2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867342 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Neyse konuyu değiştirelim hemen. Yok mu bir duyum falan yav :D

Ben uyduracam yoksa bi duyum  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Ne alaka? Beşiktaşın başarısını tesadüfe bırakmak nerden çıktı? Sanırım sen farklı birşey anladın. 17 numaralı futbolcu'nın 34 maçta göreceği tek kırmızı kart'ın çıktığı ikinci maça tesadüf etmiş olabileceğini söylüyorum. Atiba geçtiğimiz sezon 17 numaranın gördüğü kırmızı karttan 10 kat daha sorumsuz bir şekilde kırmızı kart gördü. Geçmişinde böyle şeyler olmadığı için yerin dibine sokmadık. 17 numaranın geçmişine bakarak böyle konuşuyoruz. Ama biz bu futbolcuyu geçmişini geride bıraktığına inandığımız için aldık zaten. ilk hatasında değişmemiş demek acımasızlık olur.

En az benim Cucak'a yaptığım acımasızlık kadar...

Hayır geçmişini geride bıraktığı için değil seçim için alındı. Taraftarın bir kısmı için alındı.

Ligin 2. haftasında yüzde yüz kendi hatalarından dolayı atılan oyuncunun yarın derbi maçında aynısını yapmayacağı garantisini kim verebilir. Sorumluluk sıfır.

Atiba kendi hatasından dolayı mı kart gördü yoksa hakemin eyyamından dolayı mı? İkisini nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz pes doğrusu.

İçim rahat. Ben ne aynı pilavı yiyenlerden ne de takıma ihanet edenlere tezahürat yapanlardan olacağım.

Çevrimdışı Çağrı

Evet berishaya  bu gol yenirmi die ben dedim  pozisyon ne olursa olsun vurmadan kendini  yere biraktigiindan dedim hala da aynı fikirdeyim  kendi furbolcusunu  kotuleyip  sırf transfer sezonunda iyi dediginiz için kötü performans gösterse  bile zamana ihtiyaç var diyerek  savunmaya  geçmeniz hayret verici transfer döneminde iyi demiştim ama umarım yanılır demen beklerdim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden böyle bir şey söyleyeyim ki. Bursa Beşiktaş'a rakip değil, oyuncu sevdiğim bir oyuncu umarım çok da başarılı olur çünkü o bizi tercih etti biz onu tercih etmedik.

Benim için medyanın yansıttığının Bölükbaşı'nın yapmaya çalıştıklarının pek bir önemi yok insanlar gelir geçer büyüklük baki kalır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Beklenir. Hayatta tesadüf diye birşey var. Sen ben tesadüfe inanmam diyorsan o başka...

Konunun tesadüf ile ne ilgisi var?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Fabregas?
O bile bizim duyumcu muz olmuş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tamam işte tam bir fikir için günümüze bakıyoruz. Adam değiştim diyor, çevresindekiler değişti diyor. 2.ci hafta kırmızı kart görüyorsa bu düz bakarsan eğer 9/10 ihtimalle değişmediğini 1/10 ihtimalle değiştiğini bu kartın 2.ci haftaya denk gelmesinin tesadüf olduğunu ifade eder. Ama bu düz mantık olur. böyle başlayıp böyle devam ederse ancak bu olasılık hesabı senin beklediğin gibi çıkar. Ben 17 numaranın hallerinden ve hareketlerinden Trabzonspor maçından aklımızda kalan izlenimini ligin devamında vermeyeceğini düşünüyorum.

Neyse bunları konuşmak gereksiz. Bekleyelim görelim, imzalar atılmış artık. Sonuçta eğer ligin devamında da sorumsuzca kartlar görmeye devam ederse ben kara kaşına kara gözüne bayıldığım için 17 numarayı savunacak değilim. Herkes eleştirir. Sizinki bir öngörü. Haklı da çıkabilirsiniz haksız da.
Ben Quaresma ve gördüğü kırmızı kart tartışmasını yapmıyorum . Genel konuşuyorum. Bu sezon göreceği tek kırmızı kart olabilir de olmayabilir de. Bunu bilemeyiz . Aklını başına almaz ve sorumsuzca kart görmeye devam ederse bunun olma olasılığının daha yüksek olduğunu biliyoruz . 32 yaşına gelmesine rağmen sorumsuzluklarına devam ederken artık değiştiğini umarak riski alan da biziz . Tartışılacaksa bu riski almaya gerek var mıydı ya da yok muydu o tartışılır zamanı gelince.

Çevrimiçi 38life

Hayır geçmişini geride bıraktığı için değil seçim için alındı. Taraftarın bir kısmı için alındı.

Ligin 2. haftasında yüzde yüz kendi hatalarından dolayı atılan oyuncunun yarın derbi maçında aynısını yapmayacağı garantisini kim verebilir. Sorumluluk sıfır.

Atiba kendi hatasından dolayı mı kart gördü yoksa hakemin eyyamından dolayı mı? İkisini nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz pes doğrusu.

İçim rahat. Ben ne aynı pilavı yiyenlerden ne de takıma ihanet edenlere tezahürat yapanlardan olacağım.

Bu senin bakış için. Ben aynı görüşte değilim. Fikret Orman'ın seçim için inanmadığı bir futbolcuyu transfer edeceğine inanmıyorum.
Kimse garanti vermiyor zaten yukarda yazdım net bir şekilde.
Atiba defalarca hakem uyarmasına rağmen inatla çizgiye bastı. Ben Atiba'nın pozisyonunun Trabzon maçındaki pozisyonla aynı kefede olduğunu değil 10 kat daha kötü bir sorumsuzluk olduğunu düşünüyorum.
Benim içim rahat değil. Çünkü sizin haklı olmanızın ihtimali de var benim haklı olma ihtimalim de var. Bu durumda rahat olamam. Çünkü Beşiktaş başarılı olursa anca ozaman rahat olurum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyi de futbol Play Station oyunu gibi basit değil. Hayatta işler daha karışık yürür.
Ben 7 sene top oynadim merak etme

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas
Başkan YEM atıyor, istediği haberleri çıkartıyor, çoğu istihbarat yanlış şu anda.. Beklenmedik hamleler olabilir...

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas
MANDANDA reddetti teklifimizi doğru lakin sonuna kadar uğraşılacak.. Olmazsa Şenol Hoca'dan onay çıkar, VALDES İstanbul'a iner..
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 22:03:26 Erdem BJK ]

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne oldu??
Yoksa Super Stariniz Cucak bu haftada mi Gumledi :evillol: :evillol:
Oyiki almamisiz diyorum baskada bisey demiyorum Allah korumus :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Baskan Italyada diyolar...
De jonku Getirsin Gece gunduz Dua ederim :bandit:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Ne oldu??
Senin süper star bu hafta ortalarda yoktu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben 7 sene top oynadim merak etme
O zaman bir oyuncu takım değiştirdiğinde yine hemen aynı performansı göstermeyebileceği konusunda hemfikiriz.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ne oldu??
Dzsudzsak tan daha iyisi var bizde o bize yeter  :steamed:

Çevrimdışı Ensar

Senin süper star bu hafta ortalarda yoktu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen hafta jeneriklik golü cakti ama :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi 38life

Ben Quaresma ve gördüğü kırmızı kart tartışmasını yapmıyorum . Genel konuşuyorum. Bu sezon göreceği tek kırmızı kart olabilir de olmayabilir de. Bunu bilemeyiz . Aklını başına almaz ve sorumsuzca kart görmeye devam ederse bunun olma olasılığının daha yüksek olduğunu biliyoruz . 32 yaşına gelmesine rağmen sorumsuzluklarına devam ederken artık değiştiğini umarak riski alan da biziz . Tartışılacaksa bu riski almaya gerek var mıydı ya da yok muydu o tartışılır zamanı gelince.

Evet bir risk alındı. Zaten bunu hiçbirzaman inkar etmedim ben. İmzalar atılmadan önce ben de çok şüpheyle bakıyordum. Ama artık sözleşmeli futbolcumuz. Ama bekleyelim görelim, hemen gömmeyelim. Değiştiyse de değişmediyse de belli olacak sonuçta.

Çevrimdışı talha

Evet bir risk alındı. Zaten bunu hiçbirzaman inkar etmedim ben. İmzalar atılmadan önce ben de çok şüpheyle bakıyordum. Ama artık sözleşmeli futbolcumuz. Ama bekleyelim görelim, hemen gömmeyelim. Değiştiyse de değişmediyse de belli olacak sonuçta.
Değişmemesi şampiyonluğa malolabilir sorumlusu kim olacak bunun??

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Şimdi konuşmayayım diyorum ama konuşun konuşun böyle sonra Bursa elbet oturacak bu adamda 8-10 arası bırakacak o zaman da erken konuştuk olacak.

Yapmayın yani gerek yok bunu maçı izliyorum daha Bursa'nın ne oynadığı belli değil 3 haftadır. Ki adam geleli 9 gün olmuş.
Dmeeeyeyim diyorum ama zorla soyletiyorsunuz sonrada moderasyona alacaksin yazdim diye ...
Cucaka verdiginiz sureyi zamani q7 ye neden vermiyorsunuzda ilk hatasinda Idam sehpasina cokartiyorsunuz doye sorarlar adama !!
Ki Q7 geldiginden beri Cucakin performansinin Cok cok ustunde performans verdi...
Bide bu adama q7 den iyi diyordunuz !

Çevrimdışı Çağrı

Son bir disiplinsiz hareketlik canı kaldı. Gerçekten akıllandıysa bunu yapmaz. Yaparsa kimsenin savunabileceği yanı kalmadı çünkü.

O da olursa iş '' abi biliyorum ben de biliyorum ama seviyorum işte ne yapayım! '' moduna döner bazılarında o kadar. Aklı başında olan anlar artık olmayacağını.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı cursedofdragon

malum kişi oley oley oley malum kişi :D transfer yok taraftar sapıttı :D

EssiLor

• Ziyaretçi

malum kişi oley oley oley malum kişi :D transfer yok taraftar sapıttı :D
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: