2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930458 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı laoban

bir çok kişi beşiktaşın büyüklüğünü bilmiyor ama onların suçu değil beşiktaş futbol takımının suçu şu renklileri evire çevire yenecekler şampiyon olacaklar o zaman çatlak sesler susacak bu sene bunu yapmalılar beşiktaşın nasıl bir takım olduğunu herkes görmeli bizden zaten ödleri kopuyor şampiyon olunca yeni stadla bak neler olacak ileri ki senelerde bu sezon tek hedef şampiyonluk o kadar :)

Sen besiktasin bu sene şampiyon olacağına yürekten inaniyormusun ? Bence bizim yönetimde şampiyonluk yaşayacak vizyon,taraftarda sabır , kadrodada kalite  yok.

Çevrimdışı 38life

Bize çıkan kartlar çalınmayan fauller, rakiplere çıkmayan kartlar çalınan fauller. Düşünüyorum transfere degil baska seylere ihtiyacımız var

Aynen öyle kardeşim. Ama bunu söyleyince de suçlu oluyorsun. Ağlak diyorlar. Gerçekleri söylemek ne zamandan beri ağlaklık oluyor.

Çevrimdışı Alper1903

Adamların planı bu zaten. Seni yıldırsın, 2 büyük olduğunu kabul ettirsin yoluna baksın. Yoksa Beşiktaş'ı nasıl bitirecekler? Kolay mı? Eyyamlar, onlar için gereksiz olmasına rağmen yine de girdikleri transferler, medya algısı vs. Bu gidiş Beşiktaş için iyi değil, bir şeylerin düzelmesi lazım.

Çevrimdışı Çağrı

yok iki seneden daha fazla sürdü 3 seneden bile fazladır ama ilk zamanlar şu son iki sene gibi değildi
artık doktora gitmeye karar vermiştim @Çağrı beni bayağı korkutmuştu @BesiktasTaraftari

Necmi abi 3 senedir kol ağrısı olan adamın korkutulmadan gitmesi gerekir zaten ben görevimi yaptım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

En çokta yapılmayan transferler yüzünden şunlara ligi verirsek kahrolurum.

Çevrimdışı Efe

Takımın büyüklüğünden herkes farkında.

Ama büyüklük getirmiyor şampiyonluğu bunun da farkına varsın artık herkes.

7 yıldır şampiyon olamıyoruz.
bu sene olacağız işte dedikya bunun sorumlusu takım diye ama 7 sene şampiyon olamadık diye bu senede 3. olacağız diye bi kuralmı var şampiyonluk hiç uzak değil bu gs ve fb gerçekten balon o balonları tek tek patlatacağız bu sene gelsin 6. hafta ilk balonu patlatalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

bu sene olacağız işte dedikya bunun sorumlusu takım diye ama 7 sene şampiyon olamadık diye bu senede 3. olacağız diye bi kuralmı var şampiyonluk hiç uzak değil bu gs ve fb gerçekten balon o balonları tek tek patlatacağız bu sene gelsin 6. hafta ilk balonu patlatalım :icool:

Kusura bakma. Ama FB'de GS'de ilk 10 haftayı atlattıktan sonra tutulamazlar. Amasen böyle başlarsan yarıya ilk 10 hafta sonra dağılırsın.

Hayaller güzel ama Efe. Gerçekler öyle değil. İlk yarıyı lider kapattık kapattık. Yoksa işin sonunu getiremek gibi bir şansımız yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer bu sistemi yıkmak istiyorsak bu sene şampiyon olmamız lazım ondan sonrası zaten gelecek rakiplerimiz bu senede kötü ama bizde kötüyüz sorun burada. Mesela bu fener bizim maçta hiçbir şey yapamaz diyenlere söylüyorum bu orta sahadaki oyuncu grubu ile fener maçına çıkalım yine kazanamayız orta sahada bitirirler işimizi.

Çevrimdışı Çağrı

Fenerbahçe maçı ile iligi tüm mesajlar temizlendi. Konu dışı yapmayalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Sen besiktasin bu sene şampiyon olacağına yürekten inaniyormusun ? Bence bizim yönetimde şampiyonluk yaşayacak vizyon,taraftarda sabır , kadrodada kalite  yok.
işte o sana göre bu söylediklerin ben takımın uzak ara yapacağını düşünüyorum bu 2 balonu bu şekilde düşünerek siz büyütuyorsunuz halleri ortada geçen senede aynıydı biz kendi kendimizi yaktık bu sezon öyle olmayacak siz şampiyonluğu düşünmüyorsanız zaten yenilgileri kabul etmişsiniz transfere falanda bakmayın hiç gereksiz zaman kaybı olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

Eğer bu sistemi yıkmak istiyorsak bu sene şampiyon olmamız lazım ondan sonrası zaten gelecek rakiplerimiz bu senede kötü ama bizde kötüyüz sorun burada. Mesela bu fener bizim maçta hiçbir şey yapamaz diyenlere söylüyorum bu orta sahadaki oyuncu grubu ile fener maçına çıkalım yine kazanamayız orta sahada bitirirler işimizi.

Trabzon maçında gördük durumu, aynısı olur derbilerde bu gidişle.

Çevrimdışı Efe

Fenerbahçe maçı ile iligi tüm mesajlar temizlendi. Konu dışı yapmayalım.
ok :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Necmi

yürekten inanıyorum ben kalitesiz dediğin bu kadro bence iki renklidende daha iyi top oynuyor
bak bu fener geçen hafta kurtaramadı bu hafta son saniye kurtardı hemde kendi sahasında birde bunlar sezonu erken açmış en hazır takım
yeterki başka güçler devreye girmesin. Senin oyuncun topa vurdu diye atılırken yumruk vuran sahada kalmasın

Çevrimdışı Engin

:claps: :claps: :claps: :claps: agzina sağlik @Engin
@ZEKI abi bizmi yaşlandık bilemiyorumki tamam gençler tezcanlı kanları deli akıyor son zamanlarda fazla başarı da görmediler bir yerekadar hak veriyorum ama gençlerin sorunu şu eleştirmeyi gömmek zannediyorlar daha öncede dayanamadım birkaçkere tatlı dille anlatayım dedim ama olmuyor biz BEŞİKTAŞ taraftarıyız bizim için bu klüp dünyanın en büyük kulübüdür kimse kusura bakmasın ama ben tarafsız olmak zorunda değilim seyirci yada yorumcu değilim ben en büyük BEKİŞTAŞ arkadaş o kadar. başkasının aldığı futbolcu beni ilgilendirmez beni bizim lisanslı futbolcuları ilgilendirir ve kimsenin onlarla dalga geçmesine de izin vermemem gerekir tüm BEŞİKTAŞ lıların yapması gerektiği gibi bu klüp Feyyaz gibi bir futbolcuyu klüp çekinin arkasını yazdırdı diye gönderdi Sergen gibi birini yöneticiye laf söyledi diye gönderdi Nouma gibi bir golcüyü fenere hareket yaptı diye gönderdi şimdi bu arkadaşların bahsettiği hangi futbolcu bunlardan büyük bir ozanı alamadık diye yönetime demediklirini bırakmadılar futbolcular gelir gider   aslolan BEŞİKTAŞtır gerisi hikaye madem sizde taraftarsınız desteklemek için elinizden geleni yapacaksınız eleştirmek tabiki olur ama bu arkadaşlar gömüyor arasında çok fark var
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 23:39:25 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı can1903

KAP geldi şakalarına devam mı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

işte o sana göre bu söylediklerin ben takımın uzak ara yapacağını düşünüyorum bu 2 balonu bu şekilde düşünerek siz büyütuyorsunuz halleri ortada geçen senede aynıydı biz kendi kendimizi yaktık bu sezon öyle olmayacak siz şampiyonluğu düşünmüyorsanız zaten yenilgileri kabul etmişsiniz transfere falanda bakmayın hiç gereksiz zaman kaybı olur :)

Yanlız şunu söyleyeyim diğer iki takımı bilmem ilk maçı izlemedim.

Ama izlediğim diğer iki maç hiç ama hiç hşuma gitmedi.

Tamam onlar çok iyi değil ama bizde süper değiliz şuan. Herke gözlerini bir açması gerek.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bazen insan umudunu kaybediyor Ronaldo getirsen yine sampiyon olamazsin doyorum kendi kendime bazen ve kahroluyorum Esit sartlarda yarismiyoruz rakiplerle yoksa bizde 2-3 yilda Bir sampiyon olabiliriz bu oyunu nasil bozariz bilmiyorum istedigin kadar oyna sonuc onlar sampiyon , Gecen sezon en iyi oynayan bizdik rezalet oynayan takim sampiyon oldu...
Bugun Cift sari gorup atilmasi gereken adam Kart bile gormuyor ve ustune Uzatmada Gol atip 3 puani aliyor..
Esit sartlarda Yaristigimiz her dalda iki sarisinida ezeriz bu cok Net !
Biz Onlardan daha buyuguz..
Hic mi dikkatiniz cekmedi son 4 derbide 0 Cektik ama o 4 derbidede Maci 11 kisi bitiremedik hep bir oyuncumiz yoktan yere atildi onuda gec Takimin Orta sahasindaki en onemli adam derbi oncesi cizgiye basti diye Kirmizi gorup cezali diruma dustu , Soylenecek cok sey varda...
Soyleyemiyorsun iste bogazim dugumleniyor biz Ayricalik degil Adalet istiyoruz..
Iste bu yuzden en buyuk Biziz !
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 23:43:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı f_madida

Hemen karalar baglamayin, stad acilsin cektigimiz zorluklarin cogu bitecek, goreceksiniz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kemal

NERDE

Elimde yiyorum , 1 kap dondurma geldi kardeşim . Sen yoksa başka bişey mi sandın , yoksa senin hala umudun mu var ;)

Çevrimdışı Ensar

Aha KAP geldi .
Ne geldi yaz da bilelim hiç birşey yok , dalga mi geçiyorsun abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Elimde yiyorum , 1 kap dondurma geldi kardeşim . Sen yoksa başka bişey mi sandın , yoksa senin hala umudun mu var ;)
Umutlanıp utandırdın abi :(
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Kusura bakma. Ama FB'de GS'de ilk 10 haftayı atlattıktan sonra tutulamazlar. Amasen böyle başlarsan yarıya ilk 10 hafta sonra dağılırsın.

Hayaller güzel ama Efe. Gerçekler öyle değil. İlk yarıyı lider kapattık kapattık. Yoksa işin sonunu getiremek gibi bir şansımız yok.
yaw ne alaka ilk yarıda mı şampiyonluk veriyorlar 2009 da 6 puan gerideydik bunlar takıntı taraftarın yarısından fazlası takım şampiyon olamayacak düşünüyor bunu çok net gözlüyorum bu çok sıkıntılı bir durum gerçekten bu karamsarlıktan acilen kurtulun ve takıma destek olun ben bursadan kalkıp olimpiyata geliyorum arsenal maçında herkes 3 yeriz 5 yeriz derken ben maçı kazanacağız dedim bağırdım o kadar onlar arsenalse biz beşiktaşız her takımı yenecek güce sahibiz ilk olarak kafada bu işi düzeltmemiz lazım bu da 1 şampiyonluktan geçiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

vefaspor olma yolunda ilerliyoruz

Çevrimdışı Ziver

muthis yatirimlar yapip istikrarli bir yukselisle beraber avrupanin yukselen degerlerinin arasina giren shaktar stadsiz kalinca sampion olamadi. fener ve cimbomun stadlarindan aldiklari guc malum. bizim stadsiz sampion olmamiz cok zor. olabilirsek buyuk bir surpriz gerceklestirmis oluruz. yani ilk onbire en az 5 oyuncu transfer edip, stadsiz sampion olmak hic de kolay degil. fatih terimli cimbomun olimpiyatta oynadigi sene dustugu durumlari hepimiz gorduk. kendinizi fazla paralamayin.

stadin kasim ayinda kullanima acilacagini dusundugum icin bu seneden cok umutluydum ama kismet olmadi.