Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biz yine transfer yapmıyoruz ama en azından oyuncu göndermiyoruz gs melo ve tellesi gönderdi adamlar kendilerini hançerliyor muslerada gitse tam olacak
Ödenmiyor sa söylenecek bunlar Denilecek teker teker yok şuan sıkıntılıyız diye Kongrelerde FB ile Gs ile yarışıyor gelirler ddnilmeyecek Adam akıllı herşey samimiyeti ile açıklanacak Yoksa insanlar hertürlü düşünme iznine sahiptir En kötüsü Ozana 7 m verip bizim paramız yok ddnilmeyecek D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bilmiyorum 2.yarı ilk maç inşallah şu kaldırma işini halletseler önümüz açılacak o güne kadar sıkıntı var çok hızlı olamazlar artık olaydan sonra yavaş yavaş yapıyorlar sıkıntılı bi duruma düşmeyelim bi daha ekim başı kaldırma işlemi başlar diye tahmin ediyorum herşey hazır sahada sadece yerlerine konmayı bekliyorlar
Devre arasina lider girersek devre arasinda da bir kac takviye ile kafa kafaya oynariz diyenler burada mi hala.Şu kadro şu eksiklerle mi lider bitirecek ilk yariyi... tabii kesin öyledirBi atibaya bakar herşey dua edin de sakatlik yada ceza durumu yasamasinTolga da bi sakatlanirsa diger kalecilerimizi görürüz nasillarmis...Aklim almiyor dostlar... biz mi goremiyoruz bunlarin gordugu bazi seyleriYani şu durumun hiç bir izahı yok yok yokUmut yok...
Ve sen bu sene şampiyonluğu her zamankinden fazla yakınken elinin tersiyle itti D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rahat ol bu sene şampiyon olacağız bazı arkadaşlar transfer sezonunun verdiği hırsla biraz duygusal ve kendilerine göre konuşuyor takımımız gaayet kuvvetli bu lige akıllı oynayıp maçları kazanacağız inşallah herkes takıma destek olsun artık maçtan maça eleştiri yaparız
ha ha transfer yapmadılar diye çocuğunu beşiktaşlı yapmayacak baba sen dayanamazsın yaparsın 2 maç sonra farklı galibiyetler geldikçe daha da çok beşiktaşlı yapma isteğin oluşacak
Efe Necip le Ersan la gidemezsin İyimserliğin güzel ama cidden bitik şuan kadro sadece kendimizi kandırıyoruz D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonluk sayımızı beğenmeyenler buyrun efendim az ötede 4 yılda 3 şampiyonluk almış takım var tutabilirsiniz.Vallahi çok abarttınız!