abi beck zaten bu. hücumda daha fazla bir şey veremez bu adam. ileride gökhan töre var zaten diye böyle daha defansif bir bek tercih edildi ki bence bu tercih yanlıştı. bayern'de ileride robben var ama arkasında lahm gibi uçan bir sağ bek var. aynı şekilde üst düzey kulüplerin hepsinde bekler hücuma destek veriyorlar. gökhan topu sola çektiğinde arkadan yardırarak koşan bir sağ bekin geldiğini düşünün. hücum aksiyonlarında büyük rahatlık yaşardık.
hiç bir şey olmazdı Töre geldiğinden beri bana tek bir tane bekle paslaştığı veya verkaça girdiği pozisyon söylesene
serdar her zaman çıkıyordu ama törenin yaptığı topu almak sola yaya doğru gitmek şut atma imkanı bulursa atar bulamazsa ya pas verir
yada kaptırır çoğunlukla kaptırır kontra yeriz ama kesinlikle serdarla oynamazdı kaç defa boşa çıktı serdar pas istedi.
tosiç konusundada katılmıyorum özellikle
@Deniz mottoyu tosiçin önüne koydun ya helal olsun senin futbol bilgine
tamam hücumda bu hafta iyi performans vermedi ama bekin ana görevi hücum yapmak değildir savunmayıda iyi yapıyor yer tutuşu
iyi mevkisini kaybetmiyor ben trabzon maçında mottoyu solda görmedim adam maç sonuna kadar stoperlik yaptı
onuda yapsa neyse birde orda ersanı bozdu o siyahi oyuncu kimdi trabzonun maç boyunca solda tek başına durdu
top bekledi