2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912782 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cavandayi begenmiyoduk burda lanet olsun ne çok biliyoruz herşeyi 3 maçtır gayet güzel işler yapıyor

Çevrimdışı Kadir G.

Elde para yok ki.Muhtemelen birden geçmeyecek o para elimize.Ele geçen paranın da transferden önce gideceği bir dünya adres var.

Birden ele geçmesi değil ki mesele. Birkaç ay önce para harcayamıyoruz diye transfer yapamayacağız diyorduk şu an harcama limitimiz var.

Yani parayı birden almadığımız gibi birden de harcamayacağız.

Çevrimdışı ilhan mansız

Demirören'in en kötü etkisi bu sanırım. Herkes ölümü gösterip sıtmaya ikna oluyor transfer anlamında.

Bilgili döneminde kurulan muhteşem kadro ile kıyaslayın bir de o zaman. Ölçü o olmalı çünkü bu değil.
nasıl kıyaslayacağız? bilgili yönetiminin borcu yaklaşık 10 milyon usd idi, bu yönetim 300 milyon usd na yakın  borç devraldı. Bu yazdığın doğru değil, ayrıca transfer konusunda geç kalınmış olması, 2 milyon ancak edecek bir adama 7 milyon vermekten iyidir.

Çevrimdışı Çağrı

yalniz bilgili de simdiki quaresma transferine benzer nouma transferi yapmisti. transferlerden bagimsiz olarak belirtme istedim

Evet Bilgili de kusursuz değil zaten tartışırız transfer bitince. Sadece örnek kadro o olmalı diye yazdım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bence transfer de sorun para değil sorun teknik direktorumuzun  avrupa futboluna uzak olması futbolcu havuzun dar olması ve transferleri yönetime sunulan menejerlerin eline bırakmış  olmasi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik direktörümüz zaten transferden anlamıyor ki. Takip de etmiyor Avrupa'yı. Transferi modern  ve kurumsal yönetilen kulüplerde teknik direktör yapmıyor zaten.

Bunun için başkanımızın dediği gibi scout ekipleri var onlar belirler ve sunar oyuncuları. Başkan o konuda sıkıntı olmadığını her seferinde deklare ediyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaşa katılmıyorum ama elimizde sicak para olduğunu sanmıyorum

Tekrar diyorum ki sıcak paradan ziyade harcama limitimiz var. 2.5-3 milyonu lawala çıkarıp verebiliyorsak üst düzey birinin taksidine de 3-4 milyon verilebilir. Geriye ücreti kaldıysa sezon içinde birden çok gelir kalemimiz var karşılanırdı.

Her zaman yarım transfer yapmaktan kaybettik. Öyle yaptıkça kaybetmeye mahkumuz.

Çünkü bu camia lobi ile hakemle değil futbolu bilmesi ile başarıyı kovalayabilir. Tek dayanağını da kaybederse olacak olan başarısızlıktır.

Çevrimdışı f_madida

Bence sacma olan nokta Douglas gibi Dzudzsak gibi adamlarin 1.5M Euro'ya rahatlikla alinabiliyor olmasi ve Besiktas'in bir turlu bu tarz oyunculari getirmemesi.

Yoksa Nani, RVP flan hikaye, 5M oyuncuya 8M klubune verdikten sonra daha iyileri de gelir.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TALAT

yonetim aslinda oyuncu satmasa transfer konudunda hic elestirilmeyckti. hayat bazen cok garip oluyor. cok guzel bir is yaptim derken o is senin sonunu hazirlayabiliyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Bence sacma olan nokta Douglas gibi Dzudzsak gibi adamlarin 1.5M Euro'ya rahatlikla alinabiliyor olmasi ve Besiktas'in bir turlu bu tarz oyunculari getirmemesi.

Yoksa Nani, RVP flan hikaye, 5M oyuncuya 8M klubune verdikten sonra daha iyileri de gelir.
Dzudzsak-Douglas.İkisinin de yerine daha iyisi alındı bu konuda problemimiz oldugunu düşünmüyorum

Çevrimdışı Çağrı

nasıl kıyaslayacağız? bilgili yönetiminin borcu yaklaşık 10 milyon usd idi, bu yönetim 300 milyon usd na yakın  borç devraldı. Bu yazdığın doğru değil, ayrıca transfer konusunda geç kalınmış olması, 2 milyon ancak edecek bir adama 7 milyon vermekten iyidir.

2 milyon edecek adama 7 milyon verecek durumumuz zaten yok. Ozan ise dediğin hakediyordu o parayı ayrı konu.

Benzer hatalar var detaylı mı yazayım bilemiyorum.

Mesele borç ile almak değil. Serdar Bilgili o takımı ne kadara kurdu biliyorsunuz değil mi bonservis olarak?

Yaklaşık 20 milyon euroya 2 yılda kuruldu o takım. Bizim son 2 yıldır harcadığımız rakama. Mesele doğru oyuncuları seçip doğru oyunculara parayı yatırmak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bence transfer de sorun para değil sorun teknik direktorumuzun  avrupa futboluna uzak olması futbolcu havuzun dar olması ve transferleri yönetime sunulan menejerlerin eline bırakmış  olmasi

Dünya ve Avrupa futbolunu takip ederek geniş bir oyuncu havuzu oluşturarak , yönetime futbolcu ismi önermek öncelikle Şenol Güneş'in görevi değil   . Şenol Güneş'in değil Beşiktaş kulübünün oyuncu havuzu olmalı.Şenol Güneş'in bu konularda tavrı bellidir.Şenol Güneş isim vermek yerine istediği oyuncunun hangi mevkide, nasıl özelliklere haiz bir oyuncu olması gerektiğini sunar. Şenol Güneş muhtemelen  'Oyuncu ismi öneriyor, bundan komisyon alabilir' şeklinde suçlamalara maruz kalmamak için etik yönden isim önermeme gibi bir karar almış olabilir. Burada bu oyuncu havuzunun kulüp tarafından daha önceden oluşturularak , Şenol Güneş'in istediği nitelikte , yönetimin de uygun göreceği isimlerle temasa geçilmesi sağlanmalıydı. Kulübün bir oyuncu havuzu yok ve  istediği niteliklerden uzak oyuncuları hocaya öneriyor. Hoca da  bunları reddediyor muhtemelen.  Transferlerin düzgün olması bir organizasyon gerektiriyor. Bu da maalesef şu anda yok . Kurumsallaşma olmayınca problemler yığılıyor ve her sene aynı problemleri yaşıyoruz.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 19:49:30 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Teknik direktörümüz zaten transferden anlamıyor ki. Takip de etmiyor Avrupa'yı. Transferi modern  ve kurumsal yönetilen kulüplerde teknik direktör yapmıyor zaten.

Bunun için başkanımızın dediği gibi scout ekipleri var onlar belirler ve sunar oyuncuları. Başkan o konuda sıkıntı olmadığını her seferinde deklare ediyor.
Ne kadar kurumsal yönetilen bir kulüpte görev yapmıyor doğrudur ama kendi oyun sistemine uyacak yada beğendiği şunu lin diyecek hiç isteği Olmazmi bit teknik direktorun

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Profesyonel kulüpler teknik direktöre transfer yaptırmaz bunun için profesyonel ekibi olur en son liste teknik direktöre sunulur.

Teknik direktörün görevi oyuncu bulim keşfedim transfer edim değil.

Orman-ANÇ savaşı transfer dönemini bu hale getirdi.Koskoca 1 ay zaten bu yüzden helak oldu gitti.

Profesyonel bir ekip kurup transferleri o ekip üzerinden halledeceklerdi ,ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dr.Zeck

Cavandayi begenmiyoduk burda lanet olsun ne çok biliyoruz herşeyi 3 maçtır gayet güzel işler yapıyor

Cagrı demişti cavandayı 8. haftadan sonra gorun diye .. biraz daha beklemekte fayda var bende onun kotu olduguna inanlardanım

lawal belçika liginin bir takımında falan olsa bu kadar tepki olmazdı aslında tek sıkıntı onu anadoludan almamız bakın lawal ı demirsporda canlı canlı izledim sonrada maçlarını takip ettim ilgilendiğimiz diğer oyunculara göre kariyeri sönük kalabilir ama sağlam ve fit bir lawal hem süpürür hem top dağıtabilir ama tabikide de jong obi mikel falan olabiliyorsa olsun ama aşırı tepki vermeyelim 3 4 hafta sonra şerefli formamızı terletme ihtimalide var

Çevrimdışı f_madida

Dzudzsak-Douglas.İkisinin de yerine daha iyisi alındı bu konuda problemimiz oldugunu düşünmüyorum

Rhodolfo'nun 50 mac cikartmasini bekliyoruz galiba.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

yonetim aslinda oyuncu satmasa transfer konudunda hic elestirilmeyckti. hayat bazen cok garip oluyor. cok guzel bir is yaptim derken o is senin sonunu hazirlayabiliyor
Doğru ve eksik tespit.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Bakın benim mantığım budur: borcun olsa da yarım transferler yerine "tam"ları bölgelerine koyup aynı gs gibi 4 sene üst üste cl yaparsan yanına şampiyonluklar koyarsan onlardan gelecek parayı da gs aksine mantıklı harcayarak hem borçlarını indirebilirsin hem de elinde güçlü bir kadroya sahip olursun.

Bonservisleri bir kez verip oyuncuları ortalama 4 yıl elinde tutuyorsun ve aynı oyuncular sana gelecek senelerde de başarıyı getiriyor.

Türkiye epl değil iyi oyuncular ve ligi bilen Şenol Güneş gibi hocalarla başarıyı yakalarsın.

En klişe söz ile "küçülerek büyüyemezsiniz."

Çevrimdışı ilhan mansız

2 milyon edecek adama 7 milyon verecek durumumuz zaten yok. Ozan ise dediğin hakediyordu o parayı ayrı konu.

Benzer hatalar var detaylı mı yazayım bilemiyorum.

Mesele borç ile almak değil. Serdar Bilgili o takımı ne kadara kurdu biliyorsunuz değil mi bonservis olarak?

Yaklaşık 20 milyon euroya 2 yılda kuruldu o takım. Bizim son 2 yıldır harcadığımız rakama. Mesele doğru oyuncuları seçip doğru oyunculara parayı yatırmak.
tamam, son iki yılda harcadığımız paraya bakalım, transferden kazandığımıza da bakalım sonuç ne çıkacak? ayrıca şu da unutulmamalı, bundan 12 yıl önceki ortalama fiyatlarla şu andakiler aynı değil, usd bazında bile aynı değil, 12 yıl önce zaten en pahalı oyuncu dünyada olsa olsa 30 milyon usd civarıydı. bugün değerler daha farklı..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Dünya ve Avrupa futbolunu takip ederek geniş bir oyuncu havuzu oluşturarak , yönetime futbolcu ismi önermek öncelikle Şenol Güneş'in değil kulübün görevi  . Şenol Güneş'in değil Beşiktaş kulübünün oyuncu havuzu olmalı.Şenol Güneş'in bu konularda tavrı bellidir.Şenol Güneş isim vermek yerine istediği oyuncunun hangi mevkide, nasıl özelliklere haiz bir oyuncu olması gerektiğini sunar. Şenol Güneş muhtemelen  'Oyuncu ismi öneriyor, bundan komisyon alabilir' şeklinde suçlamalara maruz kalmamak için etik yönden isim önermeme gibi bir karar almış olabilir. Burada bu oyuncu havuzunun kulüp tarafından daha önceden oluşturularak , Şenol Güneş'in istediği nitelikte , yönetimin de uygun göreceği isimlerle temasa geçilmesi sağlanmalıydı. Kulübün bir oyuncu havuzu yok ve  istediği niteliklerden uzak oyuncuları hocaya öneriyor. Hoca da  bunları reddediyor muhtemelen.  Transferlerin düzgün olması bir organizasyon gerektiriyor. Bu da maalesef şu anda yok . Kurumsallaşma olmayınca problemler yığılıyor ve her sene aynı problemleri yaşıyoruz.
Senol güneşin isim yerine ne tarz bir oyuncu istediğini  söylemesi gerektiğini demişsin  allah aşkına orta saha için geçen isimlere bak ozan inler roman lawal Mike kaval.  Senin dediğini düşünelim ve ne tarz futbolcu istediğini söylemiş farz edelim   bu ismi geçen oyuncular aynı Tarz oyuncular değil bence senol gunes nasıl bir oyuncu istediğiniz profilini  bile verememistir

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Ne kadar kurumsal yönetilen bir kulüpte görev yapmıyor doğrudur ama kendi oyun sistemine uyacak yada beğendiği şunu lin diyecek hiç isteği Olmazmi bit teknik direktorun

Olmalıdır. Ben olsam kesinlikle olurdu. Ama yok, Van Gaal'in de yok mesela Hollanda dışını bilmiyor. Bunlar onların eksikleri.

Lakin 60 yaş üzeri adamlar bunlar adapte olmaları da kolay değil. Onların bir futbol anlayışı hücuma dayalı ona güvenerek getirdik bizde. Bu eksikliği bilerek de getirdik.

Biz dedik burada gelsin ama transfer ama ha yapmasın beceremez diye. Yönetim de biliyor olması gerekir bu görevin başkasına düşeceğini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

cavanda'yı çağrı beğenmiyordu :) ben yazmıştım beck'ten bile güzel demiştim çağrı acele etme demişti ama adam haklı çıkarıyor bizi :) Ofans muhteşem hız muhteşem.Beck'in sadece defans iyi ofans "0"

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Şenol hocaya güvenim tamdır eğer bahsedilen oyuncuları istemediysede bi bildiği vardır eğer transfer istiyorsada mutlaka aldırır.