2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924842 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

@Necmi abi su uyelik kosullarini bir bulup paylassaniz burda birkac kere. laptopta olsa bn paylasirdim ama tablette zor oluyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı 38life

Orta saha gibi kritik bir mevkide üst üste bu hataları yapamazsın, yaparsan böyle göze batarsın. Ayrıca konuşmak isteyen sensin, sen geldin alıntıladın.  :tabe:

Art niyetli olduğunu bir önceki mesajında eleverdin. Ben de konuşmam diye o mesajdan sonra dedim. bunu mu tartışıcaz?

Çevrimdışı Ensar

Ben hayatla ilşikisini kessin demedim ki.  Aziz yıldırım yada gs başkanları ne pislikler yapıyor ama görmüyoruz. Çünkü ağır adamlar. Kimse gak diyemiyor.

Sen malzeme verirsen ağırlığını koymazsan herkes alay eder. Haklı değiller ama sen malzem vermeyeceksin.

Bir şirket çalışanı, amiri veya patronu ile kucak kucağı poz verebilir mi? Burda Beşiktaş başkanından bahsediyoruz herhangi birinden değil. Süleyman Seba hayatla ilişksini kesti mi? Serdar Bilgili kesti mi? Hatırlıyorum Serdar Bilgili bir sürü magazin haberi çıkardı. Ama hiç bir zaman mubirlerle sarmaş dolaş poz vermedi. Demirören hiç mi yata tekneye binmedi? Hiç mi bara gitmedi? Kusura bakmayın ben bir BJK başkanının gece sahur programına çıkmasını anlamıyorum.

Yalan herkes söyler, ama kör gözün parmağına sokarak "ak'a bu karadır" demekle gerçekleri örtmek için yalan söylemek aynı şey değil.
Defalarca gs ve fener başkanlarının dans ettiğini , güzel kafa şarkılar türküler söylediğini tv de gördüm. Ağır adamlarmıs.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

üyelik şartlarını değiştirecek Fikret Orman. Az kaldı geçenlerde önüne gelen kongre üyesi olmamlı demişti. Fiyat yakında artacaktır. Hatta şuan alım bile durmuş olabilir. Zira seçim var.

Çevrimdışı Çağrı

kendine  iyi baksın ilk yarı bitmeden bile dönebilir @Necmi abi

Dönemez @Oktay abi adam grip değil :D

O bağın tekrar tutunması ve güçlenmesi 6 ay. +1 ay kondisyon ile minimum 7 ay. En erken Mart başı.

Tahminim ise full performans Nisan başı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Yapmazsan ve Cenk Gomez sakatlanırsa kim oynayacak biliyorsun değil mi Oktay abi  :kop:
yaparsan cenk gomez ve aldığında sakatlanırsa ne yaparın peki :alala:
herkesi sakatlıyorsun neden aldıklarını sağlam tutuyorsun @Çağrı
olmuyor bu :bandit:

Çevrimdışı Oktay

ben orta saha falan anlamam..rakipten bi fazla  golü atan maçı kazanır

Çevrimdışı Kadir G.

Aynen dönsün bir daha koparsın ismail gibi.

Tolgay bu sene oynamaz.

Çevrimdışı Çağrı

yaparsan cenk gomez ve aldığında sakatlanırsa ne yaparın peki :alala:
herkesi sakatlıyorsun neden aldıklarını sağlam tutuyorsun @Çağrı
olmuyor bu :bandit:

Hepsini mi sakatlayayım @Necmi abi örnek verdim sayısal eksiklikten ben :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Art niyetli olduğunu bir önceki mesajında eleverdin. Ben de konuşmam diye o mesajdan sonra dedim. bunu mu tartışıcaz?

Benim hakkındaki görüşlerin zerre umrumda değil... Veli benim için bu tip bir futbolcudur beğenmiyorsan okuma.

Çevrimdışı Oktay

Dönemez @Oktay abi adam grip değil :D

O bağın tekrar tutunması ve güçlenmesi 6 ay. +1 ay kondisyon ile minimum 7 ay. En erken Mart başı.

Tahminim ise full performans Nisan başı.
hislerim bana tolgayın zamanından önce sahaya döneçeğini söylüyor :icool: :icool:

Çevrimdışı ZEKI

Yok @Çağrı macar alinmadigindan beri tepkili.. Allahtan macarin ne oynadigida meydanda .. Ne dersen de donup dolastirir lafi macara getirir.  :halay: :halay:

Çevrimiçi Necmi

kendine  iyi baksın ilk yarı bitmeden bile dönebilir @Necmi abi
sana yanlış bilgi vermişler @Oktay tolga grip olmadı :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Karabay

Transfer yaparak şampiyon olacağının garantisi yok. Zaten manchester city kevin de brüne o kadar parayı öylesine verdi. Hatta biz niye oyuncu alalım ki eldekileride satalım neyin garantisi varki.

Çevrimdışı Easthanbool

üyelik şartlarını değiştirecek Fikret Orman. Az kaldı geçenlerde önüne gelen kongre üyesi olmamlı demişti. Fiyat yakında artacaktır. Hatta şuan alım bile durmuş olabilir. Zira seçim var.

Durdurmalarına gerek yok abi zaten şu anda yaklaşık 600 kişinin üyelikleri bekletiliyor amaçsız şekilde
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

bak ben onu bunu bilmem o kadar çok tutarsız yazdınızki forumun ağır abilerini bile
buraya mesaj yazdırdınız sonunda @Çağrı bütün transfer dönemi dişlerini sıktılar ama bir gün kala dayanamadılar sonunda :D

Çevrimdışı Oktay

sana yanlış bilgi vermişler @Oktay tolga grip olmadı :kop: :kop: :kop:
ayağı kopanın 6 ayda sahaya döndüğünü poposunda kıl dönenin bir senede sahaya dönemediğinide biliyoruz @Necmi abi ..sen adamın niyetine bak :D :D :D

Çevrimdışı Kemal

İşin kötü tarafı bize 2 orta saha lazım ...

Çevrimdışı 38life

Benim hakkındaki görüşlerin zerre umrumda değil... Veli benim için bu tip bir futbolcudur beğenmiyorsan okuma.

bu tepkin beni güldürdü :) Birşeyi beğenip beğenmemek için zaten önce okumak gerekiyor. Okuyup beğenmeyince de katılmadığımı, karşı çıktığımı yazarım, yazıcam! Burası forum. Whatsappta birbirimizle konuşuyoruz. Sen Veliye bir "hiç" dersen ben Veliyi savunmak için de aksini söylerim. Çünkü burayı insanlar okuyor. Herkes fikrini belirtmeli. Yoksa ben senin Veli hakkındaki fikirlerini zerre umursadığım için değil. Veli'nin aleyhine 1 oy atıldıysa ben de lehine 1 oy atmak için yazıyorum. Kısacası tarafımı (zannımca doğru olanı) söylemek zorundayım.

Bu yüzden beğenmiyorsan okuma, fikrin zerre umrumda değil falan bunlar komik laflar.

Çevrimdışı Kadir G.

45 gün önce iki tane lazım diyorduk. 2-3 haftada bire düştü. Son iki gün lawal'a tamam olanlar vardı. Şimdi transfere gerek yokmuş. :)

Algı oyunu böyle bir şey...

Çevrimiçi Necmi

Durdurmalarına gerek yok abi zaten şu anda yaklaşık 600 kişinin üyelikleri bekletiliyor amaçsız şekilde
kim diyor onu sen onu @SDemirsoy a söyle başvurdu bir ay sonrada üyeliği onaylandı ben onun bunun
söylediğine bakmam ortada tersini gösteren kanıt var. @Easthanbool

Çevrimdışı Çağrı

Yok @Çağrı macar alinmadigindan beri tepkili.. Allahtan macarin ne oynadigida meydanda .. Ne dersen de donup dolastirir lafi macara getirir.  :halay: :halay:

Lawal yakın meşaleleri yakın @ZEKI abi  :halay: :halay:  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Macar ne top oynadi Bursa da ya valla dilim tutuldu..

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Veli 1 ay sonra gelecek.4.5 ay sonra Tolgay.Şimdi 2 transfer yaparsak orta saha nasıl şişecek farkındasınız umarım.Klübün böyle maddi bir yük altına girmesi ne kadar akıllıca?

Çevrimiçi Necmi

zaten Lawal alınırsa bunun için kimseye sallamayın bunun tek sorumlusu @ZEKI  dir
o kadar çok söylediki taş olsa bu kadar söylendikten sonra Lawal ı transfer eder :bandit: