2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919476 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Sizin gibi düşünenler abartıyor bence. Taraftarın tuttuğu takımın şampiyonluğunu istemesi en doğal hakkı. Ne var bunda abartılan ?
Sampiyonluk istemenin suc oldugu tek takimiz sanirim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Şampiyonluk sayımızı beğenmeyenler buyrun efendim az ötede 4 yılda 3 şampiyonluk almış takım var tutabilirsiniz.Vallahi çok abarttınız!
biz sevinmek için sevmedik diyelim edebiyat yapalım ozaman hep beraber
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı talha

Bitik değil eksik.
Eksik değil bitik

Necip Ersan Tolga mental anlamda bitik

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

gs sanirim UEFA'dan men edilecegini anladi, oyuncular hala para ederken elden cikarma derdine dustu. sneijder de gider devre arasi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk sayımızı beğenmeyenler buyrun efendim az ötede 4 yılda 3 şampiyonluk almış takım var tutabilirsiniz.Vallahi çok abarttınız!
Büyük takımların hedefi nedir şampiyonluktur.

O zaman büyük takımın taraftarları da şampiyonluk ister ve bekler bunun neresinde abartı var anlamış değilim.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Karabay

-biz beşiktaş'ı şampiyonluk için sevmefik.
-yettiniz bee... Şlakk!!!

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Büyük takımların hedefi nedir şampiyonluktur.

O zaman büyük takımın taraftarları şampiyonluk ister, bunun neresinde abartı var anlamış değilim.
8 yıllık enkaz var ortada.Büyük klübü bırak klüp bırakmamış malum zat.Eski kimliğe geri dönmeye çalışıyor bu takım.Bunun içinde yapılması gereken onlara destek vermek.Paralar çarçur edilsin zihniyeti ilk bizi vurdu sonra Gs'yi en son aday da Fb.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gs sanirim UEFA'dan men edilecegini anladi, oyuncular hala para ederken elden cikarma derdine dustu. sneijder de gider devre arasi.
Arkadaşım adamlar uefa dan men edilmedi edilmez. 2 senedir dile getiriliyor bizim aldığımız cezaların 10 da birini almadılar. Aynı şeyi fener içinde söylüyorsunuz çok fena patlayacaklar diye. Herifler bizim kadar plansız ve programsız değil merak etme. Ayrıca bu sene CL gelirini cebine koyan takım göztepespor mu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Iyi gardas ozaman sevinmeyin.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

-biz beşiktaş'ı şampiyonluk için sevmefik.
-yettiniz bee... Şlakk!!!
3.lük için de sevmedik be ya

Çevrimdışı Tolga

8 yıllık enkaz var ortada.Büyük klübü bırak klüp bırakmamış malum zat.Eski kimliğe geri dönmeye çalışıyor bu takım.Bunun içinde yapılması gereken onlara destek vermek.Paralar çarçur edilsin zihniyeti ilk bizi vurdu sonra Gs'yi en son aday da Fb.
Paralar çar çur edilsin diyen kim bizim isyanımız ya da kızgınlığımız buna mı yani.

Beşiktaş her zaman her yerde büyüktür diyeceksiniz sonra da ortada büyük kulüp mü kaldı diyeceksiniz.

8 yıllık enkaz olayı doğrudur kabul ama bu yönetiminde 4. yılı ve değişen birşeyler olmasını bekliyor herkes.

Olmadığı için de haliyle insanlar umutsuzluğa düşüyor.

18 m euro oyuncu satışından kazanç elde edildi ama bu paralara 1 tane orta saha alınamadı.

İşte insanların kızdığı şey bu aslında.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Yazılacak o kadar çok şey var ki..

3 aydır bas bas bağırıyoruz 3 ay! Bir adet Ön libero diye. Çok mu zor ya? Çok mu zor? Atiba sakatlansa oynatacağın göbek ikilisi Necip - Serdar..

Bu göbekle mi Uefa finali diyorsun? Bu yapılanmayla mı Şampiyonluk diyorsun? Uefa finali oynayacak takım yapacaz diyorsun 3 aydır Ön libero alamıyorsun!

Kaleci yok diyoruz, kaleci gönderip kaleci almıyorsun! Bari gönderme arkadaş gönderme ya! Tolga'nın camdan adam olduğunu bilmiyorlar sanki. Topa uçarken sakatlanan adamdan bahsediyoruz burda. İnanılır gibi değil.

Yahu stoper diyoruz, Milo ve Pedro 18'e bile alınmıyor, Ersan'ın Rhodolfo'nun yedeği yok takımda stoper almıyorsun şaka mısın?

Sokağa atacak paraları yokmuş. Keyfine göre Sezer'i alırken vardı? Ameliyat masasından Eneramo alırken vardı sokağa atıcak paran? Hemde feda sezonlarında? Şimdi adam sattın elinde para da var dalga mı geçiyorsun sen bizimle?

Veli gelecekmiş. Adam 6 aydır sakat yahu 6 ay! Gelse nasıl olacağını bilebiliyor musun? Tolgay gelecekmiş yahu adam sezonu kapattı neredeyse neyden bahsediyorsun sen? Kafa mı buluyorsunuz bizimle!

Bu kadar plansızlık olmaz, beceriksizliklerinizi sokağa atacak paramız yok diye kapatamazsınız! Yemiyor artık bu taraftar bunu. Ne güzel başladığınız transfer sezonunu bu kadar kötü nasıl bitirebildiniz?

O Atiba sakatlandığında görücem ben sizi, bakalım nasıl oturabilceksiniz koltuklarınızda? O Serdar adam kaçırdığında, o Necip bodoslama adama dalıp kırmızı aldığında görücem ben sizi. O Ersan arkasına atılan toplarda adam kaçırdığında görücem ben sizi.

Yazıklar olsun! Yazıklar olsun 3 aydır eksik bölgelere transfer yapamayan sizlere! Yazıklar olsun!

Çevrimdışı Karabay

3.lük için de sevmedik be ya
Aynı şeyi diyorumda sen beni yanlış anladın

Çevrimdışı ilhan mansız

Transfer işi kesin olarak yattı galiba doğru mudur?

Çevrimdışı Karabay

8 yıllık enkazın raporu kasada duruyor. Birileri madem beşiktaşı 8 sene batırdı.  Birileride onlara hesap soracam diye geldi. O zaman o raporu kasada saklamasin. Konu dışı olduysa Özür dilerim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tüm kadro mühendisliğini yabancı oyuncu kuralına göre yapıp daha ilk sezonunda, karşılığında tek bir şey almadan bu kuralın kaldırılmasına onay veren yönetim hangi yönetimdir? Süreniz başladı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşe geldiğinde futbolu profesyonellere bırakacağım diyip 1 sene geçmeden bundan vazgeçip işi kendi üstüne alan ve şu an ki transfer başarısızlığının sorumlusu olan başkan kimdir?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Önümüzdeki yılın transferlerine kendini aşırı kaptıran beşiktaş yönetimi bu sene transfer yapmadığını fark etti.
zaytung son dakka haberleri gibi olmuş bu 😎

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Tüm kadro mühendisliğini yabancı oyuncu kuralına göre yapıp daha ilk sezonunda, karşılığında tek bir şey almadan bu kuralın kaldırılmasına onay veren yönetim hangi yönetimdir? Süreniz başladı..

Bence bugune kadar yukaridaki durum da dahil olmak uzere her seye eyvallah denmesinin sebebi bize stadla santaj yapilmasi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zaytung son dakka haberleri gibi olmuş bu 😎
Bi de utanmadan çıkıp bunu tvda yüzü kızarmadan söylüyor başkan. Ayıp
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

Yazılacak o kadar çok şey var ki..

3 aydır bas bas bağırıyoruz 3 ay! Bir adet Ön libero diye. Çok mu zor ya? Çok mu zor? Atiba sakatlansa oynatacağın göbek ikilisi Necip - Serdar..

Bu göbekle mi Uefa finali diyorsun? Bu yapılanmayla mı Şampiyonluk diyorsun? Uefa finali oynayacak takım yapacaz diyorsun 3 aydır Ön libero alamıyorsun!

Kaleci yok diyoruz, kaleci gönderip kaleci almıyorsun! Bari gönderme arkadaş gönderme ya! Tolga'nın camdan adam olduğunu bilmiyorlar sanki. Topa uçarken sakatlanan adamdan bahsediyoruz burda. İnanılır gibi değil.

Yahu stoper diyoruz, Milo ve Pedro 18'e bile alınmıyor, Ersan'ın Rhodolfo'nun yedeği yok takımda stoper almıyorsun şaka mısın?

Sokağa atacak paraları yokmuş. Keyfine göre Sezer'i alırken vardı? Ameliyat masasından Eneramo alırken vardı sokağa atıcak paran? Hemde feda sezonlarında? Şimdi adam sattın elinde para da var dalga mı geçiyorsun sen bizimle?

Veli gelecekmiş. Adam 6 aydır sakat yahu 6 ay! Gelse nasıl olacağını bilebiliyor musun? Tolgay gelecekmiş yahu adam sezonu kapattı neredeyse neyden bahsediyorsun sen? Kafa mı buluyorsunuz bizimle!

Bu kadar plansızlık olmaz, beceriksizliklerinizi sokağa atacak paramız yok diye kapatamazsınız! Yemiyor artık bu taraftar bunu. Ne güzel başladığınız transfer sezonunu bu kadar kötü nasıl bitirebildiniz?

O Atiba sakatlandığında görücem ben sizi, bakalım nasıl oturabilceksiniz koltuklarınızda? O Serdar adam kaçırdığında, o Necip bodoslama adama dalıp kırmızı aldığında görücem ben sizi. O Ersan arkasına atılan toplarda adam kaçırdığında görücem ben sizi.

Yazıklar olsun! Yazıklar olsun 3 aydır eksik bölgelere transfer yapamayan sizlere! Yazıklar olsun!
Yazın özeti. Konu da yavaştan kilitlensin bence duyum da yok yönetimi tartışıyor herkes. Transfer de gelmez.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Transfer işi kesin olarak yattı galiba doğru mudur?
Malesef
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Oysa ki herkes okadar umutluydu. Kulubun kasasina para girdi. Beck, Gomez, Rhodolfolar alindi. Inler, Tufan, Douglas konusuldu. Yok efendim eksik bolgelere oyucu alacaz, calismalarimiz suruyor, son gune kadar kovalayacaz daha vakit var, eksiklerimizi giderecez.

Ardindan "Serdar ön libero oynayabiliyor, takimda rekabet var". Ya, okadar sinir oluyorum ki. Oldu olacak takima Hurriyet'i alalim, stoppere Mabiala gelsin, 3. santrofor Deniz Kadah olsun, kaleyede Oguz'u alalim. Rekabet artar.

Oldu olacak, rekabeti arttirmak icin bende oynarim. 1.86 boyum var, fizik gucluyum ve kondisyonum ust duzey. Atalay 10 numara mevkisine gecer, Cagri Tosic'le kapisir, Necmi abi kaleci olur, Tolga Cenk'i yedekler, Yunus mac cevirebilen oyuncu olarak alinir, Deniz de kadro derinligi acisindan gelsin.

Kalite olmayan yerde adam rekabetten konusuyor. Senin Atiba denen oyuncun sakatlansa orda Serdar-Necip oynayacak, adam rekabet var diyor.

Inanilir gibi degil. Resmen taraftarla dalga gecer gibi aciklama yapiyorlar. Rekabet varsa kac aydir neden on libero diye kostununuz diyemiyormu bu gazeteciler?

Çevrimdışı f_madida

Arkadaşım adamlar uefa dan men edilmedi edilmez. 2 senedir dile getiriliyor bizim aldığımız cezaların 10 da birini almadılar. Aynı şeyi fener içinde söylüyorsunuz çok fena patlayacaklar diye. Herifler bizim kadar plansız ve programsız değil merak etme. Ayrıca bu sene CL gelirini cebine koyan takım göztepespor mu?

Uefa'dan henuz bir aciklama yok o konuda, ceza gelecek mi, gelirse ne olacak onu gorecegiz. Henuz 2 senelik gozlem suresinin sonuna gelmediler, ara donemde taahhutleri tutturamadiklari ortada. Uefa belli ki ffp konusunda bunlara birseyler demis, yoksa sinegin yagini cikartmak icin bu kadar ugrasmazlardi. Uefa bize yaptirim getirdi, yalniz sadece bize degil Roma'ya ve Inter'e de benzer yaptirimlar geldi. gsnin de en azindan ayni muameleyi gorecegini dusunuyorum.

Transferin son gunu yedegini dahi almadiklari 2 as oyuncunun boyle ayrilmasini ben buna bagliyorum, yoksa plan program dahilinde olsa boyle isler olmaz.
The world is better in black and white, and red.