2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893615 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Leiva-Mikel-Marsilyadaki bebe. İlk 2sinden haber bekleniyomuş.

Valdes geliyo artık..

Bir de Doria olayı var kesin değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

trabzon maçının bir numaralı sorumlusu benim gözümde motta dır.geçen sezon bir iki maç hariç yokları oynuyor.
Antep maçının sorumlusu da tosicti,rezil ötesi oynadı ,Ozi kurtardı ,ona dua etsin .

Motta iyi demiyorum zaten aksine kötü diyorum ama tosicten fazla forma giyecektir.

Tosic oynar 2 Mac iyi 3 Mac kötü,yerini Motta'ya bırakır.motta girer 3 Mac iyi oynar sonra gider Saçma bir penaltı ayda kırmızı kart görür İsmail oynar.

TUm sezon bu şekilde kısır döngüde geçer..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Gelecek adına tespitlerini hep beğenmişimdir Murat abi.

Beck istikrarlıdır adapte olsun zaten sene sonu 4-5 asist ile bitirecek. Tosic ise bu. Dener, çıkar ama asiste dönüştürebilir mi? Hiçbir zaman emin olamayız.

Özetle risk. Kesinlikle yeterli olmayacak sene sonu. Beck Rhodolfo oturacak savunmanın solundaki ikili yine değişecektir.
mottayı tosiçten iyi görmüyorsan sorun yok.dediklerine katılıyorum.tosiç birebir mücadelede de arkasına adam kaçırmamada da hücumda ve orta yapmadada daha iyi.tek eksi yönü riskli paslar atması.daha doğrusu yanlış yerde risk alması.lawalla ortak özellikleri var.lawal da beğendiğim bir oyuncu ama defolarıda olan bir oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

Yaklaşık 87.500 mesaj var burada.

Karşılığı 2 net transfer, 3 kumar, 31 Ağustos'a kalan 3 eksik pozisyon olmamalıydı.

Hepimizi çok yordu gerçekten bu kez psikolojik olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yaklaşık 87.500 mesaj var burada.

Karşılığı 2 net transfer, 3 kumar, 31 Ağustos'a kalan 3 eksik pozisyon olmamalıydı.

Hepimizi çok yordu gerçekten bu kez psikolojik olarak.
Bizim bu Başlıkta ettiğimiz emeği onlar etseydi çok farklı seyler olurdu :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet57

Beklerden ben fazla birsey beklemiyom. Defansi iyi yapip, atakta topsuz kosu yapsinlar yeter.

Çevrimdışı murat

aslında aradığımız oyuncu daniel wass tı.hem ucuz hem sağ bek hem 8 numara oynayabiliyordu.

Çevrimdışı atalay

Bu arada ligde 10 tane o kadar kötü takım var ki içeride dışarıda tokatlayıp 60 puanı cebe koymak lazım.

Zira sen yap(a)mazsan rakiplerin yapacak. Bunun yolu da belli oyun tavrı, rakibi domine etmek, ısıran bir oyun yapısı ve dizginleri fazla sıkmamak.

Ligin kalitesi ciddi kötü ve yükselecek gibi görünmüyor.

Çevrimdışı Çağrı

mottayı tosiçten iyi görmüyorsan sorun yok.dediklerine katılıyorum.tosiç birebir mücadelede de arkasına adam kaçırmamada da hücumda ve orta yapmadada daha iyi.tek eksi yönü riskli paslar atması.daha doğrusu yanlış yerde risk alması.lawalla ortak özellikleri var.lawal da beğendiğim bir oyuncu ama defolarıda olan bir oyuncu.

Motta 3'lü defans oynanan her sistemin çok iyi sol kanat oyuncusu olurdu.

4'lüde de oynayabilecek özellikleri baya baya var. Ama Hilbertimsi faulleri, kontrolsüzlüğü vs derken iş çığrından çıkıyor.

2 ön liberodan solda oynayan devammlı yardımaa gelse bu açık kapanır normalde ama sistem aksar.

Yoksa teknik, dribling, hız, güç, denge, orta ve şut olarak gayet yeterli. Ama Brezilya liginden çıkma olduğu için 3'lü oynamaya alışmış oyuncu. Bir de mental sorunlar. Haliyle sonuç bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada ligde 10 tane o kadar kötü takım var ki içeride dışarıda tokatlayıp 60 puanı cebe koymak lazım.

Zira sen yap(a)mazsan rakiplerin yapacak. Bunun yolu da belli oyun tavrı, rakibi domine etmek, ısıran bir oyun yapısı ve dizginleri fazla sıkmamak.

Ligin kalitesi ciddi kötü ve yükselecek gibi görünmüyor.

Bunu yaparız gibi duruyor öyle ya da böyle.

Geçen seneki puanı da geçeriz gibi duruyor ancak bu sene baraj sanırım 77-78 civarını geçecek. İç sahadaki derbiler büyük önem taşıyacak. Beraberliğin kurtarmayacağı maçlar bunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Olmaz ama son de golü bekliyorum :)

Iyi geceler

Çevrimdışı Necmi

abi beck zaten bu. hücumda daha fazla bir şey veremez bu adam. ileride gökhan töre var zaten diye böyle daha defansif bir bek tercih edildi ki bence bu tercih yanlıştı. bayern'de ileride robben var ama arkasında lahm gibi uçan bir sağ bek var. aynı şekilde üst düzey kulüplerin hepsinde bekler hücuma destek veriyorlar. gökhan topu sola çektiğinde arkadan yardırarak koşan bir sağ bekin geldiğini düşünün. hücum aksiyonlarında büyük rahatlık yaşardık.
hiç bir şey olmazdı Töre geldiğinden beri bana tek bir tane bekle paslaştığı veya verkaça girdiği pozisyon söylesene
serdar her zaman çıkıyordu ama törenin yaptığı topu almak sola yaya doğru gitmek şut atma imkanı bulursa atar bulamazsa ya pas verir
yada kaptırır çoğunlukla kaptırır kontra yeriz ama kesinlikle serdarla oynamazdı kaç defa boşa çıktı serdar pas istedi.
tosiç konusundada katılmıyorum özellikle @Deniz mottoyu tosiçin önüne koydun ya helal olsun senin futbol bilgine
tamam hücumda bu hafta iyi performans vermedi ama bekin ana görevi hücum yapmak değildir savunmayıda iyi yapıyor yer tutuşu
iyi mevkisini kaybetmiyor ben trabzon maçında mottoyu solda görmedim adam maç sonuna kadar stoperlik yaptı
onuda yapsa neyse birde orda ersanı bozdu o siyahi oyuncu kimdi trabzonun maç boyunca solda tek başına durdu
top bekledi

Çevrimdışı atalay

Bunu yaparız gibi duruyor öyle ya da böyle.

Geçen seneki puanı da geçeriz gibi duruyor ancak bu sene baraj sanırım 77-78 civarını geçecek. İç sahadaki derbiler büyük önem taşıyacak. Beraberliğin kurtarmayacağı maçlar bunlar.

Olimpiyatta derbi kazanacağımızı zannetmiyorum. O statta ne kadar oynarsak o kadar puan kaybederiz. Ki 1 yıl daha stat yok.

Çevrimdışı TALAT

Antep maçının sorumlusu da tosicti,rezil ötesi oynadı ,Ozi kurtardı ,ona dua etsin .

Motta iyi demiyorum zaten aksine kötü diyorum ama tosicten fazla forma giyecektir.

Tosic oynar 2 Mac iyi 3 Mac kötü,yerini Motta'ya bırakır.motta girer 3 Mac iyi oynar sonra gider Saçma bir penaltı ayda kırmızı kart görür İsmail oynar.

TUm sezon bu şekilde kısır döngüde geçer..

tosic bu macta kotuydu ama macin tek sorumlusu da o degil  son yirmi dakikaya kadar tore oguzhan olcay gibi takimi tasimasi gerekn adamlar yoklari oynadi. tosic kotu olmadina ragmen bu mactaki istegi butun takimdan fazlaydi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Aykutt

Benden büyüklerim bilir borsa oynayanlar çevrelerinde vardır.Bu kağıtların artması arz talep ilişkileri yüzünden Beşiktaş Kap bildirimlerini Pazartesi yaparsa ki öyle olabilir.Borsada hissenin tavan yapabilme olasılığı olabilir.Bizim kap bildirimleri pazar gelirse pazartesi ağır yüklenme de olabilir.Bu açıdan dolayı kap bildirimleri bana göre pazartesi gelecek.

Çevrimdışı Türkay

Tosic orta kesebilse iyi çocukta işte orta açamıyor :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat

tosic bu macta kotuydu ama macin tek sorumlusu da o degil  son yirmi dakikaya kadar tore oguzhan olcay gibi takimi tasimasi gerekn adamlar yoklari oynadi. tosic kotu olmadina ragmen bu mactaki istegi butun takimdan fazlaydi.
bende aynı maçı izledim ben bu maçtada tosiçi beğendim(kıstasım motta) :D

Çevrimdışı atalay

Tosic'in pozisyon bilgisi iyi; topsuz koşuları da doğru yapıyor. Hücumda sürekli çizgi üzerinde, ceza sahasına ve yay civarına doğru paslar gönderiyor. Fakat hücumları sonlandırma konusunda kötü. Karar verme mekanizması ve topla ilişkisi felaket. Bu son 3 durum taraftarı sinirlendirir. Ve onu vasat yapar.

Tosic - Motta - İsmail mükemmel rotasyon...

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 03:11:27 atalay ]

Çevrimdışı aa1903

hiç bir şey olmazdı Töre geldiğinden beri bana tek bir tane bekle paslaştığı veya verkaça girdiği pozisyon söylesene
serdar her zaman çıkıyordu ama törenin yaptığı topu almak sola yaya doğru gitmek şut atma imkanı bulursa atar bulamazsa ya pas verir
yada kaptırır çoğunlukla kaptırır kontra yeriz ama kesinlikle serdarla oynamazdı kaç defa boşa çıktı serdar pas istedi.
tosiç konusundada katılmıyorum özellikle @Deniz mottoyu tosiçin önüne koydun ya helal olsun senin futbol bilgine
tamam hücumda bu hafta iyi performans vermedi ama bekin ana görevi hücum yapmak değildir savunmayıda iyi yapıyor yer tutuşu
iyi mevkisini kaybetmiyor ben trabzon maçında mottoyu solda görmedim adam maç sonuna kadar stoperlik yaptı
onuda yapsa neyse birde orda ersanı bozdu o siyahi oyuncu kimdi trabzonun maç boyunca solda tek başına durdu
top bekledi

rakip takımlar 8 kişi defans yaparken, bekler hücuma yeterli desteği vermediği sürece antep maçı gibi şapkadan tavşan çıkaracak oyuncuları çok ararız.

öncelikle serdar hep çıkmıyordu. çıksa da rakip defansın dengesini bozacak koşular yapmıyordu. belki de geçen sene taktik icabı gökhan topu serdar'a atmıyordu, çünkü serdar orta yapabilen bir adam değil. ayrıca illa gökhan'ın bindirme yapan adama pas vermesi gerekmiyor. sağ bekin yaptığı ani koşular zaten defansın aklını karıştırır, dengesini bozar. eğer öyle değil de gökhan bencilliğinden pas vermiyorsa şenol güneş "gökhan topu at" derdi, iş çözülürdü.

dediğim gibi bu bir tercih meselesi ve futbol bilgisine güvendiğim çoğu kişi de ileride yetenekli adam olduğu için bekin çok fazla bindirmesine gerek yok diyor ama ben katılmıyorum. benim için bek dediğin adam tempolu, ciğersiz olacak. maç içinde 50 kere gidip gelecek.

Çevrimdışı TALAT

bende aynı maçı izledim ben bu maçtada tosiçi beğendim(kıstasım motta) :D

bn begenmedim ama dedigim gibi butun takim kotuydu ama en azindan yapmasi gerekenleri yapmaya calisti  bir de bnm gorusum tosic quaresma ile daha rahat oynuyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Tosic'in pas hatalarının yarısı atak olarak döndü yanlız. Başka takım affetmeyebilir. Bu durumu düzeltmesi gerek.

Artı orta saha çökünce takım çöküyor. Son 15 dk kazanmamız da tesadüf falan değil. Direk Necip effect.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

Tosic'in pozisyon bilgisi iyi; topsuz koşuları da doğru yapıyor. Hücumda sürekli çizgi üzerinde, ceza sahasına ve yay civarına doğru paslar gönderiyor. Fakat hücumları sonlandırma konusunda kötü. Karar verme mekanizması ve topla ilişkisi felaket. Bu son 3 durum taraftarı sinirlendirir. Ve onu vasat yapar.

Tosic - Motta - İsmail mükemmel rotasyon...

tosic: 5.2/10

motta: 5.1/10

ismail: 5/10

Çevrimdışı 38life

seyrettiğim 3 hafta içinde tosiç beck ten daha iyiydi (hücumda) beck neredeyse hiç hücumu düşünmedi.tosiç hatalar yaptı ama mücadelesini beğendim.elimizdeki en iyi solbek olduğu aşikar.beck in zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.tosiç ise çok fazla yol almaz. bu arada tek ön liberolu sistemde beklerin çok ileriye destek vermesi gerekmez çift ön liberolu sisteme göre.@38life

Tek önlibero'dan tek önliberoya fark var. 4-1-2-3 sistemini oynayabiliriz. Bu durumda kanatlarımız forvet kanat oynayacak. Bu durumda beklerin desteği mutlaka şart. Aksi taktirde sistem error verir.

Çevrimdışı atalay

Denayer'i, GS almış. Bizim aradığımız isimdi.

Çok acayip bir oyuncu. Seri, hızlı ve manevralı. Potansiyel aralığı çok geniş. Fakat yüksek top ve agresyon becerisi iyi bir stopere ihtiyaçları vardı.

Mesela bunlarının hepsine sahip olanda Doria.

Çevrimdışı atalay

tosic: 5.2/10

motta: 5.1/10

ismail: 5/10

IMDb puanları mı bunlar?  :evillol: