2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927941 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Ben bu veto olayının medya hikayesi olduğunu düşünüyorum. Illa ki bir iki isim olmuştur. Ama bu kadar değil. Ne yönetimi ne de hocayı bu konuda gömmek yanlış olur. Açıklama gelecektir, bekleyelim...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Bu işleri bilmiyorsanız anlatayım.

"Futbol aklı" kavramı vardır. Bunu menajerlik (İngiltere'de ki) sistemi ile Sportif yada Futbol direktörülüğü pozisyonu ile doldurursunuz. Oyuncu menajerleri ise her zaman bu piyasanın içindedir; imrenerek baktığınız takımlar dahil menajer oyuncağı olmuş vaziyetteler.

Eğer Şenol Güneş transfer konusunu başka bir pozisyona devretmiş ise, bu idari menajer olur; direktör olur vesaire...

Yada başkanınız popülist bir hamle ile istediği oyuncu kadroya katar, transfer sürecini kendi yönetir.

O zaman zaten fikir belirtmez. Stoper isteyen teknik adam son gün oyuncu filan veto etmez. Ben kimseyi ne haksız yere savunurum nede eleştiririm. Şenol Güneş'in oyuncu havuzu dardır; çok var öyle teknik adam. Bildiğini zannedip oyuncu kumaşından anlamayan fakat hiçbir teknik adam bu kadar dar bir kadro ile yarışmak istemez. Bu kadro 3 kulvarı filan kaldıramaz.

Ben hoca gelmeden önce söyledim. Paratoner görevi görmemeli diye defalarca hemde. Paratoner görevi gördüğü için hocada suçlu yönetim kadar.
Hoca paratoner görevi görecek mi bekleyeceğiz

İnşallah elindeki kadroyu sonuna kadar maksimum verim le götürmeyi istet

Yok sa yarın birgün çıkıp söylenenler yalan kimseyi veto etmedim bu ortamda bulunamam derse sıkıntı var

Hayırlısı ne ise o olsun artık

Bir şekilde yürüyeceğiz

Bu sezon hem yönetim hem de hoca hatalı

Eldeki leri kullanacak artık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Şu dediğin çok ama çok aşırı Önyargı içerir haberiniz olsun tersi ispat edildiğinde hocaya özür diler misin?

dilerim neden dilemeyimki. önyargıyla alakası yok daha önce çalıştırdıgı takımlarda bursa trabzon beşiktaş  hiç şu adamı alın dediği kendi oyun sistemine uyan bir futbolcu talebi olmuşmudur? hatta güney korede çalışmıştır türkiyeden hiç futbolcu talep etmişmidir. ona futbolcu sunulur alınır senol hocada ondan en üst verim almayı düşünmüştür hep
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı talha

dilerim neden dilemeyimki. önyargıyla alakası yok daha önce çalıştırdıgı takımlarda bursa trabzon beşiktaş  hiç şu adamı alın dediği kendi oyun sistemine uyan bir futbolcu talebi olmuşmudur? hatta güney korede çalışmıştır türkiyeden hiç futbolcu talep etmişmidir. ona futbolcu sunulur alınır senol hocada ondan en üst verim almayı düşünmüştür hep
Değil mi şuan önüne geleni veto ettiği söyleniyor bu ne kadar doğru??

Çevrimdışı atalay

Djilobodji, 3,5 milyon € karşılığında Chelsea'de.

3-3,5 milyona biter demiştim.

Yazık oldu.

Çevrimdışı talha

Djilobodji, 3,5 milyon € karşılığında Chelsea'de.

3-3,5 milyona biter demiştim.

Yazık oldu.
Şenol hoca veto etmiş onu da

Çevrimdışı Hasan Akten

Peki Şenol hocanın bunu yemeyecegeni, ters tepecegini bilmiyorlar mi? Bu kadar salak olduklarına inanmıyorum ben bu adamların.

Bakalım Şenol hoca bu oyuncuları veto edip etmediğini mutlaka açıklayacaktır.

Çevrimdışı Ziver

Bu işleri bilmiyorsanız anlatayım.

"Futbol aklı" kavramı vardır. Bunu menajerlik (İngiltere'de ki) sistemi ile Sportif yada Futbol direktörülüğü pozisyonu ile doldurursunuz. Oyuncu menajerleri ise her zaman bu piyasanın içindedir; imrenerek baktığınız takımlar dahil menajer oyuncağı olmuş vaziyetteler.

Eğer Şenol Güneş transfer konusunu başka bir pozisyona devretmiş ise, bu idari menajer olur; direktör olur vesaire...

Yada başkanınız popülist bir hamle ile istediği oyuncu kadroya katar, transfer sürecini kendi yönetir.

O zaman zaten fikir belirtmez. Stoper isteyen teknik adam son gün oyuncu filan veto etmez. Ben kimseyi ne haksız yere savunurum nede eleştiririm. Şenol Güneş'in oyuncu havuzu dardır; çok var öyle teknik adam. Bildiğini zannedip oyuncu kumaşından anlamayan fakat hiçbir teknik adam bu kadar dar bir kadro ile yarışmak istemez. Bu kadro 3 kulvarı filan kaldıramaz.

Ben hoca gelmeden önce söyledim. Paratoner görevi görmemeli diye defalarca hemde. Paratoner görevi gördüğü için hocada suçlu yönetim kadar.
ben bu isleri bilmiyordum. anlattigin icin sagol.

Çevrimdışı OrhanAker

Şenol hocaya karşı oluşacak cephe ve başarısızlık sonunda faturanın kendisine kesileceğini bile bile böyle bir işin altına girmez hoca

Daha dün burada örneği yaşandı veto ediyor hesabını soracak mı başarı gelmeyince istifa edecek ni diye soruldu

Şuan yönetim Şenol hocayı kullanarak kendine oluşan baskıyı azaltmaya çalışıyor

Basın açıklaması yapılır tersi ispat edilmeyen kadar düşüncelerim böyle

Eğer Şenol hocaya suç atmak istiyosan bir yöneticiyi çıkar basının önüne bütçemizi doldurduk transferi kapattık dedirt.
Takviye isteyen şenol hoca şımarık çocuklar misali yine suçlu konumda olur.Birde böyle düşün. :)

Çevrimdışı fatih e.

ANÇ'nin basın toplantısı düzenleyerek "Bundan sonra futbolda tek yetkili Şenol hocadır" dediği gün, bunun olası başarısızlığı tamamen Şenol Güneş'in üzerine atıp kendini ve başkanı işin içinden çekmek için söylenen bir söz olduğunu düşünmüştüm. Nitekim şu anda olan da bu. Transferi resmen beceremediler, şimdi suçu Şenol hocaya atmaya uğraşıyorlar.

katılıyorum.

quaresma konusunda şenol hoca ısrarla kaçamak cevaplar verdi. ve bu konuda çok dedikodu çıktı.

kamptayken görüşülen ve son aşamaya gelen oyunculardan bahsetmişti ve ısrarla kampa yetişmesi gerektiğinin altını çizerek yönetime mesajını iletmişti.

trabzonsporun başındayken şenol güneş in en büyük başarısızlığı, belki de şanssızlığı yabancı oyuncuların yerliler kadar verim vermemesiydi. fark yaratan oyuncular da gelmedi değil teofilo gibi, kısa süreli.

diyelim yönetim bu konuda şenol güneşe güvenmiyor ilgilenen isimler ve basına yansıyanlar tamamen acemilik kokuyor.

Çevrimdışı Tolga

Şimdi ben doğru mu anladım.

Valdes ile her konuda anlaşıyoruz sonra adamla tekrardan pazarlığa başlıyoruz öyle mi.

Vallahi pes.

Hoş Valdes'in gelmemesi daha iyi oldu ama bu doğruysa ayıp etmişiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bakalım Şenol hoca bu oyuncuları veto edip etmediğini mutlaka açıklayacaktır.
Açıklayamayacaktır. Ben istemedim dese Şenol Güneş istifa. Yönetim transferle gelmedi dese Yönetim gitsin﹗. Böyle arada kalınca kime saldıracağımızı bilemiyoruz ve bu durum herkesin işine geliyor.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Değil mi şuan önüne geleni veto ettiği söyleniyor bu ne kadar doğru??

veto ettiyse söyler yok etmediyse yönetimede medya aracılığıyla diyeceğii der lafını esirgemez çıkar söyler bekleyip göreceğiz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı atalay

Geçen yılki sağ bek mevzusu gibi oldu. Akşama doğru açıklama gelir.

Transfer için 3.000 ileti attığımı, kulübe rapor sunduğumu ve Ali Naibi'ye oyuncu filan önerdiğimi düşünüce yazık etmişim kendime... Artık böyle bir saçmalık yapmam.

Beklemeyin artık...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Belki Lawal gelir başka bir isim beklemiyorum.

Çevrimdışı talha

Öğlene kadar biri inmez ise geçmiş olsun demiştim

Lawal için tüm gelişmeler olumlu o kıvama geldi açıklasınlar artık

Çevrimdışı Tolga

Elimizde orta saha kalmayınca neden transfer yapamadıklarını da çıkıp bir güzelce kamoyuna anlatırlar artık.

Çevrimdışı 38life

Onur Küçük

• Ziyaretçi

veto ettiyse söyler yok etmediyse yönetimede medya aracılığıyla diyeceğii der lafını esirgemez çıkar söyler bekleyip göreceğiz
Şenol Güneş şimdi açıklama yaparsa bundan hem takım hem camia zarar görür. Açıklama yapıp millete malzeme vermez. Hoca da bunun farkındadır . Zamanı gelince açıklamasını yapar. Bu mesajı görüp Ozan Tufan meselesine atıfta bulunulmasın . Ozan Tufan'ı ,Beşiktaş'a vermeyeceklerdi zaten . Bunun yanında 'Beşiktaş futbolcu ayartıyor' diyip kulübün itibarını da iki paralık edeceklerdi.Oyunları tutmadı.

Çevrimdışı TALAT

belli ki transfer kapandi. artik is senol hoca da. biraz da boyle durumlar icin getirildi bu takimin basina. kadro icinden eksikleri optimum seviyede tamamlamali. hayirlisi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

belli ki transfer kapandi. artik is senol hoca da. biraz da boyle durumlar icin getirildi bu takimin basina. kadro icinden eksikleri optimum seviyede tamamlamali. hayirlisi
Eslem'i alır artık kadroya :)

Çevrimdışı talha

Eslem'i alır artık kadroya :)
Emre de var

Bayrampaşa ya gönderdiğimiz Raşit te gelsin

Çevrimdışı 38life

Tek ön libero ile oynayacak. Atiba ve yedeği necip. Biri sakatlanirsa diğeri... Geçtiğimiz haftalarda nasıl oynadiysa öyle... Oğuzhan ön libero ile 10 numara arasında gidip gelir. Her maç 25 tane pozisyon veririz.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi