2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862199 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Sözkonusu bizim futbolcularımız olduğu zaman 2 maçta hüküm verebiliyorsak rakip futbolcu sözkonusu olduğunda 15 dakikada idam ederim.  :bandit:

Mesele de bu. Yeni gelen hiçbir oyuncuya 90-180 kaç ise artık dakikada hüküm verilmez. En az 2 ay süre tanınır.

Ama sen daha ömnce denediğin gönderdiğin adamı belki değişmiştir diyip geri alıp adamın tam da söz konusu özelliğinden atılırsa yargıda bulunmak için 1 dk beklenmez.

Balotelli'nin adam olmasını beklemek ile Gomez'in ne vereceğini tahmin etmek arasında dağlar kadar fark var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hiç ayarımız yok. Beck'e bile atıp tutma vardı 2. hafta bittiğinde. Rhodolfo'ya aynı şekilde.

Daha önce bu adamları en az 8 maç izleyenler atıp tutsun tamam derim ama hiç izlemeyen adam 180 dakikada hüküm veriyor bu ülkede.

En başta da spor yazarları. Daha ismini söyleyemiyor adam bu muymuş diye yapıştırıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Çağrı Kardeşimiz söylediklerinde çok haklı
Başladılar yine Yok Gomez şöyle Gomez böyle demeye
Yahu Adam Bayern Münih de Gol Kralı olmuş
Messi ve Ronaldo dan sonra Dünyanın en çok gol atan fubolcusu mario gomez
Lewandowski değil Suarez değil Neymar değil Benzema değil Bale değil Rooney değil
Mario Gomez
Boru mu ?
Adam yeni gelmiş daha tam olarak hazır değil şenol hocada söyledi
tam Olarak hazır olduğu zaman görün siz gomezi
Böyle ön yargılı konuşup insanların içine kurt düşürüyorsunuz insanların moralini bozuyorsunuz
Felaket Dellallığı yapmak yerine Destekleyin takımı
Destek olun Köstek olmayın.
Gomez gibi bir adam bile eleştiriliyor ya nediyim ki ben
V.Persie kaç maç gol atamadı ama bak şimdi kendine geldi leblebi gibi gol atıyor
Gomezde öyle olacak zamana ihtiyacı var hazır olduğu zaman Alman Panzerini göreceksiniz.
En iyi Transferimiz Gomez dir kim ne derse desin.

Çevrimdışı talha

Çağrı Kardeşimiz söylediklerinde çok haklı
Başladılar yine Yok Gomez şöyle Gomez böyle demeye
Yahu Adam Bayern Münih de Gol Kralı olmuş
Messi ve Ronaldo dan sonra Dünyanın en çok gol atan fubolcusu mario gomez
Lewandowski değil Suarez değil Neymar değil Benzema değil Bale değil Rooney değil
Mario Gomez
Boru mu ?
Adam yeni gelmiş daha tam olarak hazır değil şenol hocada söyledi
tam Olarak hazır olduğu zaman görün siz gomezi
Böyle ön yargılı konuşup insanların içine kurt düşürüyorsunuz insanların moralini bozuyorsunuz
Felaket Dellallığı yapmak yerine Destekleyin takımı
Destek olun Köstek olmayın.
Gomez gibi bir adam bile eleştiriliyor ya nediyim ki ben
V.Persie kaç maç gol atamadı ama bak şimdi kendine geldi leblebi gibi gol atıyor
Gomezde öyle olacak zamana ihtiyacı var hazır olduğu zaman Alman Panzerini göreceksiniz.
En iyi Transferimiz Gomez dir kim ne derse desin.
Gomez e de aşıksın sen ha

Gomez den Fener maçına kadar adam akıllı birşey beklemiyorum bende

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Mesele de bu. Yeni gelen hiçbir oyuncuya 90-180 kaç ise artık dakikada hüküm verilmez. En az 2 ay süre tanınır.

Ama sen daha ömnce denediğin gönderdiğin adamı belki değişmiştir diyip geri alıp adamın tam da söz konusu özelliğinden atılırsa yargıda bulunmak için 1 dk beklenmez.

Balotelli'nin adam olmasını beklemek ile Gomez'in ne vereceğini tahmin etmek arasında dağlar kadar fark var.

Beklenir. Hayatta tesadüf diye birşey var. Sen ben tesadüfe inanmam diyorsan o başka...

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu arada Lawal ile 3+1 yıllığına anlaşma sağlandı p.tesi istanbula gelecek diyorlar
İnşallah doğru değildir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hayır geçen hafta Berisha gol yedi hemen bu muymuş bu hafta Dzsudzsak daha geleli 8 gün olmuş hemen bu muymuş biraz sakin.

Bu oyuncuların hepsi kaliteli oyuncular. Buna bakarsak bizim takımın yüzde 80'ini boşaltmamız gerek.

Gomez forvet  değil, Beck bu muymuş, Rhodolfo çok ağır daha ne izledin ki yahu. 90 dakikada adama kılıf biçiliyor.
Evet berishaya  bu gol yenirmi die ben dedim  pozisyon ne olursa olsun vurmadan kendini  yere biraktigiindan dedim hala da aynı fikirdeyim  kendi furbolcusunu  kotuleyip  sırf transfer sezonunda iyi dediginiz için kötü performans gösterse  bile zamana ihtiyaç var diyerek  savunmaya  geçmeniz hayret verici transfer döneminde iyi demiştim ama umarım yanılır demen beklerdim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Kadir G.

Beklenir. Hayatta tesadüf diye birşey var. Sen ben tesadüfe inanmam diyorsan o başka...

Beşiktaş'ın başarı şansını tesadüflere bırakmayı düşünmedik çok şükür.

Çevrimdışı talha

Seneye irfan can ile Emre Taşdemir i alalım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hayatta tesadüfler değil olasılıklar vardır. Tesadüf olarak adlandırılan da olasılığı küçük olan şeylerdir. Olasılığı küçük olan bir şey için risk alıp almamak kişiye kalmıştır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şimdi konuşmayayım diyorum ama konuşun konuşun böyle sonra Bursa elbet oturacak bu adamda 8-10 arası bırakacak o zaman da erken konuştuk olacak.

Yapmayın yani gerek yok bunu maçı izliyorum daha Bursa'nın ne oynadığı belli değil 3 haftadır. Ki adam geleli 9 gün olmuş.
Bursada 13 15 yapmasi gerek.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ın başarı şansını tesadüflere bırakmayı düşünmedik çok şükür.

Ne alaka? Beşiktaşın başarısını tesadüfe bırakmak nerden çıktı? Sanırım sen farklı birşey anladın. 17 numaralı futbolcu'nın 34 maçta göreceği tek kırmızı kart'ın çıktığı ikinci maça tesadüf etmiş olabileceğini söylüyorum. Atiba geçtiğimiz sezon 17 numaranın gördüğü kırmızı karttan 10 kat daha sorumsuz bir şekilde kırmızı kart gördü. Geçmişinde böyle şeyler olmadığı için yerin dibine sokmadık. 17 numaranın geçmişine bakarak böyle konuşuyoruz. Ama biz bu futbolcuyu geçmişini geride bıraktığına inandığımız için aldık zaten. ilk hatasında değişmemiş demek acımasızlık olur.

En az benim Cucak'a yaptığım acımasızlık kadar...

Çevrimdışı talha

Ne alaka? Beşiktaşın başarısını tesadüfe bırakmak nerden çıktı? Sanırım sen farklı birşey anladın. 17 numaralı futbolcu'nın 34 maçta göreceği tek kırmızı kart'ın çıktığı ikinci maça tesadüf etmiş olabileceğini söylüyorum. Atiba geçtiğimiz sezon 17 numaranın gördüğü kırmızı karttan 10 kat daha sorumsuz bir şekilde kırmızı kart gördü. Geçmişinde böyle şeyler olmadığı için yerin dibine sokmadık. 17 numaranın geçmişine bakarak böyle konuşuyoruz. Ama biz bu futbolcuyu geçmişini geride bıraktığına inandığımız için aldık zaten. ilk hatasında değişmemiş demek acımasızlık olur.

En az benim Cucak'a yaptığım acımasızlık kadar...
Yanlız bahsettiğin adamın böyle beş kartı vsr

İstatistik te belli bir random tekrara uğrayınca random dan çıkar olasılığa girer :)

Çevrimdışı 38life

Hayatta tesadüfler değil olasılıklar vardır. Tesadüf olarak adlandırılan da olasılığı küçük olan şeylerdir. Olasılığı küçük olan bir şey için risk alıp almamak kişiye kalmıştır.

Olasılık hesabı için veri gerekir. Senin elindeki veriler geçmişe dayanıyorsa güncelliğini yitirmiş demektir. Futbol matematik değil.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Once 8-10 yapsin da 13-15'e de sira gelir. Senol Hoca'nin hucum futbolu ve ligin dandik seviyesi sayesinde gecen sene oyunculari iyi istatistikler yapti. Ertugrul yetersiz bir hoca, Bursa'nin oyuncularinin gecen senekine benzer istatistikler tutturmasini bekliyorsaniz daha cok beklersiniz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Olasılık hesabı için veri gerekir. Senin elindeki veriler geçmişe dayanıyorsa güncelliğini yitirmiş demektir. Futbol matematik değil.
Geçmişe de günümüze de dayanır. Messi'nin geçmiş performansı şu an iyi oynayacağının garantisini vermez ama az çok fikir verir. Tam bir fikir için günümüze de bakmak gerekir. Futbol matematik değil hayatın kendisidir. Matematik,geometri,fizik,psikoloji vb. nasıl hayatta varsa futbolun içinde de var.

Çevrimdışı Orhan_

Şu ortaları dağlara taşlara giden sarbi'nin bile ortadan gol attırdığı ülkede bizim kanat oyuncularımızın ve kanat beklerimizin Gomez'e gol attırması şart oğlu şart. Oyunun o kısmında hiç yokuz. Tosic neden alında hala anlamış değilim. Beck için biraz daha zaman lazım ama şu ana kadar o konuda hiç bir katkısını göremedik.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İyi de futbol Play Station oyunu gibi basit değil. Hayatta işler daha karışık yürür.

Çevrimdışı TALAT

oooo malum tartisma alirim bir dal  :D
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 21:43:44 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ensar

oooo quaresma tartismasi alirim bir dal  :D
İsim yasak isim yasak necmi abi görmesin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

Bize lazım adam Medel

Çevrimdışı TALAT

İsim yasak isim yasak necmi abi görmesin :D

degistrdim  :evillol:
voldemort gibi oldu herif. ismi lazim degil falan  :D
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 21:48:45 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tugay

Bizim taraftara yazık.Duyumcu denen ...... milletle üstü kapalı dalga geçiyor,insanlar gece geç saatlere kadar bunların yazacağı iki kelimeyi bekliyor.İşin en acı tarafı bunların bir tarafları kalkıyor millete atar gider yapıyorlar.

Çevrimdışı 38life

Geçmişe de günümüze de dayanır. Messi'nin geçmiş performansı şu an iyi oynayacağının garantisini vermez ama az çok fikir verir. Tam bir fikir için günümüze de bakmak gerekir. Futbol matematik değil hayatın kendisidir. Matematik,geometri,fizik,psikoloji vb. nasıl hayatta varsa futbolun içinde de var.

Tamam işte tam bir fikir için günümüze bakıyoruz. Adam değiştim diyor, çevresindekiler değişti diyor. 2.ci hafta kırmızı kart görüyorsa bu düz bakarsan eğer 9/10 ihtimalle değişmediğini 1/10 ihtimalle değiştiğini bu kartın 2.ci haftaya denk gelmesinin tesadüf olduğunu ifade eder. Ama bu düz mantık olur. böyle başlayıp böyle devam ederse ancak bu olasılık hesabı senin beklediğin gibi çıkar. Ben 17 numaranın hallerinden ve hareketlerinden Trabzonspor maçından aklımızda kalan izlenimini ligin devamında vermeyeceğini düşünüyorum.

Neyse bunları konuşmak gereksiz. Bekleyelim görelim, imzalar atılmış artık. Sonuçta eğer ligin devamında da sorumsuzca kartlar görmeye devam ederse ben kara kaşına kara gözüne bayıldığım için 17 numarayı savunacak değilim. Herkes eleştirir. Sizinki bir öngörü. Haklı da çıkabilirsiniz haksız da.