2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924917 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

Vermiyorum.

Kupa(lar) alma ihtimalinin artmasının garantisini veriyorum.

Siz oyuncu almasınlar derken neyi garanti ediyorsunuz? 2. lik mi 3. lük mü?
arkadaşım ikitane super trasfer yaparsın busefer gomez sakatlanır cenk sakatlanır kalırsın forvetsiz ..yani garanti dediğin olay ne

Çevrimdışı Serdar

Arkadaş herşeyi geçtimde yazılanlar doğruysa mandanda ve romaro için bonservisi ile doria için kiralık toplamda 4.5M euro istenmiş.
Biz bu üçlüden vazgeçip 3 aşağı 5 yukarı bu üçünün parasına sadece Lawal ı mı alacağız şimdi. Nasıl bir yöneticilik anlayışıdır, nasıl bir matematiktir , stratejidir anlayan varsa banada bi anlatsın ya.

Çevrimdışı Alper1903

Bu anlayışla bu kulübün başarılı olması beklenemez.

4 senede 3 şampiyonluk alan iyi gün taraftarları dahi eksikleri giderilmediği için acımasızca yönetimlerini eleştiriyor. O şampiyonlukları biz alsaydık şu an yönetime baskı sıfırdı bakın SIFIR.

Başarısızlığa rağmen düzeyli muhalefetle baskını yapmazsan olacağın yer bugün ki durumundan bir tık ileride olmayacak.

Yav ortada hiçbir başarı yok bak abartısız hiçbir şey. Korunacak, savunulacak, üstü örtülecek bir tek yanları dahi yok yönetimin. Ama transfer için son saate kadar bekleyelim bakalım ne yapacaklar.

Çevrimdışı talha

Artık ne yönetimle ne de takımla ilgili bir gram eleştiri yazmıyorum.

Yeri burası değil denilip siliniyor nasılsa.

Herkes memnun sıkıntı yoksa bana göre de sıkıntı yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

3 hafta sonra takımın enleri;

Andreas Beck ; Rhodolfo , Cenk Tosun , Ozie , Kerim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

yok kardeşim kongrenin gücü biziz gidersin kongre üyesi olursun oyunu kullanırsın
ve senin gibi taraftarların sayısı arttıkça satılık oyların bir hükmü olmaz kimsede buna yeltenmez
kongre üyesi olmayıpta kalkıp kongreye şaibeli demenin manası yok bir şeyleri değiştirmek istiyorsan
taşın altına elini sokacaksın yok sokmam diyorsan olanı kabul edeceksin hem öyle hem böyle olmaz @aa1903
ben burda yazanların çoğunun kongre üyesi olmasını gönülden isterim o zaman itirazın lafta kalmaz eylemede dökersin

5 kuruş param yok, hatta devlet babaya borcum var yani içerideyim. iki gün sonra avukatlık stajım başlıyor. 2-3 seneye cebim dolmaya başlar ben de üye olurum. ben en iyisi o zamana kadar eleştiri yapmayayım ve kongrenin yapısını 2-3 yıl daha öveyim. çünkü önemli olan fikirler değil, para.

Çevrimdışı Çağrı

Bizim liberolarımıza oyun kurma görevi düşmüyor zaten.Hücumda her top ya Töre'yi ya da Olcay'ı bulur.Bunun için yapılması gereken yan top atmak ki Veli de Atiba da yapar bunu.Sonrası bellidir ya orta olur ya da Sosa-Oğuzhan üzerinden kaleye gidilir.Bizim liberolarımızın yapması gereken en ;(azından birinin) defansın önüne duvarı çekmek.Veli de bunu alasıyla yapar.

Bizim şuan tek liberolu sistemimiz var zaten. Atiba ile Veli bu pozisyon için de yeterli değil normalde ama şuan oraya adam almak lüks.

İstenilen bölge zaten bir öne yani 8 numaraya ortasaha oyuncusu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

kimine göre çok abi. et yiyemeyen adam 1200 tl mi verecek? norveç'te yaşamıyoruz :D

miktar kimine coktur bu dogru ama ulkede kimsenin elinde 1000tl alti telefon yok. asgari ucretlilerin cogu benim telefonumun 3 verslyon ustunu kullaniyor besiktasin 1milyon cok iyi taraftari var ise 250b adet de bu parayi cok cok cok rahat odeyecek taraftar var.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Alper1903

Adam'ın kötü paslarını örnek vererek konuya ortadan dalıyorsun. Böyle bir örnekleme şekli yok. Veli'ye varlığıyla yokluğu bir diyemezsin. Pas isabeti düşük de vs. vs. eleştir. Ama Veli'ye varlığıyla yokluğu bir demek için Real Madrid taraftarı olmak gerek.

Derbilerde ve büyük maçlarda alanını boş bırakmak onda; topu kapacağım diye rakibe dalma, akabinde kartı yeme onda. Pas, orta zaten hak getire. Arada eskaza bir iki gol attı o kadar. E bu durumda harika bir oyuncu, maestro, o bizim savaşçımız diyemem, çünkü görevlerini yerine getirmiyor. Ona da "varlığıyla yokluğu bir" örneği kalıyor.

Çevrimdışı Çağrı

miktar kimine coktur bu dogru ama ulkede kimsenin elinde 1000tl alti telefon yok. asgari ucretlilerin cogu benim telefonumun 3 verslyon ustunu kullaniyor besiktasin 1milyon cok iyi taraftari var ise 250b adet de bu parayi cok cok cok rahat odeyecek taraftar var.

Geçen sene konuşulmuştu. Yanılmıyorsam Beşiktaş'ın 250.000 civarı aktif alışveriş yapan taraftarı var. Kalanın maddi olarak fazla getirisi yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

arkadaşım ikitane super trasfer yaparsın busefer gomez sakatlanır cenk sakatlanır kalırsın forvetsiz ..yani garanti dediğin olay ne

İki kere mi yazalım? Olay şu transferini yapar başarı şansını arttırırsın. Öyle -se, -sa larla yürümüyor hiçbir şey.

Allah göstermesin kimin sakatlanacağını da kimse bilemez. Şu an olmayan bir şey için konuşmak bana göre boştur.

Ben hali hazırda olan konu üzerinden gidiyorum o da bu kulübün 3 mevkisindeki eksiklerdir.

Şenol Güneş'in oynatacağı sistemde kimse sakatlanmasa dahi 1 orta saha gerekliydi şu an 2 oyuncumuzu kullanamıyoruz ve transfer gerekli değil öyle mi?

Çevrimdışı Çağrı

Yapmazsan ve Cenk Gomez sakatlanırsa kim oynayacak biliyorsun değil mi Oktay abi  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Geçen sene konuşulmuştu. Yanılmıyorsam Beşiktaş'ın 250.000 civarı aktif alışveriş yapan taraftarı var. Kalanın maddi olarak fazla getirisi yok.

kalan da yapar ama bunun gosteris olduguna ikna edersen. ulke halkinin harcama kistasi bu malesef
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

Arkadaş herşeyi geçtimde yazılanlar doğruysa mandanda ve romaro için bonservisi ile doria için kiralık toplamda 4.5M euro istenmiş.
Biz bu üçlüden vazgeçip 3 aşağı 5 yukarı bu üçünün parasına sadece Lawal ı mı alacağız şimdi. Nasıl bir yöneticilik anlayışıdır, nasıl bir matematiktir , stratejidir anlayan varsa banada bi anlatsın ya.
Böyle birşey olabilecegi aklına yatıyor mu abi , tabi ki yalan uydurma , mandanda tek başına o para eder bi kere , hani o paraya mandanda ile doria yi veriyorlarsa romaoyu hayrına bile alırdık o derece yani
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Oktay

İki kere mi yazalım? Olay şu transferini yapar başarı şansını arttırırsın. Öyle -se, -sa larla yürümüyor hiçbir şey.

Allah göstermesin kimin sakatlanacağını da kimse bilemez. Şu an olmayan bir şey için konuşmak bana göre boştur.

Ben hali hazırda olan konu üzerinden gidiyorum o da bu kulübün 3 mevkisindeki eksiklerdir.

Şenol Güneş'in oynatacağı sistemde kimse sakatlanmasa dahi 1 orta saha gerekliydi şu an 2 oyuncumuzu kullanamıyoruz ve transfer gerekli değil öyle mi?
değil

Çevrimdışı 38life

Derbilerde ve büyük maçlarda alanını boş bırakmak onda; topu kapacağım diye rakibe dalma, akabinde kartı yeme onda. Pas, orta zaten hak getire. Arada eskaza bir iki gol attı o kadar. E bu durumda harika bir oyuncu, maestro, o bizim savaşçımız diyemem, çünkü görevlerini yerine getirmiyor. Ona da "varlığıyla yokluğu bir" örneği kalıyor.

o dediklerini zaman zaman diğerleri de yapıyor. Veli de zaten zaman zaman yapıyor. Sen bir kere adamın attığı gol'e kaza diyebilecek kadar art niyetlisin oyüzden bu konuyu senle konuşmam.

Çevrimdışı Alper1903

o dediklerini zaman zaman diğerleri de yapıyor. Veli de zaten zaman zaman yapıyor. Sen bir kere adamın attığı gol'e kaza diyebilecek kadar art niyetlisin oyüzden bu konuyu senle konuşmam.

Orta saha gibi kritik bir mevkide üst üste bu hataları yapamazsın, yaparsan böyle göze batarsın. Ayrıca konuşmak isteyen sensin, sen geldin alıntıladın.  :tabe:

Çevrimdışı Oktay

Yapmazsan ve Cenk Gomez sakatlanırsa kim oynayacak biliyorsun değil mi Oktay abi  :kop:
bilmezmiyim :kop: :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Her takımın iyi gün taraftarı vardır Beşiktaş söz konusu olunca bu sayı daha azdır tabi.

Başarıyı kovalar ve yakalarsan hayatında yuvadan bileklik dahi almamış adama forma aldırabilirsin.

Konu ürün satışı da değil her şeyi paraya dökersin başarılı olunca.

Çevrimiçi Necmi

5 kuruş param yok, hatta devlet babaya borcum var yani içerideyim. iki gün sonra avukatlık stajım başlıyor. 2-3 seneye cebim dolmaya başlar ben de üye olurum. ben en iyisi o zamana kadar eleştiri yapmayayım ve kongrenin yapısını 2-3 yıl daha öveyim. çünkü önemli olan fikirler değil, para.
demogaji yapıyorsun bak şurda tapatalk kullanan insanların elinde akıllı telefon var
o telefon parasından azı seni Beşiktaş kongre üyesi yapıyor elbette her kes olamaz herkesin
ekonomik durumu buna elvermeyebilirde ama burda çoğunluk olabilir kardeşim ve benim konuştuğum
kelimelerde çoğunluğu hedef alarak konuşulur ben kimseden gidin babanızdan harçlık alın üye olun demedim
ama üye olmak gerekir ve satılık oylara meydanı bırakmamak lazım üye olmayacaksın ama atıp tutacaksın buda yanlış
kongre üyesinede oyun satılmış demek ona yanlış yapmaktır. herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil
senin gibi düşünmeyene yanlış yapıyorsun demekte tuhaf yani senin düşündüğün doğru bu bir egodur o nedenle her Beşiktaşlının
üye olması gerekir sonuçta doğru olan çoğunluğun düşüncesidir.

Bir insan Beşiktaş başkanı olunca yaşamla ilişkisini kesmelimi
bunların nesi yanlış anlamadım sen herhangi bir kimseyle poz verip resim çekmezmisin
djlik yapmazmısın dans etmezmisin yalan söylemeyen yada söylemeye mecbur kalmayan insanda varmı
kaldıki bunların hiç biri senin Beşiktaş başkanlık makamıyla alay etme hakkına sahip olduğun anlamı taşımaz
Ben hayatla ilşikisini kessin demedim ki.  Aziz yıldırım yada gs başkanları ne pislikler yapıyor ama görmüyoruz. Çünkü ağır adamlar. Kimse gak diyemiyor.

Sen malzeme verirsen ağırlığını koymazsan herkes alay eder. Haklı değiller ama sen malzem vermeyeceksin.

Bir şirket çalışanı, amiri veya patronu ile kucak kucağı poz verebilir mi? Burda Beşiktaş başkanından bahsediyoruz herhangi birinden değil. Süleyman Seba hayatla ilişksini kesti mi? Serdar Bilgili kesti mi? Hatırlıyorum Serdar Bilgili bir sürü magazin haberi çıkardı. Ama hiç bir zaman mubirlerle sarmaş dolaş poz vermedi. Demirören hiç mi yata tekneye binmedi? Hiç mi bara gitmedi? Kusura bakmayın ben bir BJK başkanının gece sahur programına çıkmasını anlamıyorum.

Yalan herkes söyler, ama kör gözün parmağına sokarak "ak'a bu karadır" demekle gerçekleri örtmek için yalan söylemek aynı şey değil.

Çevrimdışı talha

kalan da yapar ama bunun gosteris olduguna ikna edersen. ulke halkinin harcama kistasi bu malesef

Yanlız kimse bir anda o paraları veremez. Ya da vermez. Çünkü fiziksel olarak bir getirisi yok.

Olaya böyle bakın maalesef böyle.

Çevrimdışı Oktay

yok ben bu kadar iyimser değilim @Oktay
Tolgay o sakatlıkla bu sene dönemez ersanda ismailde iki senede döndü
Velinin en erken dönme ihtimali ikinci devre oda son operasyonun başarı oranıyla ilgili
ya başarılı olmazsa bir seneyi bunca yatırımı ihtimal üzerine kuramazsın bu yanlış olur
kendine  iyi baksın ilk yarı bitmeden bile dönebilir @Necmi abi

Çevrimdışı talha

kendine  iyi baksın ilk yarı bitmeden bile dönebilir @Necmi abi

Dönemez.