Olimpiyatta derbi kazanacağımızı zannetmiyorum. O statta ne kadar oynarsak o kadar puan kaybederiz. Ki 1 yıl daha stat yok.
katılmıyorum hangi gerekçeyle bu şekilde konuştukça oyuncularında eline bahane veriyoruz
seyirci baskısı yokmuş deplasmanda varmı ama kazanıyoruz daha önce saha kötüydü şimdi düzeldi
hava şartları diyorsan tam tersi rakibi senden fazla etkilemesi gerekiyor sen olimpiyatta oynarken
rakibin şamda oynamıyor olimpiyat takım için değil taraftar için zor emin ol olimpiyat kadar
Başakşehirde zor Başakşehirede olimpiyata giden kadar kitle gidiyor sadece büyük maçlarda 35000
civarı oluyoruz diğer maçlarda 5000 civarı kemik kitle var hep onlar geliyor başakşehirdede o 5000
kişi geliyor şu anda ne bahanesi var hava güzel ama kimse gelmiyor 17 iç saha maçımızın en fazla 7 - 8
tanesini zor şartlarda oynuyoruz bu tamamen bahane ve bu bahane basın tarafındanda o kadar çok kullanılıyorki
otomatik olarak takımıda etkiliyor biz ilk sene olimpiyatta gayet iyiydik.
orası bizim evimiz bunu kabul edeceğiz ve çıkıp oynayacağız olimpiyat şartlarını rakip için daha zor hale getireceğiz
nasıl oluyor anlamıyorum olimpiyat şartlarına alışmış bir takım içinmi yoksa senede bir kere gelip oynayan bir takım içinmi daha zor
olur neden insanların eline bahane veriyoruzki Olimpiyata giden taraftar emin olun gitmeyen kadar şikayet etmiyor.
Ben olimpiyatı özleyeceğim çünkü hiç bir maça oflayarak puflayarak gitmedim yağmurundanda zevk aldım
trafiğindende ben oraya takımımı yanlız bırakmamak için gidiyorum neden şikayet edeyimki
Ben bu olimpiyat lafını kullanan herkesi sırf kendi gitmemelerine bahane olarak kullanıp hesapta vicdanlarını
rahatlattıklarını düşünüyorum lafa gelince Beşiktaş için ölürler ama orda iki saat soğukta duramazlar.
oda sanki her maç soğuk ve yağmur oluyor geçen sene yağmur yediğimiz 3 veya 4 maç vardı.