2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926485 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

sen adamın parasını 2 ay geç ödersin sakatım der maça çıkmaz ... trasferi yaparken en çok neye dikkat edeceksin @Çağrı

Çevrimdışı ZEKI

zaten Lawal alınırsa bunun için kimseye sallamayın bunun tek sorumlusu @ZEKI  dir
o kadar çok söylediki taş olsa bu kadar söylendikten sonra Lawal ı transfer eder :bandit:
Lawali ne zaman soyledim tarihe not tutaydiniz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

zaten Lawal alınırsa bunun için kimseye sallamayın bunun tek sorumlusu @ZEKI  dir
o kadar çok söylediki taş olsa bu kadar söylendikten sonra Lawal ı transfer eder :bandit:

Ben kıyamam @Necmi abi çok seviyorum @ZEKI abiyi sen dersin artık ne dersen  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Veli 1 ay sonra gelecek.4.5 ay sonra Tolgay.Şimdi 2 transfer yaparsak orta saha nasıl şişecek farkındasınız umarım.Klübün böyle maddi bir yük altına girmesi ne kadar akıllıca?
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı aa1903

demogaji yapıyorsun bak şurda tapatalk kullanan insanların elinde akıllı telefon var
o telefon parasından azı seni Beşiktaş kongre üyesi yapıyor elbette her kes olamaz herkesin
ekonomik durumu buna elvermeyebilirde ama burda çoğunluk olabilir kardeşim ve benim konuştuğum
kelimelerde çoğunluğu hedef alarak konuşulur ben kimseden gidin babanızdan harçlık alın üye olun demedim
ama üye olmak gerekir ve satılık oylara meydanı bırakmamak lazım üye olmayacaksın ama atıp tutacaksın buda yanlış
kongre üyesinede oyun satılmış demek ona yanlış yapmaktır. herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil
senin gibi düşünmeyene yanlış yapıyorsun demekte tuhaf yani senin düşündüğün doğru bu bir egodur o nedenle her Beşiktaşlının
üye olması gerekir sonuçta doğru olan çoğunluğun düşüncesidir.

öncelikle beşiktaş'ın kongre yapısını herkes biliyor açmak istemiyorum açarsam hukuken başım belaya girebilir.

demagoji yapmıyorum. demagoji yapmaya ihtiyacım yok çünkü çıkar beklentip yok. kongre üyesi değilsen eleştiremezsin dedin, ben de şu an için eleştirmeyeyim 2 sene sonra param olunca eleştiririm o zaman dedim. herkes benim düşündüğüm gibi düşünmek zorunda değil, ben zaten fikirlerle tartışıyorum, kimseye akıl vermeye kalkmıyorum, kimseyi de tanımıyorum burada. ben düşüncemi söyleyebilirim, düşüncemin yanlış olduğu söylenebilir, tartışırız. ama benim düşüncemi söylemem için bir yerlere üye olmam gerekmez çünkü burada beşiktaş tartışılıyor, kişiler değil.

tekrar ediyorum benim "atıp tutmam için" üye olmam gerekmez. o benim özelimdir.

çoğunluğun her zaman haklı olmadığı insanlık tarihinde belki binlerce kez kanıtlanmıştır.

Çevrimdışı Çağrı

Veli 1 ay sonra gelecek.4.5 ay sonra Tolgay.Şimdi 2 transfer yaparsak orta saha nasıl şişecek farkındasınız umarım.Klübün böyle maddi bir yük altına girmesi ne kadar akıllıca?

Ben  her şeyi geçtim bana şunu bir açıklar mısın Veli nasıl 1 Tolgay nasıl 4.5 ay sonra dönecek :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kyiv

Bu transfer olayı ama kararsızlıktan ama beceriksizlikten ama parasızlıktan yapılamadı bu saatten sonra sıkıştırma yapılacak transferden hayır gelmez tutsa da şansına tutar. Hangi planlı programlı takım transferin son günlerine işini bırakır?İdare edecek oyuncu bize bir şey katmaz takımın kalitesini yükseltecek birisi alınacaksa alınsın yoksa hiç gerek yok.Bu seneyle birlikte seneyi de mali açıdan zora sokmaya gerek yok.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

sen adamın parasını 2 ay geç ödersin sakatım der maça çıkmaz ... trasferi yaparken en çok neye dikkat edeceksin @Çağrı

Önce sakat olmamasına @Oktay abi sonra Eneramo gibi masadan kapıp getiriyorlar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Macar ne top oynadi Bursa da ya valla dilim tutuldu..
ya şu @Çağrı yüzünden bursa maçlarınıda takip etmeye başlayacağız :bandit: :bandit:  @ZEKI

Çevrimdışı Alper1903

Çok adaletlisin moderasyon  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Önce sakat olmamasına @Oktay abi sonra Eneramo gibi masadan kapıp getiriyorlar  :evillol:
Fer  :alala: :alala: @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

ya şu @Çağrı yüzünden bursa maçlarınıda takip etmeye başlayacağız :bandit: :bandit:  @ZEKI

3 hafta sonra başlayın abi şu ara Ertuğrul sağolsun ortalık çok karışık  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Ben  her şeyi geçtim bana şunu bir açıklar mısın Veli nasıl 1 Tolgay nasıl 4.5 ay sonra dönecek :)
Birine 2.5 diğerine 6 ay dendi
1.5 ay geçti
Thats math:)

Çevrimdışı Çağrı

Fer  :alala: :alala: @Çağrı

@Necmi abi izleyeceğiz çatır çatır oynayacak geçen sene olduğu gibi bu sene de 40 maç.

Araştırdım hiçbir yerde dizi dışında  sebep bulamadım dizinde de kronik hiçbir şey gözükmüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

kim diyor onu sen onu @SDemirsoy a söyle başvurdu bir ay sonrada üyeliği onaylandı ben onun bunun
söylediğine bakmam ortada tersini gösteren kanıt var. @Easthanbool

Ortada kanıt varsa paylaşın bizde bilelim @Necmi abi.Hadi ben atıyorum, sallıyorum veya kulaktan dolma bilgilerle yazıyorum 1 senedir bekleyen arkadaşlarım var bu da mı yalan ? Ben 4 senedir üyeyim çevremizde görüyoruz duyuyoruz.Kaldı ki başkan kendisi söylüyor bekletilen üyelikleri.

Klüpten gelen bilgide cabası
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Alper1903

Benim yazdıklarımı da sil, yönetime eleştri getirenleri de sil, takım kötü diyenleri de sil. Alayını sil takım çok iyi, 3.lük gibi harika bir istatistiğimiz var.  :evillol: :evillol:

Gerçekler görülmüyor, ondan sonra salyaları akıta akıta gelip renkli dalga geçiyor, burada delirenler oluyor. Kısır döngüdesiniz haberiniz yok.

Çevrimdışı Çağrı

Birine 2.5 diğerine 6 ay dendi
1.5 ay geçti
Thats math:)

That's not math that's physiotherapy :)

30'a yakın sporcuyla çalıştım ya da takip ettim. 7 aydan önce dönen daha hiç görmedim çapraz bağda. +1 ay da kondisyonu var. İlk 6 ay sadece protokoldür tedavide yani minimum süredir.

Omuzda ise çok fazla hasta aldım. Bırakın futbolu, adamın elini kolunu tam kullanmaya başlaması 2.5 ay sürer opere olduktan sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hislerim bana tolgayın zamanından önce sahaya döneçeğini söylüyor :icool: :icool:
Hislerin sana Tehlikeli seyler soyluyor abi
Bag koparan bi adamin sahalara normalden once donmesi onun bir daha bagini koparma ihtimalini %50 oraninda artirir bunu daha once defalrca gorduk , Gerekirse normalden 1 Ay gec donsun saglam donsun..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

ben sirf @Çağrı yuzunden izliyorum macar nasilmis diye.. ama bir sey goremedim daha...

Çevrimdışı Ensar

That's not math that's physiotherapy :)

30'a yakın sporcuyla çalıştım ya da takip ettim. 7 aydan önce dönen daha hiç görmedim çapraz bağda. +1 ay da kondisyonu var. İlk 6 ay sadece protokoldür tedavide yani minimum süredir.

Omuzda ise çok fazla hasta aldım. Bırakın futbolu, adamın elini kolunu tam kullanmaya başlaması 2.5 ay sürer opere olduktan sonra.
Konu dışı , doktor musun abi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !