2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915491 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Beck zaten cavandayi 2ye katlar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Olmalıdır. Ben olsam kesinlikle olurdu. Ama yok, Van Gaal'in de yok mesela Hollanda dışını bilmiyor. Bunlar onların eksikleri.

Lakin 60 yaş üzeri adamlar bunlar adapte olmaları da kolay değil. Onların bir futbol anlayışı hücuma dayalı ona güvenerek getirdik bizde. Bu eksikliği bilerek de getirdik.

Biz dedik burada gelsin ama transfer ama ha yapmasın beceremez diye. Yönetim de biliyor olması gerekir bu görevin başkasına düşeceğini.
Elindeki adamları parlatmasini yada son dakika transferine bakacagiz yani

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Cavandayi begenmiyoduk burda lanet olsun ne çok biliyoruz herşeyi 3 maçtır gayet güzel işler yapıyor

Onur Trabzon bir ortasaha aldı geçen sene. Constant. Şuan bek hani.

Adam 6 hafta döktürdü sonra ne oldu? Avrupa'dan kalma fiziği bitince oyuncu da bitti çünkü oyun aklı yok.

Benzeri yaşanacak. Ben 3 sene önce müthiş beğeniyordum ama kısıtlı olduğunu farkettim mental olarak.

Avrupa'da birçok scout da olumsuz rapor vermiş oyun aklı olarak. Fiziği olmayınca Cavanda da yok. Biraz daha zaman sonra bence dönecek eskiye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

2 milyon edecek adama 7 milyon verecek durumumuz zaten yok. Ozan ise dediğin hakediyordu o parayı ayrı konu.

Benzer hatalar var detaylı mı yazayım bilemiyorum.

Mesele borç ile almak değil. Serdar Bilgili o takımı ne kadara kurdu biliyorsunuz değil mi bonservis olarak?

Yaklaşık 20 milyon euroya 2 yılda kuruldu o takım. Bizim son 2 yıldır harcadığımız rakama. Mesele doğru oyuncuları seçip doğru oyunculara parayı yatırmak.
ayrıca şunu da hatırlatmakta fayda var. serdar bilgili tam yönetimi bırakacakken Nihat ın satışından gelen para sayesinde yola devam kararı almıştır,

Çevrimdışı cursedofdragon

Beck zaten cavandayi 2ye katlar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerçek varsaymıyorum.Ne yalan söylüyeyim keşke beck yerine cavanda'yı.Tosic yerine gs'den carole alsaydık.Ön libero M'bia'yı söylemiyorum bile.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Bu seneyi şampiyon bitirdiğimizde göreceğim burayı:D çok hassas davranıyorsunuz beyler daha 3.haftadan şampiyon olamayacağız diyenler var bir sakin olun Allah aşkına işini bilmiyor mu yönetim sanki.Devre arasına kadar denenir takım olmadı transfer yapılır.

Çevrimdışı Kadir G.

Cavanda kondisyonun ekmeğini yemekte şu an. 10. haftaya kalmayacak tel tel dökülecek. Hatırlatırsınız.

Çevrimdışı Çağrı

Elindeki adamları parlatmasini yada son dakika transferine bakacagiz yani

Maalesef öyle gözüküyor. Umarım son dakika golü atar yönetim hepimiz Beşiktaşlıyız en iyisi olsun istiyoruz.

@FARUK dediği gibi bence de Mikel için uğraşıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senol güneşin isim yerine ne tarz bir oyuncu istediğini  söylemesi gerektiğini demişsin  allah aşkına orta saha için geçen isimlere bak ozan inler roman lawal Mike kaval.  Senin dediğini düşünelim ve ne tarz futbolcu istediğini söylemiş farz edelim   bu ismi geçen oyuncular aynı Tarz oyuncular değil bence senol gunes nasıl bir oyuncu istediğiniz profilini  bile verememistir

Bu isimlerin hepsini yönetimin istediğini biliyoruz ama hangilerini Şenol Güneş'in istediğini tam olarak bilmiyoruz. Muhtemelen idealindeki isim Ozan'dı . Diğerleri ise alternatif olabilir . En doğrusunu Şenol Güneş bilir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Maalesef öyle gözüküyor. Umarım son dakika golü atar yönetim hepimiz Beşiktaşlıyız en iyisi olsun istiyoruz.

@FARUK dediği gibi bence de Mikel için uğraşıyorlar.
Olmassa eldeki futbolculardan en iyi verim alacağımız futbolcu o mevkide serdar kurtuluş  olabilirmi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Bu dkdan sonra iyi bir oyuncu gelmez.

Şenol hocanın hünerinden faydalanabilecek 20-21 yaşında 1 oyuncu alsınlar şenol hoca parlatırsa 2 seneye avrupaya okuturuz,parlatamazsa da en azından uzun soluklu milyon € lar ödeyeceğimiz bir oyuncu olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

acaba toreyi on libero quaresmayi sag acik olcayi sol ack kullanamaz miyiz? cok mu uctum yoksa  :D

Çevrimdışı Deniz

Olmassa eldeki futbolculardan en iyi verim alacağımız futbolcu o mevkide serdar kurtuluş  olabilirmi

Eslem denenebilir.serdardan verim alabileceğimizi sanmıyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Koskoca Beşiktaş a bi tane profesyonel ekip kuramadılar transfer için. Sırf menajer önermeleriyle transfer yapar olduk. Bu ayıptır. Sayın Başkan ne x oyuncuyu ne de y oyuncuyu almakla uğraşsın. Gitsin adam gibi futbolun içinden gelme güvenilir bi sportif direktör ve ekibine şu kulübü emanet etsin hocayı da o getirsin, hocanın istediği transferleri de o yapsın. Yöneticiler sadece sponsorluk bulsun ve transfer için gerekli finansmanı bulsun. Ne gidip oyuncunun babasına şehri gezdirsin ne çerez tabağı götürsün. Çünkü düzen böyleyken ne kadro eksiksiz olur ne de istenilen kalitede adamlar bulunur.   Bu iş böyledir. Sayın başkanın lafı olan  365 gün oyuncu izliyoruz bizde transfer bitmez demekle transferler eksiksiz yapılmıyor. Avrupa kupası istiyorum diyen başkan profesyonellere emanet etmedikçe Avrupa kupası da lig şampiyonluğu da hayal.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Çok ağır modern futbolda olmaz artık. Tigana zamanından dolayı söylüyorsun sanırım o zaman bu kadar hantal değildi.

Oğuzhan'ı pamuklara sarmak lazım sakatlanmasın diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

acaba toreyi on libero quaresmayi sag acik olcayi sol ack kullanamaz miyiz? cok mu uctum yoksa  :D

Gülümsetti. :)

Çevrimiçi Necmi

Şuan ödediğimiz maaşların Demirören döneminden  yüksek olduğunu biliyor musun?

Transfer yapılamamasının sebebi ekonomik değil. Ekonomik olsa İnler, Ozan hiçbiri ilegilenemezsin. Ozan'a 7 milyon hiç veremezsin.

Kaldı ki burada konuştuğumuz adamlar da 20 milyonluk adamlar değil. 5 milyonun üstünde adam konuşmuyoruz neredeyse genel olarak.
bumu yani ozana verirsin bir sene sonra iki katına satmayı düşünüyorsan bu bir yatırımdır.
ama 30 una gelmiş birine veremezsin dediğin gibi paramızda yok ne yani oyuncu sattıkta o para atılmı kaldı
bu oyuncuların maaşlarını senmi ödüyorsunda sattığımız para elimizde olsun sadece transferler bize para getirmedi bütceyi büyüttü
satmasaydık bunları bile yapamıyorduk 900 M borcu olan bir kulübün transfer yapmaya parası var diyemezsin
yok kardeşim şu an kasada metelik yoktur. yapacağın transferide borca girip yapacaksın sürekli para var demek
bence algı oynaması yaratmaktır. Paran varsa önce borcunu ödersin sonra transfer yapacaksan gerekirse yeni borca girersin.
bu kadar basit ne yani 7 M ozana teklif ettik diye birden zengin kulüpmü olduk Dzsudzsak dedin eyvallah iyi oyuncu ama mentalitesi
bursalıkmış hadi biz almadıkta bursa ne oluyor koskoca avrupada bu fiyata gidecek başka takımmı bulamadı :D
fer diyorsun ama adam girdiği her sağlık kontrolünden sakat çıkıyor şimdi bunu bile bile alınırmı. Mazaret değil ingilterede
sağlık kontrolü zormuş demek adam sakatsa sakattır bari burda bizim doktorlara giydirmeyelim.
bence şu ana kadar yapılan transferler iyi oturdukça dahada iyi olacak yerden yere vurmayalım ama eksiklerimizide
tam dolduramadıkları zaman eleştirimizi yapalım. aldığımız kombineler söylediğiniz adamların uçak biletlerini anca alır
her şey sizin dediğiniz gibi olmuyor. Burda bir kulüp işletiliyor burda çalışan bir çok emekçi aylardır maaş alamıyor.
işi Beşiktaş sevgisiyle götürüyorlar. lütfen para var demeyelim yok çünkü sadece transferler bize kota açtı hepsi bu @Çağrı
ozan olayı bir yatırımdı olsaydı iyiydi olmadı yapacakta bir şey yok bizim kaybettiğimizden fazlasını oyuncu kaybetti
biz illaki onun açığını doldururuz. Gerisi bizim değil onun sorunu. Burda herkes kafasında bir oyuncu düşünüyor alınsın diyor
yönetim almayıncada kötü oluyor. Ondan sonra oynanmamış ligde şampiyonluğu vermiş oluyoruz. Hayat sizin düşündüğünüz gibi değil
alırsan şampiyonluk garanti değil ama olmadığındada kulüp biter. almamak ta şampiyonluğu vermek değildir.
ama ayağını yorganına göre uzattığın için kaybında az olur siz hiç bu sene fenerin şampiyon olamama ihtimalini düşünüyormusunuz
seyredin  olamazsa neler olur. Transferle şampiyon olunsaydı biz metin ali feyyaz döneminde küme düşmemiz lazımdı.

Çevrimdışı Deniz

al bir snickers ye  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Koskoca Beşiktaş a bi tane profesyonel ekip kuramadılar transfer için. Sırf menajer önermeleriyle transfer yapar olduk. Bu ayıptır. Sayın Başkan ne x oyuncuyu ne de y oyuncuyu almakla uğraşsın. Gitsin adam gibi futbolun içinden gelme güvenilir bi sportif direktör ve ekibine şu kulübü emanet etsin hocayı da o getirsin, hocanın istediği transferleri de o yapsın. Yöneticiler sadece sponsorluk bulsun ve transfer için gerekli finansmanı bulsun. Ne gidip oyuncunun babasına şehri gezdirsin ne çerez tabağı götürsün. Çünkü düzen böyleyken ne kadro eksiksiz olur ne de istenilen kalitede adamlar bulunur.   Bu iş böyledir. Sayın başkanın lafı olan  365 gün oyuncu izliyoruz bizde transfer bitmez demekle transferler eksiksiz yapılmıyor. Avrupa kupası istiyorum diyen başkan profesyonellere emanet etmedikçe Avrupa kupası da lig şampiyonluğu da hayal.

Güzel dilekler.

Transferi sportif direktör yaparsa imza törenine yönetici çıkamayacak. Onu hatırlayın ve unutmayın.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çok ağır modern futbolda olmaz artık. Tigana zamanından dolayı söylüyorsun sanırım o zaman bu kadar hantal değildi.

Oğuzhan'ı pamuklara sarmak lazım sakatlanmasın diye.
Oguzhan da bale gibi fizik olması lazım o pozisyonda

Çevrimdışı 38life

Ben Olcay'ı önlibero olarak düşünüyorum :D deli dana gibi koşsun dursun :)

Çevrimdışı Kadir G.

Oguzhan da bale gibi fizik olması lazım o pozisyonda

Oğuzhan'a kızılan nokta buydu kendini fizik olarak geliştiremedi. Bu sene biraz kalınlaşmış lakin yeterli değil.

Örneğin

Çevrimdışı TALAT

al bir snickers ye  :evillol:

karnimda aciktiydi valla ondan mi acaba.

saka bi yana ciddi ciddi torenin orda atibanin yaninda yapabileceginr inaniyorum. ozellikle anadolu maclarinda

Çevrimdışı brkntcnr

Güzel dilekler.

Transferi sportif direktör yaparsa imza törenine yönetici çıkamayacak. Onu hatırlayın ve unutmayın.
İlla imza törenine çıkmak istiyorlarsa x oyuncunun transferi için finansmanı bulur gerekli yerlerden kasadan vs. Sportif direktör de çıkar bu transfer de emeği geçen finansmanıyla ilgilenen  yöneticimize de teşekkür ederiz deyip koskoca basın toplantısında bir sandalye de ona ayırır. Çok zor birşey değil ya :)