2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860534 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Demek ki buffonu alıyoruz :D

gelişime açık değil çok yaşlı  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Necip e yapılan saygısızlık fazla olmaya başladı futbol kültürü gelişmiş kulüpler yetenekleri diğerlerinden az bile olsa kendi altyapılarından yetişmiş oyuncuları daha çok sever ve daha çok saygı duyarlar çünkü onlar kulübün özdeğeridir küçük yaştan itibaren kulüp değerleri ile büyümüş ve yoğrulmuştur diğerleri istisnalar hariç gelip geçicidir. Necip günah keçisi ilan edilmiş bir kere önliberoda kaç maç oynatıldıda gelişmesini bekliyorsunuz 80 100 maç oynat bakalım ne oluyor ayrıca dün akşam 4.goldeki top kazanmasını ve dikine pasıyla atak başlatmasını eğer alınsaydı da lucas yapsaydı burada en az 20 sayfa ballandıra ballandıra anlatırsınız..
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Berisha + aquilaini yapsınlar ozaman👍🏽
Aquilani'yi S.Lizbon aldı baya oluyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda Berisha'dan daha iyi kaleci yalnız.

Çevrimdışı Sedat_BJK

https://twitter.com/bjkigdir/status/637663303238582274

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kutay

neden böyle bir şey yaptı yönetim ya  :s20: en azından doria ve mandanda gelseydi inşallah bir bildikleri vardır.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cucak türkiye liginde bi Cacık yapamaz arkadaşlar

Çevrimdışı legendmaster

dzsudzsak nasıl bugün yazan yok

Çevrimdışı uğur07

Yaa arkadas burada cikan her haberi neden dogru kabul ediyorsunuz. Disarida bir suru uckagitci adam var. Ozel yasaminizda is hayatinda bunlara hemen inaniyormusunuz? Hayir. Sanal ortamda o zaman hic inanmayın. Malzeme farkli degil. Ayni insan

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/bjkigdir/status/637663303238582274

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz rahatladım ama büyük ihtimal KAP larin coşkusunu yaşayamayacağım çünkü İnşallah yollarda olucam.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Yarında bir şey çıkmazsa zaten transfer gelmez daha.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı frkndgnr

Ya aşırı kötü bir yönetimimiz var yada aşırı ince eleyip sık dokuyorlar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duyumcularla uydurumcular kol geziyor sanal alemde

Çevrimdışı can1903

Kenan'ı tanıyorum yakın arkadaşım sordum ciddiymiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Necip e yapılan saygısızlık fazla olmaya başladı futbol kültürü gelişmiş kulüpler yetenekleri diğerlerinden az bile olsa kendi altyapılarından yetişmiş oyuncuları daha çok sever ve daha çok saygı duyarlar çünkü onlar kulübün özdeğeridir küçük yaştan itibaren kulüp değerleri ile büyümüş ve yoğrulmuştur diğerleri istisnalar hariç gelip geçicidir. Necip günah keçisi ilan edilmiş bir kere önliberoda kaç maç oynatıldıda gelişmesini bekliyorsunuz 80 100 maç oynat bakalım ne oluyor ayrıca dün akşam 4.goldeki top kazanmasını ve dikine pasıyla atak başlatmasını eğer alınsaydı da lucas yapsaydı burada en az 20 sayfa ballandıra ballandıra anlatırsınız..

Aynen oyle. Biz milletce elindekinin kiymetini bilmeyip baskalarinin elindekine hasetlenen bir toplumuz maalesef. Sadece 4. gol degil, oyuna girdikten sonra cok dogru yerlerde baska toplar da caldi Necip. Herkesin unuttugu Bilic'in bu adami stoper ve sag bekte bir ton mac oynatip gelisimini korelttigi.

Çevrimdışı Kemal

Daha lawalllllllllll lawalllllllllll diye inleyecek kıvama gelmemissiniz 26 saate gelirsiniz beklemedeyim :)

Çevrimdışı 38life

Maçı seyredenler de oynayıp oynamadığına dair emin değiller çünkü :D
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 19:47:16 38life ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Basaksehir'e yeniliyor efsane kadrolu Bursa, Dsuzdzsak da siviyordur ondan bir sey demiyorlar burada Cucak'a Maradona muamelesi yapanlar. Bir gol assist falan yapsa burada iki saat kafamiz utulenecekti "ah yonetim su adami kacirdi" diye...

Çevrimdışı Ensar

Arkadaş ne çabuk gaza geliyorsunuz ya dakikaniz dakikanizi tutmuyor :D her duyduğunuza inanmayın iyi veya kötü de olsa :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Evrenmanchester Fikret ormana beni okuduğunuzu biliyorum lütfen De jong Nocerino veya Islaya yüklenin lütfen diyor. :kop: :kop: (tweeti kopyalayamadım)
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 19:55:24 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Buffonu almaya gitmişken bir sürpriz olsa adamım asamoahı alıp gelseler yıkılır buralar :D

Çevrimiçi murat

Kenan'ı tanıyorum yakın arkadaşım sordum ciddiymiş.
öyle diyorsan beklentiyi düşük tutalım  :D

Çevrimdışı Kutay

IĞDIR BEŞİKTAŞ ‏@bjkigdir  3 dk.3 dakika önce
Transfer yapılacak #relax
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ