2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928182 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Veli ile yapılan röportajın amacı transfer beklemeyin daha demek başkan söylemiştir röportaj yap da millet rahatlasın diye.  :D

Çevrimdışı Tolga

Transferin son gününde Veli basın açıklaması yapıyor ve diyor ki 1 aya dönerim.

Şimdi soruyorum Veli'nin bu basın açıklamasını yapmasını kim istemiştir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Trabzondan Ishak Doğanı alsak klup arıyor kendine sol tarafta çok iyi alternatif olmazmı
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı onur_U

veli röportajının bilerek bugüne ayarlandığını benden başka düşünen var mı? :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sadece orta saha ihtiyacımız var değil mi Kaleci ve libero çok zaten bizde

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı fatih e.

kafam allak bullak oldu resmen

iki transfer sezonu arasındaki fark bu kadar mı olur.

geçen yıl çok doğru transferler yapıldı, profesyonel bir sistem ve sportif direktör vardı. önder özen in de zaman zaman rahatsız olduğu durumlar olsa da iyi bir yönetim gösterdi.

önder özen in istifasıyla futbol şubesi sorumluluğu ile ilgili sıkıntı ve A.N.Çebi nin küstürülmesi aklıma geliyor.

tek yetkili olarak şenol güneş getirildi(sözde) Şenol güneş tek yetkili olsaydı şunu istiyorum alın gelin denildiğinde geçen yılki gibi pazarlık yapılır, sonunda alınırdı. ama uygulamada görüyoruz ki yönetim sunuyor şenol güneş tercih yapıyor gibi bir durum söz konusu.

acaba yönetim sözde tek yetkili olarak şenol güneş i öne atıp başarısızlıkta sorumluluğu kendisine atmak mı istedi (çok kişi tarafından da dile getirildi)

dahası,

acaba önder özen in getirilmesinde de amaç aynı mıydı???

Çevrimdışı Easthanbool

Veli ile orta saha gazı alındı, akşama Tolga ile Günay röportajı bekliyorum.Gece de stoperlerin toplu fotosu var herhalde.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı aa1903

Veli ile yapılan röportajın amacı transfer beklemeyin daha demek başkan söylemiştir

aynen. çok sevimsiz taktikler bunlar. 1 aya dönme işi de yalan.

Çevrimdışı Renton

Trabzondan Ishak Doğanı alsak klup arıyor kendine sol tarafta çok iyi alternatif olmazmı
Sol bekte 3 tane yarım adam var 1 yarım daha mı alalım :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TALAT

bu adamin kornererli iyiydi yanlis hatirlmiyorsam. sirf bu yuzden bile alinir  :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı genki1914

onumuzdeki hafta Atiba ve Oguzhan sakatlansın artık orta sahada Fikret orman kendi oynar allahım kafayı yiyeceğim neler neler söyleyesim var şu yönetime zor duruyorum  :s20:
Guti14

Çevrimdışı Renton

Veli 1 aya imkansız dönemez kolundaki aparat 2 hafta sonra çıkacakmış onun üstüne 1-1.5 ay daha koyalım öyle döner en iyimser

Çevrimdışı Tugay

Transfer yapılmazsa paraların nereye gittiğin açıklasınlar.

Çevrimdışı Tolga

Kusura bakmasınlar ama milletin aklıyla alay ediyorlar artık.

Veli'yi çıkartıp bir anlamda transfere ihtiyacımız yok diyorlar.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Bari Cenk Gonen'i vermeseydik.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı anilsevim

Arkadaşlar nasıl dinliyosunuz anlamıyorum
Veli 1 aya döneceğim demediki
2-2,5 haftaya askı alınacak ve koşulara başlayacağım dedi
Yani 20 eylül gibi düz koşulara başlar
Ekim ayı içinde kondisyon ve takımla antremanlara çıkar
Kasım başı sahada olur, yani tam 2 ay sonra
Kasım başı sahada olacağını övünç de kendi de söyledi. Moralli gördüm ayrıca
Net 2 ay varken nasıl hala 1 ay demiş oluyor Veli anlayamadım sizleri
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı aa1903

guti'yi futbola geri döndürsünler bari. en azından nostalji sezonu adı altında hatırda kalıcı bir sezon geçiririz.

Çevrimdışı Renton

Hani uzun bir yarışa çıkıyorduk fedakarlık yapmak gerekiyordu 1 orta saha kesin alınacaktı belki 2 olurdu nerede bu adamlar

Çevrimiçi Samet Ç

Az çok mantıklı düşünen insan zaten Veli'nin takıma 1 ayda döneceği yalanına inanmaz adam 5-6 aydır antrenman ve maç yapmadı zaten 1 ayda nasıl gelip de maça çıkacak. Fikret Orman beyaz yalanlar söylemeye devam. Çık deki biz transfer yapmıyoruz elimizdekiler ile idare edeceğiz. Her gün yeni bir isim atıyorlar ortaya ha oldu ha olacak derken vazgeçiliyor milleti umutlandırıp utandırmaya gerek yok.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 15:23:38 Samet Ç ]

Çevrimdışı doganay

Ben hala son dakika birinin gelecegini dusunuyorum.

Merhaba, yoğun olduğu için burada daha çabuk görünür diye buraya yazmak istedim. Üyeliğimin silinmesi için ne yapmam gerekiyor. Site yöneticileri bana bu konuda yardımcı olurlarsa sevineceğim.

Çevrimdışı OrhanAker

Yav ne gerek böyle algı oyunlarına arkadaş çık parayı stada gömdüm de (yalanda olsa) futbolcuları niye bulaştırırsın bu işlere..

Çevrimdışı fatih e.

Hani uzun bir yarışa çıkıyorduk fedakarlık yapmak gerekiyordu 1 orta saha kesin alınacaktı belki 2 olurdu nerede bu adamlar

bu yıl VEDA sezonu olduğu içindir.

Çevrimdışı frkndgnr

Tolgayı tutup Cenki göndermek, Ersanı tutup Sivoku yollamak Mustafayı tutup Ömeri yollamak bunları açıklayacak cümleler var mı?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi