Yanlis bilgi veriyorsun. Asagiya dosyayi ekliyorum.

Simdi kisaca analiz edelim, Fikret Orman Mart 2012 sonunda baskan oldu. 2011-2012 sezonu Demiroren'in son sezonu oluyor. Ucret giderleri 141 milyon lira gorunuyor. Euro kuru o donemde 2.35 lira. Boldugunde ~60 milyon euro yapiyor. Bugunku kurla carparsan ~200 milyon lira demek bu. Orman baskan olduktan sonraki ilk sezonda ucret giderleri 92 milyon liraya dusurulmus bu da %40'a yakin bir azalma demek ilk sene icinde. Sonraki senelerde giderlerde artis varsa da bu buyuk oranda Euro'daki %40 civarindaki artistan dolayi. Zira gosterdigim gibi giderler Demiroren donemindeki gibi 200 milyon liraya yakin giderimiz olacakti su an maaslar icin. Ayrica alinan ve kendisini ispatlayan bazi oyuncularla daha yuksek maaslarla sozlesme yenilendi gecen sene. Dolayisiyla soyledigin dogru degil. Bu bilgiler de gizli sakli degil, KAP bildirimleri. Pazar olmasa ugrasmazdim ama TV izlerken bir yandan da bunu yaptim.
Öncelikle yanıltıyorsun, ancak kasıtlı yanıltıyorsun bu hoşuma gitmedi. Ücret giderleri dediğin zaman içine tüm teknik ekip, antrenörler, çalışanlar hatta menajer ücretleri bile girer.
O dönem menajerlere 40 milyona yakın para yedirildi.
Biz seninle bunu mu tartışıyorduk yoksa oyuncuların aldığı maaşları mı?
Ben bu sene maaşlar Demirören döneminden daha yüksek dedim sen de hayır dedin şimdi bana gelmiş ilk senesinde indirdi sonra kur farkıdnan artımış diyorsun.
Sırf kur farkı deme diye sana ücretleri euro bazlı verdim çünkü biliyorum bu tarz şeyler yazılacağını.
BEŞİKTAŞ Futbolcu Ücreti Rüştü 1.5 milyon Euro
Ekrem 1 milyon 750 bin Euro
İ.Toraman 1 milyon 450 bin Euro
Sivok 800 bin Euro
İsmail 750 bin Euro
Simao 2.5 milyon Euro
Necip 100 bin Euro
Guti 2.7 milyon Euro
Quaresma 3 milyon 750 bin Euro
Nobre 2 milyon 250 bin Euro
Almeida 3 milyon Euro
Hilbert: 1.35 milyon Euro
Fernandes: 830 bin Euro
Bobo: 1.2 milyon Euro
Holosko: 1.8 milyon Euro
Nihat: 3 milyon Euro
Ferrari: 2.5 milyon Euro
Hakan: 225 bin Euro
Cenk: 300 bin Euro
Ekrem: 175 bin Euro
Rıdvan: 150 bin Euro
Erhan: 150 bin Euro
Ernst: 1.8 milyon Euro,
Güven: 12 bin Euro.
TOPLAM: 33 milyon Euro maç başlarıyla 35 milyon euroBu sene ödediğimiz ise 33 milyon euro maç başlarıyla 37 milyon euro.
Bana bütçelerle gelmene gerek yok oyuncuların alacaklarını yazman yeterli.
Yukarıda o sene alanların ki euro olarak yazıyor. Burada da bu sene alanlar yine euro olarak yazıyor kur farkına hiç girmene gerek yok. Girersen zaten daha da zararlı çıkarsın.
http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/75/