demogaji yapıyorsun bak şurda tapatalk kullanan insanların elinde akıllı telefon var
o telefon parasından azı seni Beşiktaş kongre üyesi yapıyor elbette her kes olamaz herkesin
ekonomik durumu buna elvermeyebilirde ama burda çoğunluk olabilir kardeşim ve benim konuştuğum
kelimelerde çoğunluğu hedef alarak konuşulur ben kimseden gidin babanızdan harçlık alın üye olun demedim
ama üye olmak gerekir ve satılık oylara meydanı bırakmamak lazım üye olmayacaksın ama atıp tutacaksın buda yanlış
kongre üyesinede oyun satılmış demek ona yanlış yapmaktır. herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil
senin gibi düşünmeyene yanlış yapıyorsun demekte tuhaf yani senin düşündüğün doğru bu bir egodur o nedenle her Beşiktaşlının
üye olması gerekir sonuçta doğru olan çoğunluğun düşüncesidir.
öncelikle beşiktaş'ın kongre yapısını herkes biliyor açmak istemiyorum açarsam hukuken başım belaya girebilir.
demagoji yapmıyorum. demagoji yapmaya ihtiyacım yok çünkü çıkar beklentip yok. kongre üyesi değilsen eleştiremezsin dedin, ben de şu an için eleştirmeyeyim 2 sene sonra param olunca eleştiririm o zaman dedim. herkes benim düşündüğüm gibi düşünmek zorunda değil, ben zaten fikirlerle tartışıyorum, kimseye akıl vermeye kalkmıyorum, kimseyi de tanımıyorum burada. ben düşüncemi söyleyebilirim, düşüncemin yanlış olduğu söylenebilir, tartışırız. ama benim düşüncemi söylemem için bir yerlere üye olmam gerekmez çünkü burada beşiktaş tartışılıyor, kişiler değil.
tekrar ediyorum benim "atıp tutmam için" üye olmam gerekmez. o benim özelimdir.
çoğunluğun her zaman haklı olmadığı insanlık tarihinde belki binlerce kez kanıtlanmıştır.