2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928274 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Eslem'i alır artık kadroya :)

En azından rotasyonda kullansın artık.Ocakta duruma göre tolgay misali fırsatlara yine bakılır. :)
ayrıca bu seneki plansızlıkta can sıktı ders alırlar umarım.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 14:54:29 OrhanAker ]

Çevrimdışı Renton

Uzun zamandır ileti atmıyorum çünkü sinirlenmekten başka bir işe yaramıyordu.Hep transferin son gününü bekleyelim dedim belki adam akıllı iş yaparlar diye ama gel gör ki en önemli mevkide orta sahada eksik başlıyoruz atiba-oğuzhan-necip uefa ve ligi götürecek mi şimdi.Kalite mevzusunu bıraktım artık :D sayı olarak bile eksiğiz serdar kurtuluşu orada oynarken görmek en büyük korkum ki oraya doğru gidiyoruz yani 1 aydır 1 tane orta saha oyuncusuna imza attıramadık lafı gelince beşiktaşta seneye yapılacak transferler için bile görüşülüyor deniyor.Daha bu sene yapamıyoruz transferi 3 haftadır yedeklere stoper koymuyor hoca demek ki memnun değil hala transfer yok ama seneye yapılacak transferler için görüşülüyor.Ayrıca valdes mevzusu ericsson 1 yalçın 2 valdes 3 bu kadar amatör hareket edilemez
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

Sosa'nın KAP'ı  31.08.2014 18:58:49 'da yapılmış. Hala umut var
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Bertug

Sivok-Ersan oynuyordu Sivok'u yolladık Ersan gene oynuyor. Çıkıp da yönetim transferde başarılı falan demeyin gözünüzü seveyim

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Şunu da söyleyeyim bence Lawal gelecek ama tepkilerden açıklamaya korkar etti taraftar adamları.

Çevrimdışı Tolga

Bu orta saha rotasyonuyla UEFA'da ilerlememiz mümkün değil.

En iyisi tüm ağırlığımızı lige vermek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Az kaldi az. Topluca ban yememize az kaldi. Biraz daha sabır... Sabır... Sabır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Şunu da söyleyeyim bence Lawal gelecek ama tepkilerden açıklamaya korkar etti taraftar adamları.

bnce artik gelsin cunku rotasyonda oyuncu kalmayacak
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

EssiLor

• Ziyaretçi

Lawal i alsınlar bare
Ön libero boş kalmasın.

Çevrimdışı Tugay

3 transfer yapılmazsa gruplardan çıkamayız ligi zaten saymıyorum.Sadece Ruffier'i alsalar ses çıkarmazdım ama elde var 0.

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş'e yazık olacak ona üzülüyorum asıl.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Bu orta saha rotasyonuyla UEFA'da ilerlememiz mümkün değil.

En iyisi tüm ağırlığımızı lige vermek.
Ligde sanki ilerşeyrbilirsin

Necip Oğuzhan çok çabuk yırtık yapan oyuncular

Bu ikisine güvenip yola çıkarsan madara olursun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Atibayla sözleşme yenilendiğinde keşke yenilemesek genç daha kaliteli buluruz diyordum.Allahtan böyle bir şey olmadı.Devre arasına kadar atiba ve necip için hatim indirmemiz gerekiyor sakatlanmasın veya cezalı olmasınlar diye

Çevrimdışı 38life

Uzun zamandır ileti atmıyorum çünkü sinirlenmekten başka bir işe yaramıyordu.Hep transferin son gününü bekleyelim dedim belki adam akıllı iş yaparlar diye ama gel gör ki en önemli mevkide orta sahada eksik başlıyoruz atiba-oğuzhan-necip uefa ve ligi götürecek mi şimdi.Kalite mevzusunu bıraktım artık :D sayı olarak bile eksiğiz serdar kurtuluşu orada oynarken görmek en büyük korkum ki oraya doğru gidiyoruz yani 1 aydır 1 tane orta saha oyuncusuna imza attıramadık lafı gelince beşiktaşta seneye yapılacak transferler için bile görüşülüyor deniyor.Daha bu sene yapamıyoruz transferi 3 haftadır yedeklere stoper koymuyor hoca demek ki memnun değil hala transfer yok ama seneye yapılacak transferler için görüşülüyor.Ayrıca valdes mevzusu ericsson 1 yalçın 2 valdes 3 bu kadar amatör hareket edilemez
Oğuzhani sayarak iyimserlik yapıyorsun. Oguzhandan onlibero olmaz. Necipin 1 bacagi oguzhanin 2 bacağına eşit. Adam iskeletor.

Çevrimdışı Tolga

Ligde sanki ilerşeyrbilirsin

Necip Oğuzhan çok çabuk yırtık yapan oyuncular

Bu ikisine güvenip yola çıkarsan madara olursun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından ligteki kaliteli takım sayısı az devre arasına kadar idare edebiliriz.

UEFA'yı da hedef olarak koyarsak eldeki orta saha oyuncularıyla haftada 3 maçı mümkün değil kaldıramayız.

Hani kolay kolay söylemem ama UEFA maçlarında orta sahaya alt yapıdan kim varsa koyalım oynasın :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Delirmeye az kaldı Sabır...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ozan E.

Veli ntvsporda canli yayinda

Çevrimdışı aa1903

bizim şu transfer dönemine bakınca üniversite sınavında soruları yetiştiremeyen öğrenciyi görüyorum. son bir dakika ve geriye beş soru kalmıştır. hızlı hızlı yapmaya çalışırsın, beynin durur ve hiçbir soruyu doğru cevaplayamazsın. sınavdan çıkınca keşke önceki sorularda fazla vakit kaybetmeseydim diye kendine kızarsın.

şenol güneş pedro ve milo'yu silmiş, yedek stoper yok. atiba ve oğuzhan olmasa orta saha necip-serdar ikilisinden oluşacak gibi ve bu takım 20 milyon euroluk satış yaptı. :D

tabata'nın geldiği sezon dahil bu kadar sinirlerimin bozulduğu bir transfer dönemi hatırlamıyorum.

Çevrimdışı genki1914

vay be  3 nokta atışı yapmayıp göz göre göre yazık ettiler sezona hepimize geçmiş olsun  :s20:
Guti14

Çevrimdışı worns

Defansif orta saha için yeni alternatiflerimiz Serdar ve Franco galiba.

Şaka bir yana Franco'yu önliberoda denesin hoca artık. Atiba'nın yerini dolduramaz atletik açıdan ama orta alan ağırlıklı oynamak zorunda kalacağımız maçlarda yanında oynayabilir. Geriden pas çıkarma konusunda Necip'ten fazlasını da yapabilir.

Çevrimdışı worns

Atibayla sözleşme yenilendiğinde keşke yenilemesek genç daha kaliteli buluruz diyordum.Allahtan böyle bir şey olmadı.Devre arasına kadar atiba ve necip için hatim indirmemiz gerekiyor sakatlanmasın veya cezalı olmasınlar diye

Bende Atiba'yı beğenmeyenlerdendim. Şu anda rotasyonun eşsiz oyuncusu oldu adam.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Easthanbool

Veli 1 ay sonra sahalara dönerim diyor dağılabiliriz :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Gokhan_1903

Veli 1 ay sonra sahalara dönerim diyor dağılabiliriz :evillol:
Algı operasyonu başladı. Veli zaten 1 aya dönecek ondan transfer yapmadık. Yoksa biz en iyisini alırdık. :s20: :s20: