@Necmi abi şimdi sen 1 buçuk sene doğru düzgün oynamamış ,topun yüzünü görmemiş bir kaleciye çuval dolusu para mı verilsin diyorsun?
Gelir de elde patlarsa sorumlusu kim olacak ?
Ben öyle bir şey söylemiyorum sadece senin sabit fikirli olduğunu söylüyorum
Şenol Güneş olayındada hep karşı çıktıkça savundunuz neydi oyuncu yetiştiriyor iyi işte elinde
iki tane genç kaleci var yetiştirsin biz dedik o zaman Beşiktaş yetiştirme kulübü değil diye siz ısrar ettiniz
aha geldi sizin dediğiniz olsun yetiştirsin neden Çağrı ve sen burda yırtınıyorsunuz transfer diye burda en fazla
transfer isteyenler hep Şenol hoca gelsin diye davul çalanlardı tek gerekçenizde oyuncu yetiştirir oldu
yetiştirsin Beşiktaş onun artık çünkü sezon sonunda ben sizin transfer olmadı o nedenle şampiyon olamadık laflarınızı yemem
yetiştirsin büyük yıldızlar ben hiç tecrübesi yok derbilerde çuvallıyor dedikçe siz oyuncu yetiştiriyor dediniz.
orta sahamı lazım oğuzhan var eslem var necip varserdar var yetiştirsin stopermi lazım miloseviç var franco var
yetiştirsin kalecimi istiyorsun Beşiktaş taraftarına kanıtlamış kendini Günay var Şenol Güneşi boşunamı getirdik
yok söylediğiniz oyuncuları alsak bende şampiyon yaparım neden Şenol Hocaya o kadar para verelim
@Deniz