2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935913 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fatih e.

Son saniye transfer olur mu artik?  Bakacağiz. Madem burasi okunuyor,  3-5 oyuncu yazayim son 24 saat.

Zeljko Filipovic - Maribor
Alfred N'Diaye - Betis
Claudio Yacob - Wba
Fernando Gago - Boca

Filipovic 500 bin euro'ya gelir, NDiaye kiralanabilir,  Yacob ve Gago 3 milyon euro civari biter.

kranevitter de dün kiralanmış

gago yu düşünüyordum ben de

Çevrimdışı Deniz

benmi yanlış okudum yoksa senmi Şenol Güneşi savunmak için kıvranıyorsun
haberde ne diyor genç Tolgayı zorlayacak bir kaleci alınırsa alınsın sen bundan ospinamı çıkarıyorsun
adam resmen ikinci kaleci olursa tamam diyor yani tolganın üstüne kimi söylersen yok diyecek
valdesin nesini beğenmiyorsun Tolgadan eksi neyi var ama en azından aut atışı yaptığında sahayı tutturur @Deniz
bu bile tolgaya tercih edilir. Bir aydır yönetime salla ama iş Şenol güneşin kapıya dayanınca alınmasın haklı de
Alakası yok abi o söylediğiniz valdes 1 buçuk senedir doğru düzgün maça çıkmamış şimdi bunu getirip 1. kaleci olarak mı oynatacaz?
Adam bırakın tutmayı tupa vurmayı bile unutur o sürede.
Jack Butland alınabilirdi 4 milyona tolgayı gelir gelmez yedekler uzun seneler kalede durur.
Ya da gidip en kötü betoyu alsınlar.Ama valdes olmaz.İngilizlerin sitelerinde valdesi okudukça daha da soğuyorum adamdan hakkında iyi birşey yazan yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

http://www.sporx.com/senol-gunes-kaleci-transferi-yapabiliriz-SXHBQ482912SXQ

Hoca istediğini söyledi daha önce.
Haklı olarak önce eldeki kalecilerin performansını görmek istedi.
Başkan da açıkladı hem yönetim hem de hoca cenki hem mental hem de fiziki açıdan yeterli görmemiş.Bu yüzden cenk gönderildi zaten.
Hocaya sunulan isimler aşağı yukarı belli.Valdes sunuluyor ki bence elde patlama ihtimali çok yüksek.Maliyeti de fazla olur çok canımızı sıkar..
Hadi canım bu kelime saçmalamanın zirvesi Şenol Güneş patagonyadanmı geldide Beşiktaş kalecilerinin performansını görmek istedi
birinci kalecimiz tolga kardeşim hatırlatayım bu kaleci şenol hocanın trabzondan öğrencisi şimdi tolganın nesini deneyecek
 :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: devam @Deniz  birinci kalecin buysa diğerlerinin nesini göreceksin sanki bilmiyorsun

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı forzatunga

Boş adam değil gibi.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 01:15:40 forzatunga ]

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi şimdi sen 1 buçuk sene doğru düzgün oynamamış ,topun yüzünü görmemiş bir kaleciye çuval dolusu para mı verilsin diyorsun?
Gelir de elde patlarsa sorumlusu kim olacak ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@Necmi abi şimdi sen 1 buçuk sene doğru düzgün oynamamış ,topun yüzünü görmemiş bir kaleciye çuval dolusu para mı verilsin diyorsun?
Onu bilmiyorum ama kaleci hataları arka arkaya gelirse onun hesabını senol gunes verir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı talha

Maribor'dan vermeme gibi bir durumu yok finansal olarak, N'Diaye kiralanabilir bence, diger ikisi 3 milyon eurolara da gelebilirler Sosa ornegi gibi.

Hocam sıkıntı o değil. N'diaye Betis'te omrga ve yerine adam bulamazlar. İstenmeyen adam dğeil. Gago çok zor Kranevetti gitti.

Sosa farklıydı takımda istenmiyordu o da gelmek istiyordu bize.

Çevrimdışı talha

Boş adam değil gibi.

Gelirse gayet yeterli olur. Fiziği ve kondüsyonu çok iyidir. Konsantrasyonu elden bırakmaz. Biraz teknik kısımda sıkıntıları var o kadar.

Çevrimdışı Deniz

Gerçekten anlamıyorum.
Valdes in dizinden kronik sakat olduğu konuşuluyor.
1 buçuk senedir de doğru düzgün top oynamamış.Bulunduğu takım yollamak için takla atıyor resmen.
Ve siz bu kaleciyi alıp 1. kalecimiz yapalım 2.5 milyon€ dan 2+1 sene kontrat yapalım diyorsunuz?

Bu adam gelir elde patlarsa hesabı kimden sorulacak?Bu kadar isteyen arkadaşlar bunun hesabını soracaksa buyursun gelsin.

Çevrimdışı Necmi

Alakası yok abi o söylediğiniz valdes 1 buçuk senedir doğru düzgün maça çıkmamış şimdi bunu getirip 1. kaleci olarak mı oynatacaz?
Adam bırakın tutmayı tupa vurmayı bile unutur o sürede.
Jack Butland alınabilirdi 4 milyona tolgayı gelir gelmez yedekler uzun seneler kalede durur.
Ya da gidip en kötü betoyu alsınlar.Ama valdes olmaz.İngilizlerin sitelerinde valdesi okudukça daha da soğuyorum adamdan hakkında iyi birşey yazan yok.
doğru diyorsun Tolgada yarım senedir oynamıyor topa vurmayı unutmuş :alala:
iyide birbuçuk senedir oynamayan kaleci ile ilgili ne yazıyor ingiliz siteleri sanki ingilterede oynadıda yorumlar kötü
hatırlatırım simoviç geldiğinde istenmeyen adam ilan edilmişti tam bidondu. Muslera içinde vasat deniyordu.
peşin hükümlü olmak yanlış. @Deniz  iyi olur kötü olur bunu bilemem ama çok kötü olan bir kaleci 8 yıl
Barcelona kalesini korumaz ordan MU almaz.senin bizi şampiyon yaptı dediğin çok iyi kaleci olduğunu söylediğin
rüştü en iyi zamanında bundan kaleyi alamamıştı bildiğim kadarıyla. forumlarda 3 kişinin yazdığıyla hüküm veriyorsan
daha öncede söylediğim gibi kendi aklınla düşünemiyorsun demektir. İngiliz forumlarında yazanlar otoritemi
benim bildiğim ingilizler ingiliz olmayan herkes hakkında olumsuz yazar. bu valdesi iyi kaleci yapar demek değil
sadece senin bakış açın yanlış demek oluyor

Çevrimdışı Efe

Gerçekten anlamıyorum.
Valdes in dizinden kronik sakat olduğu konuşuluyor.
1 buçuk senedir de doğru düzgün top oynamamış.Bulunduğu takım yollamak için takla atıyor resmen.
Ve siz bu kaleciyi alıp 1. kalecimiz yapalım 2.5 milyon€ dan 2+1 sene kontrat yapalım diyorsunuz?

Bu adam gelir elde patlarsa hesabı kimden sorulacak?Bu kadar isteyen arkadaşlar bunun hesabını soracaksa buyursun gelsin.
valdes gelmez daha normalde 2 gün önce gelmesi gerekiyordu hoca istemiyor şu ortasahayı aalsınlar yeter şimdilik defanstada miloseviçin ve pedronun performanslarını arttıracaklar artık çare yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fatih e.

Hocam sıkıntı o değil. N'diaye Betis'te omrga ve yerine adam bulamazlar. İstenmeyen adam dğeil. Gago çok zor Kranevetti gitti.

Sosa farklıydı takımda istenmiyordu o da gelmek istiyordu bize.

walace nasıl olur gremio da hazır zor durumdayken.

Çevrimdışı Deniz

Onu bilmiyorum ama kaleci hataları arka arkaya gelirse onun hesabını senol gunes verir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet katılıyorum bu konuda bu riski kendisi alıyor zaten..

Çevrimdışı talha

Bırakın Valdes alınıp alınacak risk ile paralar boşuna gideceğine Tolga ile alalım.

Şuan ikisinin seviyesi aynı benim gözümde. Paraları boşuna saçmanın hiçbir anlamı yok.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bence valdesin saglik raporlarinda bir sikinti vardi. Ve vazgecildi.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

iyide birbuçuk senedir oynamayan kaleci ile ilgili ne yazıyor ingiliz siteleri sanki ingilterede oynadıda yorumlar kötü
hatırlatırım simoviç geldiğinde istenmeyen adam ilan edilmişti tam bidondu. Muslera içinde vasat deniyordu.
peşin hükümlü olmak yanlış. @Deniz  iyi olur kötü olur bunu bilemem ama çok kötü olan bir kaleci 8 yıl
Barcelona kalesini korumaz ordan MU almaz.senin bizi şampiyon yaptı dediğin çok iyi kaleci olduğunu söylediğin
rüştü en iyi zamanında bundan kaleyi alamamıştı bildiğim kadarıyla. forumlarda 3 kişinin yazdığıyla hüküm veriyorsan
daha öncede söylediğim gibi kendi aklınla düşünemiyorsun demektir. İngiliz forumlarında yazanlar otoritemi
benim bildiğim ingilizler ingiliz olmayan herkes hakkında olumsuz yazar. bu valdesi iyi kaleci yapar demek değil
İngiliz sitelerinden kastım forum yorumları değil abi scout yorumları ,teknik analizler ,profesyonel incelemeler.Bu adamı sürekli takip eden insanların yazdığı yazılar.
Ben çok basit bir mantık yürüyorum;Valdes alınmaz tolga elde patlarsa(ki muhtemel) hesabı şenol güneşten sorulacak.Peki valdes alınır da elde patlarsa hesabı yönetimden sorulacak mı ?

Her şeyin bir bedeli var günümüz futbolunda.3-5 kuruştan bahsetmiyoruz bu adamın bize 2 senelik maliyeti menajer ücretleri de dahil olmak üzere yaklaşık 20 milyon tl.
1 buçuk senedir doğru düzgün oynamayan,sağlık testlerini geçemediği söylenen bir kaleciye senede 10 Milyon TL verir misin?Veririm diyorsan eyvallah buyursun gelsin.

Çevrimdışı Mehmet K

Kerim'den BTB çıkar mı?

Çevrimdışı TØLGA

Yarın akşam forumda büyük bi kitle kovulabilir buna bende dahil kendimi nasıl tutarım bilemiyorum :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

rustu ile olan olay farkli abi. rustu olk kaleciydi ligde oynani da ama oyle fahis hatalr yapti ki kaleyi yabanci sinirina da takilmayan valdese verdiler. sonra rusti ayrildi valdes hep kalede kaldi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi COB

kranevitter de dün kiralanmış

gago yu düşünüyordum ben de

Ben Filipovic'in iyi bir secenek olarak goruyorum.  Kranevitter iyi topcu kiralandi. Son dakika golü bekliyoruz.

Çevrimdışı talha

walace nasıl olur gremio da hazır zor durumdayken.

hiç izlemedim.  :dontknow:

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Demba Ba röportaj vermiş LigTv'ye.
Duygulandım:(

Çevrimdışı Necmi

Ben öyle bir şey söylemiyorum sadece senin sabit fikirli olduğunu söylüyorum
Şenol Güneş olayındada hep karşı çıktıkça savundunuz neydi oyuncu yetiştiriyor iyi işte elinde
iki tane genç kaleci var yetiştirsin biz dedik o zaman Beşiktaş yetiştirme kulübü değil diye siz ısrar ettiniz
aha geldi sizin dediğiniz olsun yetiştirsin neden Çağrı ve sen burda yırtınıyorsunuz transfer diye burda en fazla
transfer isteyenler hep Şenol hoca gelsin diye davul çalanlardı tek gerekçenizde oyuncu yetiştirir oldu
yetiştirsin Beşiktaş onun artık çünkü sezon sonunda ben sizin transfer olmadı o nedenle şampiyon olamadık laflarınızı yemem
yetiştirsin büyük yıldızlar ben hiç tecrübesi yok derbilerde çuvallıyor dedikçe siz oyuncu yetiştiriyor dediniz.
orta sahamı lazım oğuzhan var eslem var necip varserdar var yetiştirsin stopermi lazım miloseviç var franco var
yetiştirsin kalecimi istiyorsun Beşiktaş taraftarına kanıtlamış kendini Günay var Şenol Güneşi boşunamı getirdik
yok söylediğiniz oyuncuları alsak bende şampiyon yaparım neden Şenol Hocaya o kadar para verelim @Deniz

Çevrimdışı doganay

Bizim Necip te hic fena futbolcu degil aslinda , gecen mac ara pasi bile atti  :D