2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893543 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

bitiriciliği gökhan töre'den daha iyi.

sezgileri, pozisyon alma becerisi gökhan töre'den daha iyi.

defans yapma becerisi gökhan töre'den daha iyi.

istikrarı gökhan töre'den daha iyi.

not:gökhan töre'yi quaresma olarak da okuyabilirsiniz.

Bu saydiklarinin hic birisinde Gokhan Tore'den iyi degil, ozellikle defansta hic degil cunku yavas ve fizik gucu yok. Istese de defansta iyi olamaz. Gokhan da biliyor ceza sahasinda soteye yatip gol atmayi ama o da oyle yapsa topu oraya getirecek kimse kalmayacak. Antep macindaki golu ele al, o golde Gokhan Tore'nin marifet yoksa Olcay'in mi? Mesele su, neden 30 macta 8 gol 6 asist yapan adami isteyen yok da herkes Gokhan'in pesinde burada bir sorun yok mu?

Çevrimdışı 38life

"Beşiktaş derbilerde gol mu attı ki Olcay gol veya asist yapsın" mantığı yanlış bir mantık.

Golü attıracak veya atacak isim zaten Olcay. Bu gerceklesmiyorsa problem Olcaydadir, Gökhandadir.

Çevrimdışı ALI RIZA

kerimden ne kanat olur nede forvet :D
forvet arkasıda olmaz on numara sekiz numara hiç olmaz
ben ona takımda yer bulamıyorum aynı yapıda çok daha iyisi olcay var
zamanla oynadıkça tecrübe kazandıkca mevkisini bulabilir ama şu anda
onbir oyuncusu değil
Aynı Yapımı olcay çalımı adam geçmesi mi Yoksa Kerimin adam geçmesi çalımı top sürmesi mi Aynı yapıda @Necmi abi   :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer yapılmayacak milleti oyalıyorlar konuyu kitleyebilirsiniz.

EssiLor

• Ziyaretçi

Transfer yapmazlar
Son Dakika golü olarak Lawal i alıp istanbula getirirler
Başkada adam gelmez.

Lawal in geleceğine kesin gözüyle bakılıyormuş Şenol güneş olabilir demiş Başkan zaten başından beri Lawal i istiyordu sonunda alıp istanbula getirecekler
Fırat Günayerde Lawal konusunda Beşiktaşın Ciddi olduğunu söyledi ve diğer transferlerden sonuç çıkmazsa her an bu transferin gerçekleşebileceğini de belirtti
yani Lawal Hayırlı Olsun.

Çevrimdışı 38life

Transfer yapmazlar
Son Dakika golü olarak Lawal i alıp istanbula getirirler
Başkada adam gelmez.

Lawal in geleceğine kesin gözüyle bakılıyormuş Şenol güneş olabilir demiş Başkan zaten başından beri Lawal i istiyordu sonunda alıp istanbula getirecekler
Fırat Günayerde Lawal konusunda Beşiktaşın Ciddi olduğunu söyledi ve diğer transferlerden sonuç çıkmazsa her an bu transferin gerçekleşebileceğini de belirtti
yani Lawal Hayırlı Olsun.
Lawal için çok yüksek bonservis istiyorlar. 2 günde anlaşamazlar.

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer yapılmayacak milleti oyalıyorlar konuyu kitleyebilirsiniz.
Tamam

Çevrimdışı Ozan E.

"Beşiktaş derbilerde gol mu attı ki Olcay gol veya asist yapsın" mantığı yanlış bir mantık.

Golü attıracak veya atacak isim zaten Olcay. Bu gerceklesmiyorsa problem Olcaydadir, Gökhandadir.

Bu mantik mukemmelmis  :ebebe:

Çevrimdışı 38life

Bu mantik mukemmelmis  :ebebe:
Evet. Teknik Direktör faktörü konu dışı bizim mevzumuzda. Oyuncuların oyunundan bahsediyoruz. Ofans oyuncularının kötü performansına "Takım kötüydü oyüzden atamadilar" denemez. bu santrafor için denebilir belki ama kanat oyuncusu için söylenemez. Üstelik sürekli aynı şey tekrar ediyorsa...

Çevrimdışı brkntcnr

Son kazandığımız derbide golü Olcay attı yalnız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

Bu saydiklarinin hic birisinde Gokhan Tore'den iyi degil, ozellikle defansta hic degil cunku yavas ve fizik gucu yok. Istese de defansta iyi olamaz. Gokhan da biliyor ceza sahasinda soteye yatip gol atmayi ama o da oyle yapsa topu oraya getirecek kimse kalmayacak. Antep macindaki golu ele al, o golde Gokhan Tore'nin marifet yoksa Olcay'in mi? Mesele su, neden 30 macta 8 gol 6 asist yapan adami isteyen yok da herkes Gokhan'in pesinde burada bir sorun yok mu?

o saydıklarımın hepsi gökhan töre'den iyi, çoğu konuda iddialı yorum yapmam ve genelde "bence" derim ama bunun bencesi falan yok, çok bariz gerçekleri garip bir olcay düşmanlığıyla çarpıtıyorsunuz.

olcay'a yavaş diyeni ilk kez görüyorum. gökhan'ın fizik yapısı dar alanda patlama yapmaya müsait ama bu özelliğin o bölgede oynayan adam için defansa hiçbir önemi yok. uzun mesafede olcay'la kafa kafaya koşarlar. olcay'daki tempo ve kondisyon ligdeki çoğu futbolcuda yoktur. beşiktaş'ın bir maçını bile canlı izlemiş adam olcay'ın topsuz oyunda ne kadar etkili olduğunu görür.

"gökhan bilmiyor mu ceza sahasında soteye yatmayı?" demişsin. evet, gökhan bilmiyor ceza sahasında soteye yatıp gol atmayı, quaresma'da bilmiyor. futbolda bu söylediğin şeyler o kadar kolay olmuyor. kuyt sırf bu özellikleri sayesinde yıllarca üst düzey futbol oynadı. ne yapıyordu kuyt, gökhan töre gibi çalım mı atıyordu? olcay'ın beğenilmeme sebebinin yaptığı işlerin basit olduğunun zannedilmesi olduğunu düşünüyorum.

gökhan töre'nin bitiriciliği olcay'dan iyiyse ben bir şey bilmiyorum. o antep maçında olcay'ın attığı golü gökhan töre öyle rahat kaleye sokamazdı. daha kolayını trabzon maçında kaçırdı, hatta geçen seneki trabzon maçında da kaçırdı.

gökhan'ı istiyolarda olcay'ı niye istemiyorlar? gökhan'ı tabii herkes isteyecek çünkü adam daha 23 yaşında ve çok iyi bir oyuncu. bunun dışında gelecekte olcay'ın sahip olduğu bazı özellikleri de kazanıp boyut atlama potansiyeli var. şu an için gökhan töre ve olcay birbirini tamamlayan iki kanat oyuncusudur. gönül tabii olcay ile gökhan töre'nin yeteneklerinin toplamına sahip bir oyuncunun oynamasını ister. ama o tip  oyuncularda da kapı 30 milyon eurodan açılıyor.

Çevrimdışı aa1903

Evet. Teknik Direktör faktörü konu dışı bizim mevzumuzda. Oyuncuların oyunundan bahsediyoruz. Ofans oyuncularının kötü performansına "Takım kötüydü oyüzden atamadilar" denemez. bu santrafor için denebilir belki ama kanat oyuncusu için söylenemez. Üstelik sürekli aynı şey tekrar ediyorsa...

fenere iki golü var ama o ne olacak?

Çevrimdışı 38life

fenere iki golü var ama o ne olacak?
Olcay açılan oyunlarda Fenere de gol atar chelsea'ye de atar. Ben Olcay derbilerde hiç gol atmadı veya atamaz demiyorum. Arkadaş büyük maçlarda varlık gosteremedigini ortaya koymuş. Ben de aynı fikirde olduğumu söylüyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Olcay pas alışverişlerini çok iyi yapabilen ceza sahasında çoğaldığımız set oyunları veya kontrataklarda doğru ve hızlı paslarla etkili olan bir oyuncu,derbilerde Biliç döneminde bu durum söz konusu olamadığından etkili olamadı.Tabi birçok derbide 10 kişi oynamamız cabası.Kerim ise önceleri set ve takım oyununu oynayamıyordu oyunu olgunlaştı fizik gücü yükseldi . Nadir görülen yetenekte ve hızıyla kolay adam eksiltiyor.Geçen yıl az süre aldığından panikle oynadı keşke her hafta yarım devre oynayabilse. :tabe:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 11:27:16 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı aa1903

Olcay açılan oyunlarda Fenere de gol atar chelsea'ye de atar. Ben Olcay derbilerde hiç gol atmadı veya atamaz demiyorum. Arkadaş büyük maçlarda varlık gosteremedigini ortaya koymuş. Ben de aynı fikirde olduğumu söylüyorum.

ben de diyorum ki diğer futbolcular büyük maçlarda ortaya ne koymuş? mesela quaresma ve gökhan töre derbilerde kaç gol atmış? mesele olcay'ı tartışmak ve diğer oyuncularla kıyaslamaksa eğer bunu merak ediyorum. ben olcay süper futbolcudur demiyorum ama çok acımasız eleştiriliyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence büyük maçlarda olcay değil hiçbir oyuncumuz varlık gösteremiyor. Son gs maçında kerim tek başına birşeyler denedi o da olmadı. Derbilerde iki sezondur takım etkisiz. Bence bunun sebebi de hoca ve oyun planından geçiyor.

Çevrimdışı 38life

ben de diyorum ki diğer futbolcular büyük maçlarda ortaya ne koymuş? mesela quaresma ve gökhan töre derbilerde kaç gol atmış? mesele olcay'ı tartışmak ve diğer oyuncularla kıyaslamaksa eğer bunu merak ediyorum. ben olcay süper futbolcudur demiyorum ama çok acımasız eleştiriliyor.
Ben Olcay acımasızca eleştirmiyorum. Olcayi sever ve beğenirim. Kahvede, Sosyal medya, bir çok ortamda Olcayı insanlara karşı savunurum. Olcay müthiş yetenekleri olan yarım oyuncudur bana göre. Yarım olmasa da 0.75 diyelim. Aniden gol bölgesine dalıp gol yaratabilir. Ama ben Antep maçında şahsen ikinci yarıya Kerim Olcay değişikliği ile başlardım. Olcaylık maçlarda Olcay ilaçtır, en doğru tercihtir. Ama bazı maçlar için zayıf karındır.

Çevrimdışı Viviano

Transfer yapmamaya tam gaz devam...

Çevrimdışı Savaş

Allah rızası için biri üstümüze transfer atsın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı 38life

Bence büyük maçlarda olcay değil hiçbir oyuncumuz varlık gösteremiyor. Son gs maçında kerim tek başına birşeyler denedi o da olmadı. Derbilerde iki sezondur takım etkisiz. Bence bunun sebebi de hoca ve oyun planından geçiyor.

Evet zaten ben de Gokhani da saydım az önce . Elbette Bilic faktörü de var ama bizim futbolcularımız psikolojik olarak derbilerde çok zayıf kalıyorlar.

Çevrimdışı Deniz

hiç bir şey olmazdı Töre geldiğinden beri bana tek bir tane bekle paslaştığı veya verkaça girdiği pozisyon söylesene
serdar her zaman çıkıyordu ama törenin yaptığı topu almak sola yaya doğru gitmek şut atma imkanı bulursa atar bulamazsa ya pas verir
yada kaptırır çoğunlukla kaptırır kontra yeriz ama kesinlikle serdarla oynamazdı kaç defa boşa çıktı serdar pas istedi.
tosiç konusundada katılmıyorum özellikle @Deniz mottoyu tosiçin önüne koydun ya helal olsun senin futbol bilgine
tamam hücumda bu hafta iyi performans vermedi ama bekin ana görevi hücum yapmak değildir savunmayıda iyi yapıyor yer tutuşu
iyi mevkisini kaybetmiyor ben trabzon maçında mottoyu solda görmedim adam maç sonuna kadar stoperlik yaptı
onuda yapsa neyse birde orda ersanı bozdu o siyahi oyuncu kimdi trabzonun maç boyunca solda tek başına durdu
top bekledi
Tosic benim Beşiktaş forması ile gördüğüm en kötü sol bek performansını gösterdi antep maçında @Necmi abi.

Bu kadar pozisyon bilgisinden uzak ,bu kadar takımdan kopuk ,bu kadar yetenek kısıtlısı olunmaz.Önündeki adama pas atamıyor ,şişirme top atmaya çalışıyor orta sahayı geçmiyor.Bu kadar zayıf bir takım karşısından bile sol taraf otobana döndü adam resmen ayağımıza taş koydu çıkacağımız en az 5-6 pozisyonu saçma sapan hatalarla önledi.

Mersin maçında iyi oynadı deniyor Allah aşkına neresi iyi oynadı golü de onun yüzünden yedik bu adam 2 maç oynadı ikisinde de çok ciddi hatalar yaptı resmen ben yetersizim diye bağırıyor.Motta yeterli mi ?O da değil zaten biz de aylarca bu yüzden Fuchs alınsın dedik ama gidip inatlaşma uğruna tosici aldılar.Tosic bu düzeyde top oynayacak bir oyuncu değil bunu da forma giydiği 2 maçta da gösterdi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LuceGel

Serdar sarıdağ başkan İtalyadan transfer veya transferlerle dönebilir diyor,bu adam diyorsa  beklemeye geçtim  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Evet zaten ben de Gokhani da saydım az önce . Elbette Bilic faktörü de var ama bizim futbolcularımız psikolojik olarak derbilerde çok zayıf kalıyorlar.
artık psikolojik kısmı da çözdük beck rhodolfo quaresma gomez atiba sosa tolga bunlar hep tecrübeli oyuncular
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Viviano

Fikret Orman ne zaman dönecek İtalya'dan? Transfer sezonu kapandığında dönmesin?