2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894837 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/serdarsaridag/status/637902239957413888
Yapabilir, edebilir laflarindan artık bunaldık gerçekten. Yaptı, Etti lafı duymak istiyoruz. Bundan da umudumuz olmadığı için eldeki futbolcuları konuşmaya başladık zaten :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Devre arasına kaldık arkadaşlar 2 3 puan geride tamamlasak bile iyi olur o zaman 2 3 tane adamla kovalarız şampiyonluğu

Çevrimdışı 38life

ark psikolojik kısmı da çözdük beck rhodolfo quaresma gomez atiba sosa tolga bunlar hep tecrübeli oyuncular
Evet nispeten geçen seneye göre daha tecrübeli bir takım var.

Çevrimdışı Viviano

Devre arasına kaldık arkadaşlar 2 3 puan geride tamamlasak bile iyi olur o zaman 2 3 tane adamla kovalarız şampiyonluğu
Koskoca 3 ayda transfer yapılmamış, devre arasında mı yapılacak? Üstelik devre arası gelince transfer yapmamak için bahane de hazır olur. Veli falan dönecek ya.

Çevrimdışı Ensar

Koskoca 3 ayda transfer yapılmamış, devre arasında mı yapılacak? Üstelik devre arası gelince transfer yapmamak için bahane de hazır olur. Veli falan dönecek ya.

hatta tolgay antremanlara baslayacak o dönem
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Bu dkdan sonra alınacak adamlardan hayır beklemem pek.

Potansiyeli olan 20-21 yaşında ön libero ve Doria yı alsınlar gelsinler.

Ben lawali izleyeceğime eslemi ya da potansiyeli olan bir genci izlerim o bölgede.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Demir

Her geçen saat daha fazla sıkılıyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Viviano

Alaixys Romao'nun gelmemesi de hayırlı oldu bence. Zaten o adam geleceğine orda Necip oynasa ondan kötü oynayamazdı. Ki Fransızlar, Alaixys Romao ile bizim haberlerimiz çıktığında Twitter'dan bayram etmişler idi. Ne kadar kötü bir oyuncuyla ilgilediğimizi siz düşünün.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Çağrı@atalay@Tolga@Deniz arkadaşlar 3 5 2 oynayamazmıyız ersan rholdofo beck töre atiba(lucas tipii oyuncu) sosa oğuzhan olcay bu sistemle delerler mi bizi nasıl olur ?

Çevrimdışı Kemal

Doria alınıp de jong kiralanıp kaleye de Valdes gelseydi , uefada final oynardik , ne yapalım kısmet değilmiş .

Çevrimdışı 38life

@Çağrı@atalay@Tolga@Deniz arkadaşlar 3 5 2 oynayamazmıyız ersan rholdofo beck töre atiba(lucas tipii oyuncu) sosa oğuzhan olcay bu sistemle delerler mi bizi nasıl olur ?
Kevgire döneriz :)

Çevrimdışı Çağrı

Usenmedim Olcay'in gecen seneki istatistiklerinin analizini yaptim. Buraya koyuyorum:

Olcay'in gecen sene ligde oynadigi mac sayisi 30 attigi gol sayisi 8 asist sayisi 6. Ligdeki BJK haricindeki ilk 5 takima karsi (GS, FB, TS, Bursa, IBB):

Olcay'in bunlara karsi attigi gol sayisi 1. Sondan ucuncu hafta Bursa'ya karsi. Asist sayisi da bir o da TS'ye karsi. Geri kalan 7 gol 5 asist ligin son 12 takimina karsi.

UEFA Avrupa liginde 10 macta 3 asisti var. Biri 4-0'lik Partizan digeri 2-2'lik Asteras macinda. Yalnizca biri Tottenham macinda.

Turkiye kupasinda 4 macta 1 gol 1 asisti var. O da 4-0 biten Sariyer macinda.

Yani dedigimiz gibi Olcay zor maclarda yok. Rahat oynadigimiz maclarda ise guzel istatistik yapiyor.

Zor maçlarda toplam atabildiğimiz gol sayısına da baktın mı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar halen transfer yok mu :D

Bu arada forumda her yere baktım bayram kutlamak için bir yer bulamadım.

Burdan herkesin 30 ağustos zafer bayramını kutluyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Evet zaten ben de Gokhani da saydım az önce . Elbette Bilic faktörü de var ama bizim futbolcularımız psikolojik olarak derbilerde çok zayıf kalıyorlar.
Ama hocanın görevidir derbiye hazırlamak. Liverpool maçına hazırladığı gibi derbiye hazırlasa takımı içerde dışarda tokatlardık.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Saat daha 12 bu kadar erken salmış millet ben 16 gibi başlarız diye bekliyordum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Bu dkdan sonra alınacak adamlardan hayır beklemem pek.

Potansiyeli olan 20-21 yaşında ön libero ve Doria yı alsınlar gelsinler.

Ben lawali izleyeceğime eslemi ya da potansiyeli olan bir genci izlerim o bölgede.

bu dediğinin olması için başkanın g.amerika ya gitmesi gerekirdi ön libero için :)
demekki akıllarında böyle bir şey yok ne yazıkki...
akşam pazarına döndük malesef kalanlardan artık ne kaldıysa onla idare edicez
ama öyle romao, lawal gibi bir isim olursa şenol hocadan veto yer
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Bir de 3-5-2'de 3 stoper 2 bek oynatirsin. Yani 5'in kenarları ortasaha oyuncusu değil bek olmalı.

Cordoba
Zago-Ronaldo-Ahmet y.
I.Üzülmez -Guinti-Sergen-Tayfur-Kaan Dobra

Gibi...

5in kenarları ciğersiz olmalı. Hem hücum hem defans yükünü taşımalı. Şuanda bu sistemi uygulayabilecek takım olarak Fenerbahce var.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 11:58:22 38life ]

Çevrimdışı Kemal

Bugünün transfer olayları :

Saat 15 e kadar yaprak kipirdamaz

Saat 16 gibi lawal da hareketli saatler

Saat 21 gibi Valdes yarın sabah istanbulda

Gece ise çok hızlanır Valdes %100 lawal kesin denir
Ve orta sahaya süpriz isim anlaşıldı denir

3 in 1 kahve yapar yatarız. Sabah lawal gelir .

Çevrimdışı Savaş

Bugün transfer gerçekleşmezse yarın çok abuk adamlara imza attırabiliriz. Kötünün iyisi için bugün kap lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Bir de 3-5-2'de 3 stoper 2 bek oynatirsin. Yani 5'in kenarları ortasaha oyuncusu değil bek olmalı.

Cordoba
Zago-Ronaldo-Ahmet y.
I.Üzülmez -Guinti-Sergen-Tayfur-Kaan Dobra

Gibi...

5in kenarları ciğersiz olmalı. Hem hücum hem defans yükünü taşımalı. Şuanda bu sistemi uygulayabilecek takım olarak Fenerbahce var.

Yoo bizim beklerimiz şuan çok rahat 3-5-2 oynarlar. Aksine Fener oynayamaz beklerinin kondisyonu iyi değil teknikleri çok yüksek hep önde oynadıkları için yorulmuyorlar. Bizde Motta ve Beck çok rahat oynar.

Asıl mesele stoperlerimiz 3'lü oynayamaz Rhodolfo dışında. Ortasahalarımız müsait değil. En önemlisi forvet arkası oyuncumuzun bitiriciliği yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Çağrı benimle iddaalastigin zamandan beri sadece gomezi kiraladık farkında misin ?  :) @Çağrı

Çevrimdışı 38life

Yoo bizim beklerimiz şuan çok rahat 3-5-2 oynarlar. Aksine Fener oynayamaz beklerinin kondisyonu iyi değil teknikleri çok yüksek hep önde oynadıkları için yorulmuyorlar. Bizde Motta ve Beck çok rahat oynar.

Asıl mesele stoperlerimiz 3'lü oynayamaz Rhodolfo dışında. Ortasahalarımız müsait değil. En önemlisi forvet arkası oyuncumuzun bitiriciliği yok.
Motta oynar da ben Motta gibi bir el bombasını oynatmam.. Beck'ten de o ofansif verim alınır mı hiç emin değilim. Fenerbahcede Caner tam 3-5-2 oyuncusu. Bakma Caner yatıyor yoksa kondisyon sıkıntısı olduğunu hiç sanmıyorum. Gökhan Gönül hem ofansif hem defansif olarak etkili ama dediğin gibi kondisyon olarak kaldırmaz.

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı benimle iddaalastigin zamandan beri sadece gomezi kiraladık farkında misin ?  :) @Çağrı

+Rhodolfo abi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun arkadaşlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli