2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921637 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

eyy yönetimmmm eyyy :D çekeceğin varrr
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Az da olsa bir planımız olsaydı şöyle bir kadro kurulabilirdi ;

Mandanda

Beck    Doria        Rhodolfo       Tosic

Mbia     Ozi

Töre              Sosa            Dzsudzsak

Gomez

Bu sene bunu kurardın seneye sağlam bir sol bek alırdın birde Sosa'nın yerine sağlam bir adam Sosa'yı yedeğe çekerdin mis gibi kadro olurdu.

Gelelim maliyetlere

Dzsudzsak : 1.5 veya 2 milyon Euro'ya gitti.

Mbia Ts'de yıllık 3.5 milyon Euro'ya oynuyor bizde 2.5 milyona oynardı.

Doria 1-1.5 milyon Euro kiralık

Mandanda 4 milyon Euro

Gomez'e zaten kiralama ücreti verilmedi

Tosic'e bonservis verilmedi

Beck 1.4 milyon Euro

Toplam Maliyet : 8.9 milyon Euro

Yani şu anda bonservise harcadığımız ücret 6.25 milyon Euro şu hamleleri yapmış olsaydık 2 milyon 650 bin Euro fazla para harcamış olacaktık. Hiç kimse böyle bir şey olmaz demesin bal gibi de olurdu. Sadece her zaman ki gibi planımız yoktu.

Çevrimdışı F1903

Kaleci, stoper ve önlibero ihtiyaci ayan beyan ortadayken 3 ayda bir tane bile duzgun adam bulamayip transferi kapatmalarina mi kizsam yoksa sagda solda ismarlama haber yaptirip ihaleyi Senol Gunes'e yikmalarina mi kizsam bilemedim.

En azindan Ocak ayina kadar 3 kulvarda mucadele edicez ve onliberoda Atiba'nin tek alternatifi Necip. Saka gibi..

Gelinen noktada hala yonetimi savunabilecek var mi?
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 17:52:43 F1903 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben düşüncemi söyledim zaten son yıllarda ki beşiktaş taraftar profilinden de hoşnut değilim . Nasıl  buradaki arkadaşlar yönetimden memnun değil ben de taraftardan değilim.
Gerektiğinde yönetim de tartışılır , taraftar da . Sağlıklı olanı da bu.Yalnız yönetimi tartışırken 'Ama taraftar da böyle' ya da taraftarı tartışırken 'Ama yönetim de böyle' diyip tartışmanın saptırılmaması lazım . Bu çok yapılıyor.

Çevrimdışı Alper1903

Geçen sene orta sahamız iyi değil rotasyon eksiğimiz var diyorduk. Yav bu sene kayıplar olmasına rağmen hala transfer yapmıyorsun ya işte bunu aklım almıyor.

Çevrimdışı F1903

Hem Atinc hem Sivok gidiyor, tek gelen stoper Rhodolfo.

Hem Veli hem Tolgay sakat, orta sahaya transfer yok.

Cenk Gonen gidiyor, kaleci transferi yok.

Muhtesem bir kadro planlamasi, mukemmel bir transfer stratejisi. Emegi gecenlerin ellerine saglik.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Mandanda

Mbia     Ozi

Gomez

Bu sene bunu kurardın seneye sağlam bir sol bek alırdın birde Sosa'nın yerine sağlam bir adam Sosa'yı yedeğe çekerdin mis gibi kadro olurdu.

Gelelim maliyetlere

Mandanda 4 milyon Euro

Beck 1.4 milyon Euro

Yani şu anda bonservise harcadığımız ücret 6.25 milyon Euro şu hamleleri yapmış olsaydık 2 milyon 650 bin Euro fazla para harcamış olacaktık. Hiç kimse böyle bir şey olmaz demesin bal gibi de olurdu. Sadece her zaman ki gibi planımız yoktu.

Kulüp çalışanlarının maaşı ödenmiyor kısır döngüye girdi kulüp, icra gelene kadar bazı topçuların borçları da ödenmiyor, holosko bile çok düşük bir ücret için icraya vermişti kulübü. Demba ve atınçtan gelen para vardı sadece o da zaten kullanılmıştır diğer zorunlu ödemeler için.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Kati kararlar almam gerek 10 gün sonra bir kızım olacak bütün odası eşyaları ssiyahbeyazdı bütün oyuncakları lisanslı üründür, şimdi ne olcak Biliyormusunuz ben kızımı artık beşiktaş lı yapmıyorum
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı talha

ben düşüncemi söyledim zaten son yıllarda ki beşiktaş taraftar profilinden de hoşnut değilim . Nasıl  buradaki arkadaşlar yönetimden memnun değil ben de taraftardan değilim.
Bizim onlardan mennun olma gibi bir seçeneğimiz var onların bizden memnun olmayıp size transfer yok deme gibi bir seçenekleri yok

O koltuk Beşiktaşın koltuğu taraftarın koltuğu kendilerine ait değil

Orada oturdukça Beşiktaş için herşeyin en iyisi yapacaklar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Borç olmuş 1 trilyon. 3 transfer ihtiyacın var. Borç olsun 1trilyon 20bin lira, o 3 transfere 20 bin lira dök mekvi açıklarını kapat başarıyı yakala kat kat fazlasını al. Ha 1 trilyon ha 1 trilyon 20bin lira ne farkeder be.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ugurkartalizma

Kati kararlar almam gerek 10 gün sonra bir kızım olacak bütün odası eşyaları ssiyahbeyazdı bütün oyuncakları lisanslı üründür, şimdi ne olcak Biliyormusunuz ben kızımı artık beşiktaş lı yapmıyorum

Bencede yapma Beşiktaşlı olmayı yanlış öğretmeye gerek yok..

Çevrimdışı Efe

Ne zaman aciyoruz stadi?
valla bilmiyorum  :D 2.yarı ilk maç inşallah şu kaldırma işini halletseler önümüz açılacak o güne kadar sıkıntı var çok hızlı olamazlar artık olaydan sonra yavaş yavaş yapıyorlar sıkıntılı bi duruma düşmeyelim bi daha ekim başı kaldırma işlemi başlar diye tahmin ediyorum herşey hazır sahada sadece yerlerine konmayı bekliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

https://twitter.com/firatgunayer/status/638362473012314113

Yazdığının tersini hep sürpriz olarak nitelendiren şahıs. Benim yazdığım olmazsa sürpriz olur.

Çevrimdışı yavvuzz

https://twitter.com/firatgunayer/status/638362473012314113
şimdi transfer gelebilir işte :D , başkan ve yöneticiler olmaz diyorsa ters manyel yapıyorlar.

Çevrimdışı eski inönü

Bakary Sako, Joell Cambpell, Ayew, Aquilani, Gentner, M'bia, Vainqueur, Douglas, Djilobodji, Karadabek vb... Parasızlıktan mı gelmediler yoksa vizyonsuzluktan mı? Adı aklıma gelmeyenleri de siz yazın.

Çevrimdışı Efe

ha ha transfer yapmadılar diye çocuğunu beşiktaşlı yapmayacak baba  :D sen dayanamazsın yaparsın 2 maç sonra farklı galibiyetler geldikçe daha da çok beşiktaşlı yapma isteğin oluşacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canU

Kulüpte para yokmuş vs vs. Hadi diyelim yok sen 4 senede yaratamadıysan halen kaynağı konuşmayacaksın. Hem sıfır başarı hem mali başarı yok eğer para yoksa. Sen ozaman yönetim olarak net başarısızsın. Yd kadar harcamışsın sıfır başarı. 3sene olmuş 30 tarih vermişsin stat da bitmemiş o iş de plansız programsız yürüyor. E ozaman.

Çevrimdışı talha

Kulüp çalışanlarının maaşı ödenmiyor kısır döngüye girdi kulüp, icra gelene kadar bazı topçuların borçları da ödenmiyor, holosko bile çok düşük bir ücret için icraya vermişti kulübü. Demba ve atınçtan gelen para vardı sadece o da zaten kullanılmıştır diğer zorunlu ödemeler için.
Ödenmiyor sa söylenecek bunlar

Denilecek teker teker yok şuan sıkıntılıyız diye

Kongrelerde FB ile Gs ile yarışıyor gelirler ddnilmeyecek

Adam akıllı herşey samimiyeti ile açıklanacak

Yoksa insanlar hertürlü düşünme iznine sahiptir

En kötüsü Ozana 7 m verip bizim paramız yok ddnilmeyecek

Çevrimiçi mayguntr

Rakibin bile olamayacak Trabzon gidiyor Okay, Mbia , Marko Marin'i alıyor çok cüzi miktarlara , sen de izliyorsun. Bir diğer rakibin olmayacak takım gidiyor  Dzsudzsák'ı, Isaac Cuenca'yı alıyor sen hala izliyorsun. Kusura bakmasınlar ama bu sezon çok güzel sınıfta kaldı yönetim transfer konusunda Gomez ve Beck belki Rdolfo hariç düzgün transferimiz olmadığı gibi en iyi oyuncularımızdan Ba'yı , En iyi orta sahamız Tolgay'ı, en iyi stoperimiz Sivok'u ve 2.kalecimiz Cenk'i kaybettik. Diğer takımlar güçlenirken biz değer kaybettik. Şenol Hoca'nın şapkadan bir iki değil 3 - 4 tane şapka çıkarması gerekecek şampiyonluk için.

Çevrimdışı kaanzor

Mandanda

Mbia     Ozi

Gomez

Gelelim maliyetlere

Mandanda 4 milyon Euro

Beck 1.4 milyon Euro

Dzsudzsak : Bence Q7 den daha farklı olmazdı ikisininde artıları eksileri birbirini götürürdü.

Doria : Gsde istedi bizde istedik demekki adam gerçekten Türkiyeyi düşünmüyormuş çünkü biz olmasakta gs alırdı bu paralara.

Mandanda : Bu konuda haklısın ama geç kalındı cenkin satılmasını anlamıyorum yada neden bu kadar net burada yedek olucağıma gider orada olurum dedi soru işareti. ama kaleci alınmalıydı

Mbia : Haklısın Ts alıyosa sen almalıydın iyi topçu ama ben el altından bu paradan fazladan birşeyler verildiğini düşünüyorum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Alper1903

Kulüpte para yokmuş vs vs. Hadi diyelim yok sen 4 senede yaratamadıysan halen kaynağı konuşmayacaksın. Hem sıfır başarı hem mali başarı yok eğer para yoksa. Sen ozaman yönetim olarak net başarısızsın. Yd kadar harcamışsın sıfır başarı. 3sene olmuş 30 tarih vermişsin stat da bitmemiş o iş de plansız programsız yürüyor. E ozaman.

Stad mtad anlamam ben, onu baştan halledeceklerdi. Kemiksiz 18 milyon euro'yu kasaya indirdiklerini bildirdiler. Hepimiz şahidiz.

Çevrimdışı Efe

biz yine transfer yapmıyoruz ama en azından oyuncu göndermiyoruz gs melo ve tellesi gönderdi adamlar kendilerini hançerliyor muslerada gitse tam olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Stad mtad anlamam ben, onu baştan halledeceklerdi. Kemiksiz 18 milyon euro'yu kasaya indirdiklerini bildirdiler. Hepimiz şahidiz.
18. 6

Çevrimdışı Çağatay

Devre arasina lider girersek devre arasinda da bir kac takviye ile kafa kafaya oynariz diyenler burada mi hala.
Şu kadro şu eksiklerle mi lider bitirecek ilk yariyi... tabii kesin öyledir
Bi atibaya bakar herşey dua edin de sakatlik yada ceza durumu yasamasin
Tolga da bi sakatlanirsa diger kalecilerimizi görürüz nasillarmis...

Aklim almiyor dostlar... biz mi goremiyoruz bunlarin gordugu bazi seyleri
Yani şu durumun hiç bir izahı yok yok yok
Umut yok...
Hope for the Best, Plan for the Worst