2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935890 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

iyi ki süre bitiyor kurtulacağız belirsizlikten yönetime kalsa işkence daha çok devam ederdi

Çevrimdışı Efe

hadi be fikret başkan konuşulanları görüyorsan yap güzel 2 transfer herkesin yüzünü kızart  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

artık ona göre dikkat edecekler onlarda sakatlık konusunda titiz olacaklar koruyacaklar kendilerini profesyonel futbolcu kendine bakacak tek birşeye odaklanacaklar şenol hoca onların beyinlerini iyi yıkamıştır türk hoca avantajı var bu sene oynayan oyuncuların en önemlileri türk bizde diğerleri gibi değil inşallah alltın jenarasyon olacaklar milli takımıda uçuracaklar :)

Ya sen de fazla iyimsersin. Yemin ediyorum ışığın buraya vuruyor resmen.  :kop:

Transfer lazım ama. Kapıya elini vurup kırdılar bizim takımda. Yapma gözünü seveyim.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ziver

Eğer izlediğin maçta Beşiktaş 75. dk'ya kdar iyi diyorsan objektif bakamıyorsun dmektir. Benim gördüğüm takım hiç istediğim takım değildi.

Antep bu ligin en zayıf ve büyük hitimalle küme düşecek takımıdır.
hicte iyi demedim hocam. aksine oyle iyi oynadigimizi dusunmuyorum dedim. gidip tekrar okuyabilirsin. fenerle kiyasliyorsun, koca ilk yari bir pozisyon bulmus atmis sonrada kendi kalesinde bir suru pozisyon verip birde gol yemis. 90 arti 7'de sidik zoruyla maci kazanmis.

evet antep zayifta orasi deplasman. fener kac bin kisiye oynadi. hakemide arkasina aldi. hangi pozisyonlari buldu da bizden iyidi. dikkat edersen biz cok iyiyiz demiyorum. sen fener bizden iyiydi diyorsun, bende neresi iyiydi diyorum.

Çevrimdışı Aykutt

Çevrimdışı Ensar

Efe abi adamdır , tam benim kafadansın abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Veli en erken devre arası, Tolgay da en erken Mart sonu Nisan başı döner.

Bunu ister kabul edin ister etmeyin ama durum bu maalesef.

Atiba-Necip-Oğuzhan ile 3 kulvarda mutlaka bir yerde lastik patlayacaktır.

Bu gerçekleri görelim de sonra elimizde yedek kulübesine koyacak ön libero kalmadığında ahlar vahlar çekmeyelim.

Bu arada Necip ve Oğuzhan kolay sakatlanabilen oyunculardır bunu da ekleyeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Bir sabah bi öğlen bi akşam KAP gelse.. Çok mu şey istiyorum ya  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Ya sen de fazla iyimsersin. Yemin ediyorum ışığın buraya vuruyor resmen.  :kop:

Transfer lazım ama. Kapıya elini vurup kırdılar bizim takımda. Yapma gözünü seveyim.  :kop:
işte kırmayacak elini ayağını bakacak kendine sakınacak dünyada şampiyon olana büyük takımların en önemli futbolcuları hep sahada ve hep iyiler neden akıllılar kendilerine bakıyolar şampiyon yapıyolar bi takımda banko oynayacak adamlar vardır mesela ronaldo zago ikilisi ben sakatlandıklarını hatırlamıyorum aynı takım aynı taraftar sorun futbolcuların işe bakışlarında ekonıomik oynamayı bilmiyorlar sonra biyerlerinden bişeyler oluveriyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ula bu adamlar öldü mü kaldı mı hiç haber de yok ortada :lol:

Önceden İngiltere, Fransa diye haberler alıp Eyüp ' te olduklarını duyuyorduk :evillol:

...
Derken bir İtalya haberi aldık bakalım.Hayır olsun
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 00:16:37 Ömer Fikri Er ]

Çevrimdışı doganay

Takımla ilgili herşeyi Beşiktaş Futbol Takımı başlığında konuşacağız.

Devre arası transfer döneminin başlamasına yakın zaman da tekrardan bu başlığın kilidini açacağız. :ok:

Transfer gelmeyince neye saricagimizi sasirdik.  :ok:

Çevrimdışı talha

hicte iyi demedim hocam. aksine oyle iyi oynadigimizi dusunmuyorum dedim. gidip tekrar okuyabilirsin. fenerle kiyasliyorsun, koca ilk yari bir pozisyon bulmus atmis sonrada kendi kalesinde bir suru pozisyon verip birde gol yemis. 90 arti 7'de sidik zoruyla maci kazanmis.

evet antep zayifta orasi deplasman. fener kac bin kisiye oynadi. hakemide arkasina aldi. hangi pozisyonlari buldu da bizden iyidi. dikkat edersen biz cok iyiyiz demiyorum. sen fener bizden iyiydi diyorsun, bende neresi iyiydi diyorum.

Yav oraları hesaba katarsak bizim durumuz bildiğin çok ama çok daha kötü. Stadımız yok oynayalım.

Fener analizi de yapmayalım şimdi kızıyorlar. Ama haftaya bir daha izlemeli iki tkaımı da. Çünkü aynı seviye de rakiplerimiz olacak. Şuan gidişat hiç hoşuma gitmiyor.

Çevrimdışı Efe

Veli en erken devre arası, Tolgay da en erken Mart sonu Nisan başı döner.

Bunu ister kabul edin ister etmeyin ama durum bu maalesef.

Atiba-Necip-Oğuzhan ile 3 kulvarda mutlaka bir yerde lastik patlayacaktır.

Bu gerçekleri görelim de sonra elimizde yedek kulübesine koyacak ön libero kalmadığında ahlar vahlar çekmeyelim.

Bu arada Necip ve Oğuzhan kolay sakatlanabilen oyunculardır bunu da ekleyeyim.
serdar başkan oynar gerekirse q7 yi çekeriz ne olacak  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ziver

Kapanan takımlara karşı set oyunları, verkaçlar,duran toplar , orta gibi organizasyonlarda takımın daha fazla yol kat etmesi gerekiyor. Atak yapan takımlara ise takım boyunun daha kısalması , merkez orta sahada kesici , topu oyuna hızlı sokacak, teknik özellikte bir oyuncu  , özellikle orta sahada bulunan oyuncuların alanlarını daha iyi parselleyip defans ve forvet arasında oluşan boşluğu kapatarak takımın daha kompakt bir yapıya kavuşturması gerekiyor. Pembe masallardan ziyade icraatlara ihtiyaç var şu an.
aynen oyle yalniz en basta duran toplarla kapali savunmalari acmaliyizki zaten golde oradan geldi. bide sana masal anlatan yok birader. madem araya girdin ben besiktasi savunup cok iyiydi demiyorum. arkadas fenerden kotu dedi, bende sordum neremiz kotu? fenerin girdigi gol pozisyonlari belli, yok denecek kadar az, verdigi gol pozisyonlarida belli. neremiz bu fenerden kotu diyorum.

Çevrimdışı Necmi

muthis yatirimlar yapip istikrarli bir yukselisle beraber avrupanin yukselen degerlerinin arasina giren shaktar stadsiz kalinca sampion olamadi. fener ve cimbomun stadlarindan aldiklari guc malum. bizim stadsiz sampion olmamiz cok zor. olabilirsek buyuk bir surpriz gerceklestirmis oluruz. yani ilk onbire en az 5 oyuncu transfer edip, stadsiz sampion olmak hic de kolay degil. fatih terimli cimbomun olimpiyatta oynadigi sene dustugu durumlari hepimiz gorduk. kendinizi fazla paralamayin.

stadin kasim ayinda kullanima acilacagini dusundugum icin bu seneden cok umutluydum ama kismet olmadi.
cimbom ne ya o lafı bir tek gs taraftarı kullanır
bu yeni nesil gerçekten ne dediğini bilmiyor
yoksa sen renklimisin :upto: :upto: :upto:  @Ziver

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Tolga

serdar başkan oynar gerekirse q7 yi çekeriz ne olacak  :lol:
Ben gerçekleri söyleyeyim de sonra orta sahaya adam bulamadığımız zaman boşuna hayıflanmayın :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ziver

cimbom ne ya o lafı bir tek gs taraftarı kullanır
bu yeni nesil gerçekten ne dediğini bilmiyor
yoksa sen renklimisin :upto: :upto: :upto:  @Ziver
oyleyim abi renkliyim.

Çevrimdışı talha

işte kırmayacak elini ayağını bakacak kendine sakınacak dünyada şampiyon olana büyük takımların en önemli futbolcuları hep sahada ve hep iyiler neden akıllılar kendilerine bakıyolar şampiyon yapıyolar bi takımda banko oynayacak adamlar vardır mesela ronaldo zago ikilisi ben sakatlandıklarını hatırlamıyorum aynı takım aynı taraftar sorun futbolcuların işe bakışlarında ekonıomik oynamayı bilmiyorlar sonra biyerlerinden bişeyler oluveriyor :)

yav dediğin doğruda. mesela şöyle düşün yumluya karşı ya da hürriyet'e karşı oynuyorsun. adam haşırt diye giriyor çocuğa için cız ediyor resmen. lan birşey olmasın diye. kalp dayanmaz buna.  :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

aynen oyle yalniz en basta duran toplarla kapali savunmalari acmaliyizki zaten golde oradan geldi. bide sana masal anlatan yok birader. madem araya girdin ben besiktasi savunup cok iyiydi demiyorum. arkadas fenerden kotu dedi, bende sordum neremiz kotu? fenerin girdigi gol pozisyonlari belli, yok denecek kadar az, verdigi gol pozisyonlarida belli. neremiz bu fenerden kotu diyorum.
Sana masal anlatıyorsun demedim .Kendimizi pembe masallarda görmeye gerek yok dedim . Ben Fener'in ne yaptığına değil bizim ne yaptığımıza bakıyorum.Fener benim ilgi alanım değil.

Çevrimdışı Efe

https://twitter.com/oktaydalll/status/638091912369557504
Paylaşan oldu mu daha önceden ? :halay:
adam adam koşturuyor yarın açıklar 2 kişi lazio dan şu romadan bu diye tabi sadece temenni :D
Efe abi adamdır , tam benim kafadansın abi :D
son gün biraz şu karamsar havayı dağıtayım dedim hep karamsarlık konuşuyor başlıkta bundan sonra karamsarlık yok umut var herkesi ezeceğiz en kötü beşiktaş bu renklileri dize getirmiştir yine geetirecek bu sefer kuvvetli bir takım var yarın transfer olursada daha sorun kalmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

napalım oturup rodolfonun yedeği yok diye ağıt yakalım ağlayalım kendimizi yerleremi atalım takım bu biz defansta toraman baki mercimekle oynadık zamanında oturup ağladık mı şuanki kadro son 10 senenin en iyi kadrosu hiç tartışmam bi tane kadro gösterin almeyda simao q7 li kadro hiç demeyin  :) son 10 senelik beşiktaş tarihinde bu kadar iyi oyuncunun bir arada olduğu bir takım yok siz geçmişi çok çabuk unuttunuz ben hatırlatayım biraz 4. ve 5.likleri arada maç kazanınca seviniyorduk geçen sene üst üste 7 galibiyet aldı bu takım şimdi üzerine 5 tane iyi oyuncu geldi yapacak bişey yok bekleyeceğiz göreceğiz dediğn gibi başarısızlık yine olursa 2016 mayısta sandık orda herkes gitisin kullansın oyunu o kadar
Dembaba gitti Gomez geldi. Queresma'nın Olcay'dan çok çok daha fazla bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Tosic eldekilerden iyi olabilir ama yetersiz bunu Antep maçında hepimiz gördük. Geçen sezondan tek artımız Beck ve Rhodolfo'dur. Başarılı 2 transferden bahsedebiliriz. Eksilerimiz Veli ve Tolgay yerine gelen varmı yok. Bence bu transfer döneminin götürdükleri getirdiklerinden daha fazla.

Çevrimdışı Engin

Bunun yaş ile alakası yok sevgili abim , bende hayatımda iki tane şampiyonluk gördüm ama seninle aynı hisleri birebir paylaşıyorum , bi de yeni birşey çıkmış , romantizm diyorlar duygusallık diyorlar , ya ne olacaktı arkadaş , beşiktaş duygusalligi yapmak yanlış birşeymis gibi laf ediyorlar

Güzel günler yakın sen rahat ol kardeşim  :ok:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Efe

Ben gerçekleri söyleyeyim de sonra orta sahaya adam bulamadığımız zaman boşuna hayıflanmayın :D
ulan gerekirse ben gidip oynayacağım it gibide koşarım 1 ay antrenman yapayım yeter  :D ama transfer şart orta sahaya çaktırmayın yarın alacaklar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK