2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913295 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı kyiv

Koçum benim Necip. İş yine sana kaldı.Bizim şampiyon olma şansımız Necip ne kadar iyi futbol oynayabilirse o kadardır!

Çevrimdışı Ensar

Zayiat ne durumda arkadaşlar abiler :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Bülent korkmazın uefa finalinde oynadığı gibi Veli yi oynatacaz heralde birkaç ay

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Denayer iyi transfer yalnız bizde görmek isterdim.

Çevrimdışı Tugay

Şimdiden geçmiş olsun.2016/17 sezonunda görüşürüz.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Konu kapanmadan son mesajim olsun istedim.Oyuncuların hepsine bol bol dua ederim sakatlanma ve ceza olmasın diye.Devre arası da 1 tane transfer yaparız.
Hayırlısı olsun.Sezon sonu şampiyonluk görmek dileğiyle

5 tane nokta,çok kaliteli transfer yapıldı.Emeği geçenlere teşekkürler umarız seneye de bu kalibrede isimler alınır.Bize desteklemek kaldı.

Çevrimdışı raif

fena başlamayan transfer sezonu kötü bitirilmiştir.

can sıkıcı olan ise o gelmiş bu gitmiş mevzusundan çok kulubun hala yanlış zihniyetle yönetiliyor oluşu. 2 sakatlık üzerine iş yapacak uygun fiyatlı orta saha bulamamış olmamız ve cenkin yerine adam koyamamış olmamız tüm politikanın anlık yapıldığının açık göstergesi.

ortasahanın takım için ne kadar elzem olduğunu anlatmaya gerek yok. kalite eksiğimiz zaten vardı o bölgede fakat şimdi sayısal olarak ciddi eksiğimiz var. şimdilik atiba tek oynayıp oguzhan yanında idare ediyor ama ilk yarıyı bu ikilinin çıkarması mümkün değil. araya kadar 17 lig, 6 uefa, 3 kupa maçı olacak. kupanın son 3 maçı ocak sonuna doğru sarkar tahminim.(kaldı ki grup aşamasını altyapı destekli yedekler çıkamıyorsa elenmemiz tercihimdir) 3 maçı geçtik kaldı 23 maç. tahminim 12sinde veli olmaz. bu 12 maçlık süreçte atiba oğuzhan ikilisi ne kadar götürebilir, kaç maçta ne kadar doğrudan puan kaybı yaşarız kestirmek zor fakat bu kadar ciddi risk alınarak sezona başlamak ciddi hatadır. velinin dönüşü ile ne kadar toparlanacağı da belli değil ki dönse bile tolgayın eksikliğinin de etkisiyle o bölgede kalite açığımızı kapatmamız şarttı. uzatmaya gerek yok çok çok ciddi yanlış karar alındı bu konuda, umarım sezonu çöpe atacak kadar yara almayız o bölgeden. gelecek sadece 10 kişilik oyuncu grubunda herhangi 1 kişi değildi malesef. çok kilit bölgede birçok oyuncuyu olumlu ya da olumsuz etkileyebilecek konumdaydı. bu kısmı oldukça tartışmalı olsa da kanımca kaynakların en önemli kısmı buraya aktarılmalıydı.

kue transferinin ne kadar yanlış olduğu çok defa tartışıldı fakat söylemeden geçemem. 3 kanat oyuncusunun olduğu ve duruma göre elindeki forvetleri maç içerisinde o bölgeye çekebildiğin halde gidip 1,2 milyon bonservis ve takımda en fazla garanti ücreti 1,76 milyonu vererek 4. kanadı alıyorsan ortasahaya kaynak kalmadı deme hakkın kalmaz. kaldı ki portonun kapı önüne koydugu ve bizim dışımızda kimsenin talip olmadığı oyuncuya bonservis vermek ne demek. arada menajerlerin ne aldığını ise hiç bilmiyoruz ama portekizlilerin bu konuda neler yaptığını hep gittikten sonra gördük ki güzel yemişler. bu sebekle ormanın kaynak yoktu deme hakkı yoktur.

bu takım iyi takım, hocası iyi hoca. eksikleri var ama gömmeye gerek yok, inş çok da iyi maçlar çıkaracaklar sezon içerisinde. bu arada takımın eksikleri sebebiyle oyuncu eleştirme işine sakın girmeyin bence takıma yazık olur. eksik varsa tüm sorumlusu yönetim ve başkandır. şu takımda bir iki kişi hariç hepsi düzgün çocuklar ve ellerinden geleni yapıyorlar. potansiyeli 80 olan adam 90 oynamıyor diye eleştirilmez fakat 150 olan adam 100 oynuyorsa en ağırından eleştiriyi hakeder. ya da onu oynatan hoca.

2012 martı orman geldiğinde sadece 2 beklentim vardı. açıkcası bırakın üçüncülüğü kademe kadame yükselmek şartıyla 10.culuğa bile razıydım. ilk beklentim stadı aynı yerinde tamamlayabilmesi, ikincisi ise kulubu kurumsal bir yapıya dönüştürüp futbol yönetimi profesyonellere devretmesi idi. başlarda olacak gibiydi fakat bu sene anlaşılmıştır ki yapamayacak. şu iki işi tamamladıktan stat bittikten sonraki ilk dönemde de başkanlığı hakederdi nazarımda. fakat ciddi zihniyet değişikliğine gitmezse ormanın stat sonrası başkanlık haketmediğini düşünüyorum. statı yapıp köşesine çekilirse mutlu olurum kendi adıma. yoksa ilerleyen dönemlerde statı yapan kulubun önemli başkanlarından biri olarak anılmak yerine gs nin polatına dönecek imajı.

umarım ilk seçimde karşısına düzgün bir aday çıkar ve kulubu konularına göre 1 sene, 2 sene, 3 sene önceden planları yapılmış şekilde yönetebilecek biri başkan olarak seçilir. gelecek kişinin hedefi şampiyonluk değil makine gibi işleyecek bir sistem kurmak olmalı. mevzunun sadece şampiyonluk olmadığını gs ye bakıp görebilirsiniz. adamlar son 4 senede sportif anlamda çok ciddi başarılar elde etti fakat bugün yine stat öncesi dönemlerine döndüler.

orman statla birlikte misyonuna tamamlayacak gibi görünüyor. gerçi yine karşısına serdal ya da şürekası çıkacaksa her türlü oyları toplar ve bir dönem daha alır. twitterda yağmur çamur takılan bir ergen var, onu hiç kale bile almıyorum. tamam yd gördük bir şekilde doğru dürüst tanımadan falan ama başkanlık o kadar ayaklara düşmemiştir uamrım.

Çevrimdışı ZEKI

Kapanmayacak kitlenecek, ocak donemindeki transfere kadar, zaten maclairn oldugu basliklairmiz var artik eldeki kadro ile maclari hakem hatalarini TD hatalarini veya basarili hamlelerini konusacagiz.
Transfer donemi bayagi bir kırıcı gecti. Konusmanin tartismanin onemini ve seviyesini bir kere daha ogrendik. Guzel baslayan bir transfer donemi kotu bitti.
Orta sahaya en az bir takviye sartti, kalecilerimizin morali bozulsa bile bir kaleci sartti. Neyse artik olan oldu yapacak bir sey yok.

Çevrimdışı Ersoy

İyisiyle,kotusuyle bir yaz transfer dönemi daha bitti. Başka konularda gorusmek üzere.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Engin bilgileriyle yapilan yapilamayan yapilsaydi diye dusundugumuz transferler hakkinda bizi bilgilendiren , ufkumuzu acan arkadaslara tesekkurler.. herseyin hayirlisi. Umarim devre arasina kadar yarisin icinde kaliriz ve kalan butceyle vodafone arenaya bir dunya yildizi indiririz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Dr.Zeck

Artık Son msjlar sanırım :)

ulan su ortasaha içime oturdu be ne yalan soyleyim

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/serdarsaridag/status/638429975251652608

Böyle bir şey paylaşacağını biliyordum nedense Sirigu'nun isminin geçtiği ilk gün.  :)

Çevrimdışı Abdullah

İyisiyle kötüsüyle bi transfer döneminin daha sonuna acı bir şekilde geldik. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  :evillol:

Çevrimdışı Giray Burak

5 tane nokta,çok kaliteli transfer yapıldı.Emeği geçenlere teşekkürler umarız seneye de bu kalibrede isimler alınır.Bize desteklemek kaldı.
Sen cidden dalga geçiyon .
Kalibre . :kop: :kop: :kop: :kop:

Sen cidden dalga geçiyon .
Kalibre . :kop: :kop: :kop: :kop:
İşi kişisel tartışmaya dökmek istemiyorum ancak yazdıklarımı tiye alma hakkın yok beğenirsin beğenmezsin.

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/TiroDeCanto/status/638424960340500480

Ne kadar daha düşebiliriz merak ediyorum. Kimse gelmez sanırım artık . Tekliflerimizi ret ediyorlar durmadan.

Bu arada 18.6M ile personel paraları yatacak deniyordu o da yatmamış. Nerde bu para ?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Son 1 saat 35 dakika :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar daha düşebiliriz merak ediyorum. Kimse gelmez sanırım artık . Tekliflerimizi ret ediyorlar durmadan.

Bu arada 18.6M ile personel paraları yatacak deniyordu o da yatmamış. Nerde bu para ?
1 aylık paralarını yatırdılar bugün gerisini bilmiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

çok güzel bir transfer sezonunu geride bıraktık.

Çevrimdışı Giray Burak

İşi kişisel tartışmaya dökmek istemiyorum ancak yazdıklarımı tiye alma hakkın yok beğenirsin beğenmezsin.
Beğenmedim işte ,gülerek tepkimi koydum.tekrarlıyım istersen.
dikkat çeken şey ,ne zaman yönetim bu transfer işlerini karıştırsa .değişik bi nikle bi cengaver beliriyor forumda .
Garip bi durum değil mi.Senin fikrini merak ettim açıkcası.
Bak değerini bil görüşünü soruyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bi stoper bi on libero alacaktik ya. Cok mu sey istedik.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!