Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben düşüncemi söyledim zaten son yıllarda ki beşiktaş taraftar profilinden de hoşnut değilim . Nasıl buradaki arkadaşlar yönetimden memnun değil ben de taraftardan değilim.
Az da olsa bir planımız olsaydı şöyle bir kadro kurulabilirdi ; Mandanda Beck Doria Rhodolfo Tosic Mbia Ozi Töre Sosa Dzsudzsak GomezBu sene bunu kurardın seneye sağlam bir sol bek alırdın birde Sosa'nın yerine sağlam bir adam Sosa'yı yedeğe çekerdin mis gibi kadro olurdu.Gelelim maliyetlere Dzsudzsak : 1.5 veya 2 milyon Euro'ya gitti.Mbia Ts'de yıllık 3.5 milyon Euro'ya oynuyor bizde 2.5 milyona oynardı.Doria 1-1.5 milyon Euro kiralık Mandanda 4 milyon EuroGomez'e zaten kiralama ücreti verilmediTosic'e bonservis verilmediBeck 1.4 milyon Euro Toplam Maliyet : 8.9 milyon Euro Yani şu anda bonservise harcadığımız ücret 6.25 milyon Euro şu hamleleri yapmış olsaydık 2 milyon 650 bin Euro fazla para harcamış olacaktık. Hiç kimse böyle bir şey olmaz demesin bal gibi de olurdu. Sadece her zaman ki gibi planımız yoktu.
Kati kararlar almam gerek 10 gün sonra bir kızım olacak bütün odası eşyaları ssiyahbeyazdı bütün oyuncakları lisanslı üründür, şimdi ne olcak Biliyormusunuz ben kızımı artık beşiktaş lı yapmıyorum
Ne zaman aciyoruz stadi?
https://twitter.com/firatgunayer/status/638362473012314113
Kulüp çalışanlarının maaşı ödenmiyor kısır döngüye girdi kulüp, icra gelene kadar bazı topçuların borçları da ödenmiyor, holosko bile çok düşük bir ücret için icraya vermişti kulübü. Demba ve atınçtan gelen para vardı sadece o da zaten kullanılmıştır diğer zorunlu ödemeler için.
Kulüpte para yokmuş vs vs. Hadi diyelim yok sen 4 senede yaratamadıysan halen kaynağı konuşmayacaksın. Hem sıfır başarı hem mali başarı yok eğer para yoksa. Sen ozaman yönetim olarak net başarısızsın. Yd kadar harcamışsın sıfır başarı. 3sene olmuş 30 tarih vermişsin stat da bitmemiş o iş de plansız programsız yürüyor. E ozaman.
Stad mtad anlamam ben, onu baştan halledeceklerdi. Kemiksiz 18 milyon euro'yu kasaya indirdiklerini bildirdiler. Hepimiz şahidiz.