Bu saydiklarinin hic birisinde Gokhan Tore'den iyi degil, ozellikle defansta hic degil cunku yavas ve fizik gucu yok. Istese de defansta iyi olamaz. Gokhan da biliyor ceza sahasinda soteye yatip gol atmayi ama o da oyle yapsa topu oraya getirecek kimse kalmayacak. Antep macindaki golu ele al, o golde Gokhan Tore'nin marifet yoksa Olcay'in mi? Mesele su, neden 30 macta 8 gol 6 asist yapan adami isteyen yok da herkes Gokhan'in pesinde burada bir sorun yok mu?
o saydıklarımın hepsi gökhan töre'den iyi, çoğu konuda iddialı yorum yapmam ve genelde "bence" derim ama bunun bencesi falan yok, çok bariz gerçekleri garip bir olcay düşmanlığıyla çarpıtıyorsunuz.
olcay'a yavaş diyeni ilk kez görüyorum. gökhan'ın fizik yapısı dar alanda patlama yapmaya müsait ama bu özelliğin o bölgede oynayan adam için defansa hiçbir önemi yok. uzun mesafede olcay'la kafa kafaya koşarlar. olcay'daki tempo ve kondisyon ligdeki çoğu futbolcuda yoktur. beşiktaş'ın bir maçını bile canlı izlemiş adam olcay'ın topsuz oyunda ne kadar etkili olduğunu görür.
"gökhan bilmiyor mu ceza sahasında soteye yatmayı?" demişsin. evet, gökhan bilmiyor ceza sahasında soteye yatıp gol atmayı, quaresma'da bilmiyor. futbolda bu söylediğin şeyler o kadar kolay olmuyor. kuyt sırf bu özellikleri sayesinde yıllarca üst düzey futbol oynadı. ne yapıyordu kuyt, gökhan töre gibi çalım mı atıyordu? olcay'ın beğenilmeme sebebinin yaptığı işlerin basit olduğunun zannedilmesi olduğunu düşünüyorum.
gökhan töre'nin bitiriciliği olcay'dan iyiyse ben bir şey bilmiyorum. o antep maçında olcay'ın attığı golü gökhan töre öyle rahat kaleye sokamazdı. daha kolayını trabzon maçında kaçırdı, hatta geçen seneki trabzon maçında da kaçırdı.
gökhan'ı istiyolarda olcay'ı niye istemiyorlar? gökhan'ı tabii herkes isteyecek çünkü adam daha 23 yaşında ve çok iyi bir oyuncu. bunun dışında gelecekte olcay'ın sahip olduğu bazı özellikleri de kazanıp boyut atlama potansiyeli var. şu an için gökhan töre ve olcay birbirini tamamlayan iki kanat oyuncusudur. gönül tabii olcay ile gökhan töre'nin yeteneklerinin toplamına sahip bir oyuncunun oynamasını ister. ama o tip oyuncularda da kapı 30 milyon eurodan açılıyor.