2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866712 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı TØLGA

kaldı İKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kemal

kaldı İKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ  :bandit:

???

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Giray Burak

Görme Engelli Milli Takımımız finalde Rusya'yı 1-0 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Tebrikler ...

konudışı ama ,umarım silinmez .güzel bir başarı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cucakin takim oyununa katkısı 0 0 0

Çevrimiçi Mehmet57

Hangi oyuncular olduguna dair hicmi bilgi yok?

Milan...Muntari gitti. De Jong ile sozlesme uzatildi. Inter su Sirp'i Basel a satti orta sahada ki.
Arkaya Zapata belki?

Bilmiyom.

Çevrimdışı talha

Halen daha inadına umut pomoaliyorlar alenen dalga geçiyor bu duyumcular şu yapılanlar bu taraftara hakarettir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Giray Burak

Takım olamamışlarki takım oyunu olsun, bu kadar savruk takım görmedim.hepsi ayrı telden çalıyor.

Bursa ile maçımızın 11. hafta olması kötü,bu haliyle bursayı delik deşik ederdik.

Çevrimdışı TØLGA

ben yorum yapmak için bekliyorum erken daha bursanın ne oynadığı belli değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Su anda ntvspor a göre doria ve romao tamammis :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Cucak tam bir fiyasko

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ersoy

Cucak i bırakın bir kenara transfer haberi verin bize.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Cucak'ın Bursasporda yedek kalacağı günler çok uzak değil.

Çevrimdışı 38life

Su anda ntvspor a göre doria ve romao tamammis :D

Ntvspor'un

neyse...

Çevrimdışı Çağrı

Cucak'ın Bursasporda yedek kalacağı günler çok uzak değil.

Şimdi konuşmayayım diyorum ama konuşun konuşun böyle sonra Bursa elbet oturacak bu adamda 8-10 arası bırakacak o zaman da erken konuştuk olacak.

Yapmayın yani gerek yok bunu maçı izliyorum daha Bursa'nın ne oynadığı belli değil 3 haftadır. Ki adam geleli 9 gün olmuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Şimdi konuşmayayım diyorum ama konuşun konuşun böyle sonra Bursa elbet oturacak bu adamda 8-10 arası bırakacak o zaman da erken konuştuk olacak.

Yapmayın yani gerek yok bunu maçı izliyorum daha Bursa'nın ne oynadığı belli değil 3 haftadır. Ki adam geleli 9 gün olmuş.
ek olarak stoch'da öyle sutter daha 2 gün oldu geleli japonda bu hafta geldi 3üde ilk 11di.

Bizde gomez nasıl daha takımı tam olarak anlayamıyor kimin nerde pas atacağını bunlar komple değiştirdi takımı

ne oynadıklarını anlayalım o zaman eleştirelim gerçi ertuğruldan umudum yok orasıda ayrı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 38life

Sözkonusu bizim futbolcularımız olduğu zaman 2 maçta hüküm verebiliyorsak rakip futbolcu sözkonusu olduğunda 15 dakikada idam ederim.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

ek olarak stoch'da öyle sutter daha 2 gün oldu geleli japonda bu hafta geldi 3üde ilk 11di.

Bizde gomez nasıl daha takımı tam olarak anlayamıyor kimin nerde pas atacağını bunlar komple değiştirdi takımı

ne oynadıklarını anlayalım o zaman eleştirelim gerçi ertuğruldan umudum yok orasıda ayrı  :biggrinking:

Hayır geçen hafta Berisha gol yedi hemen bu muymuş bu hafta Dzsudzsak daha geleli 8 gün olmuş hemen bu muymuş biraz sakin.

Bu oyuncuların hepsi kaliteli oyuncular. Buna bakarsak bizim takımın yüzde 80'ini boşaltmamız gerek.

Gomez forvet  değil, Beck bu muymuş, Rhodolfo çok ağır daha ne izledin ki yahu. 90 dakikada adama kılıf biçiliyor.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli