2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919124 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

biz yine transfer yapmıyoruz ama en azından oyuncu göndermiyoruz gs melo ve tellesi gönderdi adamlar kendilerini hançerliyor muslerada gitse tam olacak
Ve sen bu sene şampiyonluğu her zamankinden fazla yakınken elinin tersiyle itti

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

biz yine transfer yapmıyoruz ama en azından oyuncu göndermiyoruz gs melo ve tellesi gönderdi adamlar kendilerini hançerliyor muslerada gitse tam olacak

oyuncu göndermiyoruz derken?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ödenmiyor sa söylenecek bunlar

Denilecek teker teker yok şuan sıkıntılıyız diye

Kongrelerde FB ile Gs ile yarışıyor gelirler ddnilmeyecek

Adam akıllı herşey samimiyeti ile açıklanacak

Yoksa insanlar hertürlü düşünme iznine sahiptir

En kötüsü Ozana 7 m verip bizim paramız yok ddnilmeyecek

Öyle duyuyoruz şimdi emin gibi karalamak laf söylemek olmaz sadece sorguluyoruz. Kulüpte çalışan sayısı kat kat artırılmış, sebepleri nelerdir kartalyuvaları açıldığı için midir nedir bilmiyorum. Açıklama olsa iyi olurdu kaç çalışanımız var ne kadar ödemeleri var vb..

Sponsorluk gelirleri birbiriyle yarışır durumda bunda bir yalan yok, ellerinde rakamlar olmasa böyle bir şeyi söyleyemezlerdi zaten.

Çevrimdışı Çağatay

Iyide Efe o adamlar gitmeden yerlerine adam aldilar zaten. Biz Ba yi sattiktan 1 ay sonra alabildik Gomezi. Orta sahaya deginmiyorum bile. Adamlar son 3 gunde eksik gordukleri bolgeleri doldurdular en azindan bizim elde var 0
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı f_madida

valla bilmiyorum  :D 2.yarı ilk maç inşallah şu kaldırma işini halletseler önümüz açılacak o güne kadar sıkıntı var çok hızlı olamazlar artık olaydan sonra yavaş yavaş yapıyorlar sıkıntılı bi duruma düşmeyelim bi daha ekim başı kaldırma işlemi başlar diye tahmin ediyorum herşey hazır sahada sadece yerlerine konmayı bekliyorlar
Hadi insallah..2. yariya yetisirse sampiyonluk icin son duzlukte bastiririz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Alper1903

Devre arasina lider girersek devre arasinda da bir kac takviye ile kafa kafaya oynariz diyenler burada mi hala.
Şu kadro şu eksiklerle mi lider bitirecek ilk yariyi... tabii kesin öyledir
Bi atibaya bakar herşey dua edin de sakatlik yada ceza durumu yasamasin
Tolga da bi sakatlanirsa diger kalecilerimizi görürüz nasillarmis...

Aklim almiyor dostlar... biz mi goremiyoruz bunlarin gordugu bazi seyleri
Yani şu durumun hiç bir izahı yok yok yok
Umut yok...

Çok uzağa gidilmesin, en belirgin örneği daha geçen hafta oynadığımız trabzon maçı. Resmen patladı orta saha. Anadolu takımlarına atıyoruz tamam da geçen sene hepimiz tecrübe ettik derbi kazanmadan şampiyon olunamayacağını. Daha tabi bunun avrupa ligi var türkiye kupası var. Kimi oynatacaksın buralarda? Geçen sene Liverpool maçından sonra adım atamayacak hali yoktu oyuncuların, bu sene mesir macunu falan mı yedirecekler her maç öncesi? Bir de derbi öncesi hakem işgüzarlığıyla görülecek olası kırmızı kartlar da var. Akıl alır gibi değil, izahı yok.

Çevrimdışı canU

Devre arasina lider girersek devre arasinda da bir kac takviye ile kafa kafaya oynariz diyenler burada mi hala.
Şu kadro şu eksiklerle mi lider bitirecek ilk yariyi... tabii kesin öyledir
Bi atibaya bakar herşey dua edin de sakatlik yada ceza durumu yasamasin
Tolga da bi sakatlanirsa diger kalecilerimizi görürüz nasillarmis...

Aklim almiyor dostlar... biz mi goremiyoruz bunlarin gordugu bazi seyleri
Yani şu durumun hiç bir izahı yok yok yok
Umut yok...

Ne liderliği ya yarıştan kopmasak yeter bana. Hayır neye güveniyorlar merak ediyorum. Stat herhalde güvenceleri ya da toplu yatırılan aidatlar...

Çevrimdışı eski inönü

Ligin berbat kalitesine ve Şenol hocanın pragmatizmine güveniyorlar ligde. Avrupa'da gruplardan çıkamazsak o zaman gorucem ben Uefa kupası hedefini.

Çevrimdışı Efe

Ve sen bu sene şampiyonluğu her zamankinden fazla yakınken elinin tersiyle itti

rahat ol bu sene şampiyon olacağız bazı arkadaşlar transfer sezonunun verdiği hırsla biraz duygusal ve kendilerine göre konuşuyor takımımız gaayet kuvvetli bu lige akıllı oynayıp maçları kazanacağız inşallah herkes takıma destek olsun artık maçtan maça eleştiri yaparız  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

O Carole midir nedir ona guvenerek Telles'i gonderdiler sene sonunda Inter o adamin bonservisini falan da almaz, yok yere sol beksiz kaldilar. Carole tam bir bomba. Melo'nun acigini ise kapatamazlar bu saatten sonra. Muslera'nin da ilk firsatta satilacagini dusunuyorum, Cenk'in alinma sebebi de bu. Cenk birkac mac firsat bulup iyi oynarsa aninda satarlar Muslera'yi. GS'nin durumu cok kotu, stadi da yiyip bitirdiler, sampiyonlar ligine gitsinler diye gecen sene ittirilmeleri de bundan. Gitti yalvardilar sarayda iflas edecegiz diye. Tabii olan yine bizim sampiyonluga oldu...

Çevrimdışı kartal43

Avrupada kupa kaldirmak istiyormus.sen önce bir türkiye kupası kazan da avrupa beri dursun.

Çevrimdışı talha

rahat ol bu sene şampiyon olacağız bazı arkadaşlar transfer sezonunun verdiği hırsla biraz duygusal ve kendilerine göre konuşuyor takımımız gaayet kuvvetli bu lige akıllı oynayıp maçları kazanacağız inşallah herkes takıma destek olsun artık maçtan maça eleştiri yaparız  :)
Efe Necip le Ersan la gidemezsin

İyimserliğin güzel ama cidden bitik şuan kadro sadece kendimizi kandırıyoruz

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Transfer doneminin kapanmasina son 5 saat 47 dk... Off aman neyse. Bitti gitti iste.. lawal mi geleydi yoksa.. valdese ayip etmiyeydiler iyiydi. Hodukbasi ozani zaten bize satmayacakti. (kufur yasak) rodgers..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer yok  artık umut kalmadı konuşacak bir şey de yok kepenk kapatabiliriz artık

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Benim bildiğim yönetime saygıda taviz verilmiyordu yöneticiler dışarıda sanırım.Ciddi mesaj kirliliği var.

Çevrimdışı Koa_lAA

umarım biran evvel avrupadan eleniriz... ne de olsa kupayı falan alacamız yok.. boşuna yorulup ligde puan kaybediyoruz... lige yoğunlaşmak lazım.. uefa gereksiz bi olay...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Dostum ben de sampiyon olmamiz gerektigini dusunuyorum. Fenerbahce zaten sirkti iyice sirke dondu, zaten korkudan, guvensizlikten her Allah'in haftasi hakemlere baski icin aciklamalar yapiyorlar. Fakat oyle bakarsak gecen sene de sampiyon olmamiz lazimdi. FB ilk devre ittirilerek yarista tutuldu, GS ise saray ziyaretinden sonra sampiyon yapildi. Bu sene de hakemlerden korkuyorum, FB simdiden basladi. Onlar da cok para harcadilar ve cok basarisizlar. Bu sene de sampiyon olamazsa 1. Angut isyani patlak verir ve Aziz'in helvasini yerler sonunda. FB bu sene sampiyonluk icin her turlu pisligi yapacaktir. Biz bununla bas edebilecek miyiz sorun o. Yoksa sportif acidan endisem yok. Su anda yine en iyi durumda olan biziz takim olarak. Ama iste futbol futbol degil Turkiye'de.

Çevrimdışı Ersoy

Transfer yok mu hala ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Devre arasi transfer basligi acildi mi? Yaz kizim. 1 on liberi, 1 sol stoper, 1 kaleci...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolgahan Gur

ha ha transfer yapmadılar diye çocuğunu beşiktaşlı yapmayacak baba  :D sen dayanamazsın yaparsın 2 maç sonra farklı galibiyetler geldikçe daha da çok beşiktaşlı yapma isteğin oluşacak :D
      transfer yapmadılar diye değil çok kötü yönetiliyoruz diye 20 senede 2 şampiyonluk var diye 2 şampiyonlukta kalmamızın sebebi sadece bizim kötü oyunumuz değil sarı çiyanların parmağı var diye
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Yapılan transferler kadroyu güçlendirdi, ama yeterli değil. Özellikle orta sahadaki eksik bize çok can çekiştirir. Küçük takımlara karşı çok belli olmasa da derbilerde bunu daha kolay anlayacağız.

Efe Necip le Ersan la gidemezsin

İyimserliğin güzel ama cidden bitik şuan kadro sadece kendimizi kandırıyoruz

Bitik değil eksik.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Şampiyonluk sayımızı beğenmeyenler buyrun efendim az ötede 4 yılda 3 şampiyonluk almış takım var tutabilirsiniz.Vallahi çok abarttınız!

Çevrimdışı Karabay

Önümüzdeki yılın transferlerine kendini aşırı kaptıran beşiktaş yönetimi bu sene transfer yapmadığını fark etti.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Şampiyonluk sayımızı beğenmeyenler buyrun efendim az ötede 4 yılda 3 şampiyonluk almış takım var tutabilirsiniz.Vallahi çok abarttınız!
Sizin gibi düşünenler abartıyor bence. Taraftarın tuttuğu takımın şampiyonluğunu istemesi en doğal hakkı. Ne var bunda abartılan ?