2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913248 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

bumu yani ozana verirsin bir sene sonra iki katına satmayı düşünüyorsan bu bir yatırımdır.
ama 30 una gelmiş birine veremezsin dediğin gibi paramızda yok ne yani oyuncu sattıkta o para atılmı kaldı
bu oyuncuların maaşlarını senmi ödüyorsunda sattığımız para elimizde olsun sadece transferler bize para getirmedi bütceyi büyüttü
satmasaydık bunları bile yapamıyorduk 900 M borcu olan bir kulübün transfer yapmaya parası var diyemezsin
yok kardeşim şu an kasada metelik yoktur. yapacağın transferide borca girip yapacaksın sürekli para var demek
bence algı oynaması yaratmaktır. Paran varsa önce borcunu ödersin sonra transfer yapacaksan gerekirse yeni borca girersin.
bu kadar basit ne yani 7 M ozana teklif ettik diye birden zengin kulüpmü olduk Dzsudzsak dedin eyvallah iyi oyuncu ama mentalitesi
bursalıkmış hadi biz almadıkta bursa ne oluyor koskoca avrupada bu fiyata gidecek başka takımmı bulamadı :D
fer diyorsun ama adam girdiği her sağlık kontrolünden sakat çıkıyor şimdi bunu bile bile alınırmı. Mazaret değil ingilterede
sağlık kontrolü zormuş demek adam sakatsa sakattır bari burda bizim doktorlara giydirmeyelim.
bence şu ana kadar yapılan transferler iyi oturdukça dahada iyi olacak yerden yere vurmayalım ama eksiklerimizide
tam dolduramadıkları zaman eleştirimizi yapalım. aldığımız kombineler söylediğiniz adamların uçak biletlerini anca alır
her şey sizin dediğiniz gibi olmuyor. Burda bir kulüp işletiliyor burda çalışan bir çok emekçi aylardır maaş alamıyor.
işi Beşiktaş sevgisiyle götürüyorlar. lütfen para var demeyelim yok çünkü sadece transferler bize kota açtı hepsi bu @Çağrı
ozan olayı bir yatırımdı olsaydı iyiydi olmadı yapacakta bir şey yok bizim kaybettiğimizden fazlasını oyuncu kaybetti
biz illaki onun açığını doldururuz. Gerisi bizim değil onun sorunu. Burda herkes kafasında bir oyuncu düşünüyor alınsın diyor
yönetim almayıncada kötü oluyor. Ondan sonra oynanmamış ligde şampiyonluğu vermiş oluyoruz. Hayat sizin düşündüğünüz gibi değil
alırsan şampiyonluk garanti değil ama olmadığındada kulüp biter. almamak ta şampiyonluğu vermek değildir.
ama ayağını yorganına göre uzattığın için kaybında az olur siz hiç bu sene fenerin şampiyon olamama ihtimalini düşünüyormusunuz
seyredin  olamazsa neler olur. Transferle şampiyon olunsaydı biz metin ali feyyaz döneminde küme düşmemiz lazımdı.

Okumaya başlıyorum @Necmi abi :D

İlk olarak yatırım için para varsa para var demektir @Necmi abi. Yatırım yapacağım diye para havadan gelmiyor. Kasanda 7 milyon euro var demektir yatırım ya da değil bu net.

Eğer metelik yoksa Ozan'a da öneremezdin. Devamında, 30 yaşında 7 milyon yık demiyor kimse ama daha geçen sene 29 yaşında adama 7 milyon yıkabildin 2 taksitte sonra sattın 13 milyona önünü açtı.

Yani her yatırırım 29 yaşında ölü demek değil. Veloso'yu da bugün alırsın 29 yaşında 6 milyona seneye 10 milyona okutursun. Üstelik tamamını peşin alacaklsın diye bir durum yok kimse artık peşin ödemiyor her kulüp borç ile alıyor.

Devamında, borcu olduğu için transfer yapmayacak kulüp İnler'i de alamaz, Van Persie'yi de alamaz. Onlara teklif yaparken var şimdi mi yok para?

Ben kendi adıma kafamdaki oyuncu alınmadı diye kızmıyorum bunu sadece Dzduszsak'ta yaptım çünkü makuldu. Onun dışında bugün çat diye ortasah getirsinler taş gibi hiç aklımdan geçmemeiş ama iyi oyuncu olsun helal olsun derim.

Rhodolfo'da dedim de bunu. Para alamama konusunda ise, çalışanlar da alamıyor parasını kulüpte. Bu hep böyle oldu hiçbir zaman transferi etkilemedi. Geçen sene de 7 ay maaş alınmamışken Demba ba geldi 6 milyona.

Bunlar işin farklı kısmı. O yüzden bu kez katılmıyorum @Necmi abi hatalılar, hatalılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Oğuzhan'a kızılan nokta buydu kendini fizik olarak geliştiremedi. Bu sene biraz kalınlaşmış lakin yeterli değil.

Örneğin

İskelet reyiz  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

karnimda aciktiydi valla ondan mi acaba.

saka bi yana ciddi ciddi torenin orda atibanin yaninda yapabileceginr inaniyorum. ozellikle anadolu maclarinda

Anadolu maçlarında anca

Atiba - Sosa(oğuzhan)
       Töre

çıkabilir. On numara bölgesinde yeterli görüyorum Gökhan'ı.

Çevrimdışı Mehmet57

Ntv Cavanda diyor. Insallah dogrudur. Alabilecegimiz en iyi bek.

:)

Çevrimdışı Kadir G.

İlla imza törenine çıkmak istiyorlarsa x oyuncunun transferi için finansmanı bulur gerekli yerlerden kasadan vs. Sportif direktör de çıkar bu transfer de emeği geçen finansmanıyla ilgilenen  yöneticimize de teşekkür ederiz deyip koskoca basın toplantısında bir sandalye de ona ayırır. Çok zor birşey değil ya :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar senin güzel düşüncelerin olarak kalır. :)

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Yönetimin parası olup olmadıgını şimdi anlarız.Varsa çıkarır 5 verirler Lawal'e demek ki olmadığı için 2 küsür milyonlar konuşuluyor.Demek istediğim şu Ozan'a verilen 7 milyon %90 palavra.

Çevrimdışı Deniz

karnimda aciktiydi valla ondan mi acaba.

saka bi yana ciddi ciddi torenin orda atibanin yaninda yapabileceginr inaniyorum. ozellikle anadolu maclarinda
Şu yorumları Başkana okutsak hemen şimdi transfer yapar  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Yönetimin parası olup olmadıgını şimdi anlarız.Varsa çıkarır 5 verirler Lawal'e demek ki olmadığı için 2 küsür milyonlar konuşuluyor.Demek istediğim şu Ozan'a verilen 7 milyon %90 palavra.

Palavra olsa kendi başkanımız anlaşmıştık veriyorlardı demez. AYnı paraya Fenere peşkeş çektiler oyuncuyu. O yüzden %90 doğrudur.

Lawal'a de 5 vermezler, para olsa dahi vermezler Tabata 2 faciası olur biliyorlar çünkü. Ozan'a 7 milyon vermek ile Lawal'a 5 milyon vermek yanı şey mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Şu yorumları Başkana okutsak hemen şimdi transfer yapar  :kop: :kop:

yok yaw gommeyin hemen. bence olur ama tabi bunu bir macta pat diye koyarak olmaz bir iki hfta antremanda oynatirsin snra macta. ama oynatmadan da olur mu olmaz mi belli olmaz tabi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Bizim taraftarımız göstgerişli oyuncuyu yetenekli oyuncuyu hep sevdi.

Ernst daha yararlı olmasına rağmen ona tapılmadı ama Fernandes'e tapıldı mesela.

Giunti çok büyük iş yaptı çoğunluk o zaman farkına varamadı gidene dek.

Cavanda Beck olayı da bundan ibaret. Yarış atı gibi oyuncuları seviyoruz ama o oyuncular ilk 5 hafta 8 lik oynarken son 30 hafta 6 lık oynuyorlar.

Beck gibi adamlar ise devamlı 7'lik oynayıp ara ara 8'lik oynuyorlar. İstikrarlı adamlar şampiyonluğa götürür patlamalı ilerleyen adamlar değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Onlar senin güzel düşüncelerin olarak kalır. :)
Zaten bizim gibiler de bu düşüncelerimiz yüzündem asla o koltuklara gelemez asla yöneticilik yapamayız sanırım :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Palavra olsa kendi başkanımız anlaşmıştık veriyorlardı demez. AYnı paraya Fenere peşkeş çektiler oyuncuyu. O yüzden %90 doğrudur.

Lawal'a de 5 vermezler, para olsa dahi vermezler Tabata 2 faciası olur biliyorlar çünkü. Ozan'a 7 milyon vermek ile Lawal'a 5 milyon vermek yanı şey mi?
Bursa yönetimi zekice davrandı.Muhtemelen 3 milyon+birkaç oyuncu ile anlaştık.Taraftarına şov yapmak için Fener'i devreye sokup 7'ye sattı bizim elimiz boş kalınca bursa taraftarı "uuu" yaptı.Gittiler macarı aldılar,de sutteri aldılar.Hepsi Beşiktaş antipatisi üzerinden yapılan şovlar.Bunun aleti olduk biz.Anlaştık demesi 7 milyon verileceği anlamına gelmez.

Çevrimdışı Çağrı

Bursa yönetimi zekice davrandı.Muhtemelen 3 milyon+birkaç oyuncu ile anlaştık.Taraftarına şov yapmak için Fener'i devreye sokup 7'ye sattı bizim elimiz boş kalınca bursa taraftarı "uuu" yaptı.Gittiler macarı aldılar,de sutteri aldılar.Hepsi Beşiktaş antipatisi üzerinden yapılan şovlar.Bunun aleti olduk biz.Anlaştık demesi 7 milyon verileceği anlamına gelmez.

Yahu yapmayın :) 3 milyona oyuncuya Ozan'ı verir mi adam Volkan'ı vermiş 2.5 milyona zaten.

Valencia alamadı 6 milyona adamı, adam ondan isyan etti.

Kaldı ki senin 3 verdiğin adama Fener 7 verip alır mı. Biz belirledik fiyatı onlar da aldı alenen ortada işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

:)

Senin cidden cidden fizikl ioyuncuna bayıldığını düşünüyorum.  :evillol:Bir takım kur deseler tüm oyuncuları Fil dişi sahilinden alırsın gibi geliyor. Cavanda'yı halen daha beğenmiyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yanlış bilgi?

Geçen de aynı şeyden tartıştık sanırım pas yüzdesi olayında. Ben tekrar bulup da koymak istemiyorum lütfen önce incele rakamları ondan sonra tekrar konuşalım.

Şuanki maaş bütçemiz maç başılar ile birlikte 37 milyon euro civarı.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/75/

Demirören döneminde bu rakam 33 milyon euroydu. Kur farkı dersin diye euro cinsinden yazdım.

Yanlis bilgi veriyorsun. Asagiya dosyayi ekliyorum.

Simdi kisaca analiz edelim, Fikret Orman Mart 2012 sonunda baskan oldu. 2011-2012 sezonu Demiroren'in son sezonu oluyor. Ucret giderleri 141 milyon lira gorunuyor. Euro kuru o donemde 2.35 lira. Boldugunde ~60 milyon euro yapiyor. Bugunku kurla carparsan ~200 milyon lira demek bu. Orman baskan olduktan sonraki ilk sezonda ucret giderleri 92 milyon liraya dusurulmus bu da %40'a yakin bir azalma demek ilk sene icinde. Sonraki senelerde giderlerde artis varsa da bu buyuk oranda Euro'daki %40 civarindaki artistan dolayi. Zira gosterdigim gibi giderler Demiroren donemindeki gibi 200 milyon liraya yakin giderimiz olacakti su an maaslar icin. Ayrica alinan ve kendisini ispatlayan bazi oyuncularla daha yuksek maaslarla sozlesme yenilendi gecen sene. Dolayisiyla soyledigin dogru degil. Bu bilgiler de gizli sakli degil, KAP bildirimleri. Pazar olmasa ugrasmazdim ama TV izlerken bir yandan da bunu yaptim.

Yahu yapmayın :) 3 milyona oyuncuya Ozan'ı verir mi adam Volkan'ı vermiş 2.5 milyona zaten.

Valencia alamadı 6 milyona adamı, adam ondan isyan etti.

Kaldı ki senin 3 verdiğin adama Fener 7 verip alır mı. Biz belirledik fiyatı onlar da aldı alenen ortada işte.
Vermedi işte zaten,tamam dedi sadece.Başkanın anlaştık dediği o.Ozan kız gibi ağladı yaz boyu ben burda oynamam diye.Valencia-Beşiktaş piyasasını yükseltti Fener bastı parayı aldı.

Çevrimdışı canU

Vermedi işte zaten,tamam dedi sadece.Başkanın anlaştık dediği o.Ozan kız gibi ağladı yaz boyu ben burda oynamam diye.Valencia-Beşiktaş piyasasını yükseltti Fener bastı parayı aldı.

Ben öyle bilmiyorum ya biz 500bin euro + pektemek verdik bursan kabul etti sonra olaylar falan fener 7 ye bağladı.

Çevrimdışı Çağrı

Yanlis bilgi veriyorsun. Asagiya dosyayi ekliyorum.

Simdi kisaca analiz edelim, Fikret Orman Mart 2012 sonunda baskan oldu. 2011-2012 sezonu Demiroren'in son sezonu oluyor. Ucret giderleri 141 milyon lira gorunuyor. Euro kuru o donemde 2.35 lira. Boldugunde ~60 milyon euro yapiyor. Bugunku kurla carparsan ~200 milyon lira demek bu. Orman baskan olduktan sonraki ilk sezonda ucret giderleri 92 milyon liraya dusurulmus bu da %40'a yakin bir azalma demek ilk sene icinde. Sonraki senelerde giderlerde artis varsa da bu buyuk oranda Euro'daki %40 civarindaki artistan dolayi. Zira gosterdigim gibi giderler Demiroren donemindeki gibi 200 milyon liraya yakin giderimiz olacakti su an maaslar icin. Ayrica alinan ve kendisini ispatlayan bazi oyuncularla daha yuksek maaslarla sozlesme yenilendi gecen sene. Dolayisiyla soyledigin dogru degil. Bu bilgiler de gizli sakli degil, KAP bildirimleri. Pazar olmasa ugrasmazdim ama TV izlerken bir yandan da bunu yaptim.

Öncelikle yanıltıyorsun, ancak kasıtlı yanıltıyorsun bu hoşuma gitmedi. Ücret giderleri dediğin zaman içine tüm teknik ekip, antrenörler, çalışanlar hatta menajer ücretleri bile girer.

O dönem menajerlere 40 milyona yakın para yedirildi.

Biz seninle bunu mu tartışıyorduk yoksa oyuncuların aldığı maaşları mı?

Ben bu sene maaşlar Demirören döneminden daha yüksek dedim sen de hayır dedin şimdi bana gelmiş ilk senesinde indirdi sonra kur farkıdnan artımış diyorsun.

Sırf kur farkı  deme diye sana ücretleri euro bazlı verdim çünkü biliyorum bu tarz şeyler yazılacağını.

BEŞİKTAŞ Futbolcu Ücreti

Rüştü 1.5 milyon Euro

Ekrem 1 milyon 750 bin Euro

İ.Toraman 1 milyon 450 bin Euro

Sivok 800 bin Euro

İsmail 750 bin Euro

Simao 2.5 milyon Euro

Necip 100 bin Euro

Guti 2.7 milyon Euro

Quaresma 3 milyon 750 bin Euro

Nobre 2 milyon 250 bin Euro

Almeida 3 milyon Euro

Hilbert: 1.35 milyon Euro

Fernandes: 830 bin Euro

Bobo: 1.2 milyon Euro

Holosko: 1.8 milyon Euro

Nihat: 3 milyon Euro

Ferrari: 2.5 milyon Euro

Hakan: 225 bin Euro

Cenk: 300 bin Euro

Ekrem: 175 bin Euro

Rıdvan: 150 bin Euro

Erhan: 150 bin Euro

Ernst: 1.8 milyon Euro,

Güven: 12 bin Euro.

TOPLAM: 33 milyon Euro maç başlarıyla 35 milyon euro

Bu sene ödediğimiz ise 33 milyon euro maç başlarıyla 37 milyon euro.

Bana bütçelerle gelmene gerek yok oyuncuların alacaklarını yazman yeterli.

Yukarıda o sene alanların ki euro olarak yazıyor. Burada da bu sene alanlar yine euro olarak yazıyor kur farkına hiç girmene gerek yok. Girersen zaten daha da zararlı çıkarsın.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/75/
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 20:32:00 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bir umut birşeyler yapar lan denilip iskartaya çıkanlar.

Lawal bunlardan farklı olmayacak.

Çevrimdışı talha

4 yıl içinde bonservislere 37M euro harcamışız. Hiç öyle paramız yok denilecek bir mebla değil.

Çevrimdışı Çağrı

Öncelikle yanıltıyorsun, ancak kasıtlı yanıltıyorsun bu hoşuma gitmedi. Ücret giderleri dediğin zaman içine tüm teknik ekip, antrenörler, çalışanlar hatta menajer ücretleri bile girer.

O dönem menajerlere 40 milyona yakın para yedirildi.

Biz seninle bunu mu tartışıyorduk yoksa oyuncuların aldığı maaşları mı?

Ben bu sene maaşlar Demirören döneminden daha yüksek dedim sen de hayır dedin şimdi bana gelmiş ilk senesinde indirdi sonra kur farkıdnan artımış diyorsun.

Sırf kur farkı  deme diye sana ücretleri euro bazlı verdim çünkü biliyorum bu tarz şeyler yazılacağını.

BEŞİKTAŞ Futbolcu Ücreti

Rüştü 1.5 milyon Euro

Ekrem 1 milyon 750 bin Euro

İ.Toraman 1 milyon 450 bin Euro

Sivok 800 bin Euro

İsmail 750 bin Euro

Simao 2.5 milyon Euro

Necip 100 bin Euro

Guti 2.7 milyon Euro

Quaresma 3 milyon 750 bin Euro

Nobre 2 milyon 250 bin Euro

Almeida 3 milyon Euro

Hilbert: 1.35 milyon Euro

Fernandes: 830 bin Euro

Bobo: 1.2 milyon Euro

Holosko: 1.8 milyon Euro

Nihat: 3 milyon Euro

Ferrari: 2.5 milyon Euro

Hakan: 225 bin Euro

Cenk: 300 bin Euro

Ekrem: 175 bin Euro

Rıdvan: 150 bin Euro

Erhan: 150 bin Euro

Ernst: 1.8 milyon Euro,

Güven: 12 bin Euro.

TOPLAM: 33 milyon Euro maç başlarıyla 35 milyon euro

Bu sene ödediğimiz ise 33 milyon euro maç başlarıyla 37 milyon euro.

Bana bütçelerle gelmene gerek yok oyuncuların alacaklarını yazman yeterli.

Yukarıda o sene alanların ki euro olarak yazıyor. Burada da bu sene alanlar yine euro olarak yazıyor kur farkına hiç girmene gerek yok. Girersen zaten daha da zararlı çıkarsın.

Tüm oyuncuları incele @BesiktasTaraftari eğer o sezon oynayıp da bu listede olmayan oyuncu varsa söyle onu da ekleyelim. Hiç bütçeleri incelemene gerek yok.

Oyuncuların aldığı yıllık ücretlerin hepsi euro olarak yazıyor burada. Senin dediğin gibi 60 değil ama 33.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 20:37:48 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yalnız Şenol Hoca'nın o 3 transferi istemediği doğruysa başarısızlıkta hedef olur,olması da normaldir.Çok ciddi salladı koltuğunu eğer o haberler doğruysa

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Şenol Hoca'nın o 3 transferi istemediği doğruysa başarısızlıkta hedef olur,olması da normaldir.Çok ciddi salladı koltuğunu eğer o haberler doğruysa

Peki değilse başkanın koltuğu sallanır mı sizce?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

:) :) Servis edildiğine bir sen bir de ben inanıyoruz sadece. :)

Çevrimdışı Easthanbool

Doğru olanı sallanması ama sallanır mı Çağrı onu hiç bilmiyorum.Çünkü at gözlüğüyle savunmaya çalışan insan çok
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "