Bu işleri bilmiyorsanız anlatayım.
"Futbol aklı" kavramı vardır. Bunu menajerlik (İngiltere'de ki) sistemi ile Sportif yada Futbol direktörülüğü pozisyonu ile doldurursunuz. Oyuncu menajerleri ise her zaman bu piyasanın içindedir; imrenerek baktığınız takımlar dahil menajer oyuncağı olmuş vaziyetteler.
Eğer Şenol Güneş transfer konusunu başka bir pozisyona devretmiş ise, bu idari menajer olur; direktör olur vesaire...
Yada başkanınız popülist bir hamle ile istediği oyuncu kadroya katar, transfer sürecini kendi yönetir.
O zaman zaten fikir belirtmez. Stoper isteyen teknik adam son gün oyuncu filan veto etmez. Ben kimseyi ne haksız yere savunurum nede eleştiririm. Şenol Güneş'in oyuncu havuzu dardır; çok var öyle teknik adam. Bildiğini zannedip oyuncu kumaşından anlamayan fakat hiçbir teknik adam bu kadar dar bir kadro ile yarışmak istemez. Bu kadro 3 kulvarı filan kaldıramaz.
Ben hoca gelmeden önce söyledim. Paratoner görevi görmemeli diye defalarca hemde. Paratoner görevi gördüğü için hocada suçlu yönetim kadar.
Hoca paratoner görevi görecek mi bekleyeceğiz
İnşallah elindeki kadroyu sonuna kadar maksimum verim le götürmeyi istet
Yok sa yarın birgün çıkıp söylenenler yalan kimseyi veto etmedim bu ortamda bulunamam derse sıkıntı var
Hayırlısı ne ise o olsun artık
Bir şekilde yürüyeceğiz
Bu sezon hem yönetim hem de hoca hatalı
Eldeki leri kullanacak artık
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi