2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908092 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/bjkigdir/status/637974783116845057

Tanıdığım en delikanlı ve yönetim yanlısı adam bile artık yerini değiştirdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Transfer var mı ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

EssiLor

• Ziyaretçi

Transfer var mı ?

Şuan gündemde olan oyuncuların transferi olumsuz sonuçlandı
Lawal gelecek gibi görünüyor % 94 ihtimalle.
Sağlam Kaynaklardan Lawalin geleceğine dair duyumlar var prensipte anlaşılmış yarın lawal açıklanacak felan deniliyor.

Çevrimdışı Savaş

Dünyada oyuncu kalmadı Anadolu'yu zengin edicez yine.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Fener Krasic i Polonya takımlarından Lechii Gdansk a göndermiş
Fener Krasic ten kurtuldu
Biz Pektemek ten kurtulamadık.

Çevrimdışı Türkay

Transfer döneminin bitimine 32 saat kaldı  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

Transfer döneminin bitimine 32 saat kaldı  :money:
İyi ya daha varmış sıkıntı yok :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Valdes gelir kapatırız bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Ersoy

Lawal oynayacağına, Anadoludan kazık yiyeceğimize Necip oynasın, Eslem oynasın.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Şenol hoca Necipe sihirli değneği ile dokundu dokundu, yoksa system error...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Atiba-Lawal iyi ikili olur. Dinamik, guclu, uzun boylu gobek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hatalı yapılan transferleri yazayım da kaç atınç parası ediyor hesaplasınlar.

Ericsson
Enaramo
Sezer öztürk
Niang
Dentinho
Dani
Franco
Quaresma
Batuhan Karadeniz
Escude
Berat Çetinkaya
Mehmet Akgün
Tolga zengin
Ömer şişmanoğlu

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mikel'i de Chelsea göndermiyomuş geçmiş olsun :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Şenol hoca su sihirli dokunuslardan birini ısmail e yapsa keske  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hoca su sihirli dokunuslardan birini ısmail e yapsa keske  :D
İsmail'e tanrının dokunması lazım şu saatten sonra..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Bugünü de boş geçtik, yaprak kımıldamıyor.

Yarın ola hayrola.

Çevrimdışı 38life

Taptalk'tan bukadar bildirim gelince kap geldi sandım :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

Eğer mali durumumuz şuanda kritikse transfer yapmamayı anlarım lakin eksik bölgeler belli iken ve o bölgeler SOS veriyorken hala inatla istenilen bölgelere iyileştirme yapılmıyorsa burada art niyet ararım
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Arkadaşlar gereksiz eleştiriler var;
Yönetimin içinde bulunduğu zor durumun farkındasınızdır.Gerçekten sanki bir güç bizim transfer yapmamızı istemiyor.İstediğimiz tüm transferlerde bir aksilik çıktı.Şanssızdık kısaca bu dönemde...
Quaresma,Gomez,Tosic,Beck,Rodo gibi çok iyi oyuncular geldi.Bu transferler bizi zaten favori yapıyor ama diğer bölgelere de transfer olsa tadından yenmezdi.Ben her şeye rağmen kadronun yeterli oldugunu düşünüyorum.(Lig şampiyonluğu+Uefa Yarı Final)
Necip orayı idare eder.Ciğersiz,fizikli,sakatlanmıyor.Bence ligteki en iyi Türk libero olan Veli gelecek.Transfer gerekmiyordu oraya,Tolgay da şubat gibi katılır sıkıntı olmaz.
Ancak Şenol Güneş'in Milo ve Pedro'yu takıma kazandırması lazım böyle olmaz.Biri isveçin diğeri kolombiyanın en iyi stoperlerinden biri neyi beğenmiyor anlamadım.Kaleci mevzusunda ise Tolga'nın Şenol Güneş ile eski formuna ulaşacağını düşünüyorum.SAKİN olun felaket tellallığına gerek yok.Eleştireceksek de stat bitsin klüp düzlüğe çıksın öyle eleştirelim
Saygılar,sevgiler hepinize :)

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaşlar gereksiz eleştiriler var;
Yönetimin içinde bulunduğu zor durumun farkındasınızdır.Gerçekten sanki bir güç bizim transfer yapmamızı istemiyor.İstediğimiz tüm transferlerde bir aksilik çıktı.Şanssızdık kısaca bu dönemde...
Quaresma,Gomez,Tosic,Beck,Rodo gibi çok iyi oyuncular geldi.Bu transferler bizi zaten favori yapıyor ama diğer bölgelere de transfer olsa tadından yenmezdi.Ben her şeye rağmen kadronun yeterli oldugunu düşünüyorum.(Lig şampiyonluğu+Uefa Yarı Final)
Necip orayı idare eder.Ciğersiz,fizikli,sakatlanmıyor.Bence ligteki en iyi Türk libero olan Veli gelecek.Transfer gerekmiyordu oraya,Tolgay da şubat gibi katılır sıkıntı olmaz.
Ancak Şenol Güneş'in Milo ve Pedro'yu takıma kazandırması lazım böyle olmaz.Biri isveçin diğeri kolombiyanın en iyi stoperlerinden biri neyi beğenmiyor anlamadım.Kaleci mevzusunda ise Tolga'nın Şenol Güneş ile eski formuna ulaşacağını düşünüyorum.SAKİN olun felaket tellallığına gerek yok.Eleştireceksek de stat bitsin klüp düzlüğe çıksın öyle eleştirelim
Saygılar,sevgiler hepinize :)

Gerekli cevabı alayım abi. @Kemal

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş'in hiçbir şeyi veto ettiğini filan sanmıyorum. Sipariş haber baskıyı azaltmak için.

Elindeki yedek stoperleri beğenmeyen ilk 18'e almayan adam en kötü yedek olsun diye aldırır. Alamıyorlar benim gözümde.
bu senin sanıp sanmamanla ilgili değil burda şenol güneş üzerine oyun oynansa sende biliyorsunki Şenol Güneş çıkar bunu söyler
ben Şenol Güneşi onaylamadım Beşiktaşın hocası olarak @Çağrı ama bildiğim bir şey varsa Şenol Hoca lafını esirgemez hiç bir şeyde
umrunda olmaz o nedenle senaryo yazmanın bir manası yok Ozan transferine noktayı koyanda Şenol hocaydı bu hiç bir şeyi
göstermese susmayacağını gösteriyor Ben ozan transferinde konuşmasını kesinlikle alkışlıyorum çok doğru yaptı ve bunu söylerken
tüm Beşiktaş camiasından tepki göreceğinide düşünmüştür. emin ol bu bile konuşmasına engel olmadı.

Çevrimdışı Deniz

1 saat dışarıya çıktık ortalık karışmış.

Bu başlık transfer başlığı ve Transferle ilgili eleştirilere karışmıyoruz ama genelde iş rayından çıkıp başka yerlere gidiyor.

Fikret ormanlar Serdal adalılar hasan aratlar kongreler tartışacak yer burası değil.

Başkan adaylarını ve diğer konuları konuşacak başlık forumda mevcut.Kimse transfer başlığında seçim tartışmaları okumak zorunda değil.

Konu dışı mesajlar ve ikili tartışmalar silinene kadar başlık kilitli kalacak.Uyarıya rağmen bu tartışmaları sürdürmek isteyenler mod onayına alınacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba