. Boyle mantikmi olur?

Olcay geldi geleli dogru duzgun 1 uzun pas attigini gormedim. Goren oldumu? Her maci izledim. Dikkat ettim. Gormedim. Olcay sahanin genel olarak en bos olan alani, yani kanatta oynadigi halde her mac sayisiz top kaybina ugruyor kotu paslarindan ve birebirde etkisizliginden dolayi. Bunun en buyuk sebebi baski altinda, hele fizigi guclu olan oyunculara karsi her seferinde kaybetmesi, zayif teknigi ve dusuk fizik gucu (guc, kondisyon degil, fark var) sayesinde.

Ve bu oyuncuyu sahanin en yogun bolgesi, en fizikli oyuncularin bulundugu merkezde degerlendirmeyi dusunuyorsunuz. Ozaman boyle yonetim, boyle transfer sezonu mustahak.

Su acidan bakin;

Bu defansif yonu bukadar ovulen, hatta sahada defansif bir rol icin alternatif olarak gosterilen bu oyuncu, bizim sol bekimiz, yani defans oyuncumuzun onunde oynamasina ragmen, gecen sene neden her Allahin maci o kanadimizi hallac pamuguna cevirdiler?

Çevrimdışı TØLGA

merak etme tolga kimse 5 milyona lawal almaz.çıkılacak en yüksek miktar 2.5 olur.
o konuda şüphem yok almayacaklarına eminimde işte konu Beşiktaş olunca şüpheleniyor insan :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Koa_lAA

kadromuz lig için yeterli.. tek eksik kaleci.. onada yapcak bişi yok bu saatten sonra destek vermekten başka tolga ya..
sanırım fb nin bukadar transfer yapması telaşlandırdı biraz forumu :)

Çevrimiçi murat

Süper espriydi öncelikle tebrikler. :claps:

Bizde nereye düştüğü önemli değil. Günay'ı yarım saat izleyen biri mevcut durumda kupa hariç kale emanet edilmeyeceğini anlar. Tolga'yı ise ta trabzon'dayken bile beğenmezdim. Zaten trabzonlular da beğenmezdi. ne oldu da kıymete bindi bilemedim. Daha maç kurtarmışlığına şahit değilim.
ben yarım saatten çok daha fazlasını izledim.neye göre yargılıyorsunuz.benim izlemim  ve değerlendirmeme göre kendine güveni yerinde olan uzaktan şutlarda başarılı ,libero gibi oynayabilen,refleksleri kuvvetli ,açı kapatabilen bir kaleci.

Çevrimdışı talha

Yahu beyler orta shayı Necip-Atiba ikilisi ile açmayı düşünüyorsun.

Necip ile Necip. Necip yani. Adam Melo'yu gönderdi diye seviniyornusuz. Yapmayın gözünüzü seveyim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

GS Melo ve Telles'i gondererek sampiyonluk sansini 0 seviyesine indirdi. Orta sahalarini ayakta tutan adam Melo'ydu. Fenerbahce'nin halini goruyorsunuz, Markovic mucizevi oynamaz, federasyon hakemlerin arkasinda durup FB yonetimine pabuc birakmazsa isleri cok zor, berbat oynuyorlar. Biz ihtiyacimiz olan hemen her mevkiye adam aldik. En golcu oyuncu gonderilmis olsa da yerine Cenk ve Gomez geldi (Cenk takimdaydi diyebilirsiniz ama senin hocan adamdan faydalanamiyorsa ha yok ha var fark etmiyor). Gomez forma girer, lige uyum saglarsa ileri ucta en iyi oyuncular bizde. +Quaresma var.

Defansif orta sahada eksigimiz var sakatliklar yuzunden. Fakat Necip ve Serdar hic degilse Veli donene kadar o bolgeyi ayakta tutar.

Dedigim gibi benim icin olcu Buyuksehir maci olacak. O macta kotu oynayip yenilirsek, o zaman konusuruz.
Serdar kendi asıl bölgesinde beğenilmeyen ve yerine oyuncu alınan birisi. Çıkmış 10 senedir oynamadığı bölgede takımı ayakta tutar diyorsun.güleyim mi ağlayım mı bilemedim
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Giray Burak

Yav banane ,melo gitmiş telles gitmiş.
karşılaştırma yapıyorsanız fb nin rotasyonlu kadrosuyla karşılaştırın.hadi göreyim sizi.

Çevrimdışı TØLGA

bandırmalı dostum.bizim 14 sene şampiyon olamadığımızda gerçek. Çok Üzücü de olsa bunlar yaşanabiliyor. Daha bugün melo ve telles in satılmak üzere OLDUĞUNU izledik. Bence büyük resmi gözardı etmemeliyiz.
inşallah siz haklı çıkarsınız abi ne diyim bende şampiyon olmak istiyorum sonuçta yani
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Gs'de Melo ve Telles gitse ne olacak asıl tehlike Fb zaten. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Yav banane ,melo gitmiş telles gitmiş.
karşılaştırma yapıyorsanız fb nin rotasyonlu kadrosuyla karşılaştırın.hadi göreyim sizi.

övme abi fenerin kadroyu kızıyolar sonra  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Olcay on libero oynarsa ozaman Motta top kontrolu iyi diye forvet oynar, Gokhan Tore hizli ve guclu diye solbek oynar, Gomez'de uzun diye stopper oynar. Boyle mantikmi olur?

Olcay'dan on libero degil, orta saha bile olmaz bu bir gercek. Bunun sebeplerini daha once de acikladim. Fakat o mevkide su an oynayan Atiba, Necip ve Serdar var. Bence Veli donene kadar yeterli olacaktir en kotu sartlarda.

Çevrimdışı Koa_lAA

UEFA maçlarına şu kadroyla çıkalım bence en güzeli ;

Günay

Serdar          Pedro           Miloseviç         İsmail

Necip           Eslem

Kerim                                                   Motta

Quaresma

Pektemek

En azından lig için takım fazla yıpranmamış olur :D

yeminle aynı fikirdeyim ve ciddiyim.. 8 yemediğimiz sürece sorun deil.. elenelim gitsin.. lig daha önemli

Çevrimiçi Mehmet57

Melo'nun son macta nasil oynadigini gordukten sonra gitmesine uzuldum sahsen.

Çevrimdışı forzatunga

Bu arada su parasına:

gsnin 1. kalecisi > bizim 1. kaleci
gsnin 2. kalecisi > bizim 2. kaleci

hatta kanımca Cenk Tolga'dan da iyidir.

Emeği geçenlere  :claps:

Günay bile Cenk'ten iyi

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Olcay geldi geleli dogru duzgun 1 uzun pas attigini gormedim. Goren oldumu? Her maci izledim. Dikkat ettim. Gormedim. Olcay sahanin genel olarak en bos olan alani, yani kanatta oynadigi halde her mac sayisiz top kaybina ugruyor kotu paslarindan ve birebirde etkisizliginden dolayi. Bunun en buyuk sebebi baski altinda, hele fizigi guclu olan oyunculara karsi her seferinde kaybetmesi, zayif teknigi ve dusuk fizik gucu (guc, kondisyon degil, fark var) sayesinde.

Ve bu oyuncuyu sahanin en yogun bolgesi, en fizikli oyuncularin bulundugu merkezde degerlendirmeyi dusunuyorsunuz. Ozaman boyle yonetim, boyle transfer sezonu mustahak.

Su acidan bakin;

Bu defansif yonu bukadar ovulen, hatta sahada defansif bir rol icin alternatif olarak gosterilen bu oyuncu, bizim sol bekimiz, yani defans oyuncumuzun onunde oynamasina ragmen, gecen sene neden her Allahin maci o kanadimizi hallac pamuguna cevirdiler?
Arkadaş Bundesliga'da oynuyoruz haberimiz yok galiba.Cuma Antep'i cumartesi Konya'yı pazar Antalya'yı izlediniz.Ligin kalitesi yerlerde Olcay bu ligte sağ açık,10 numara,6 ve 8 numara hepsini oynar.