2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861938 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Bu 3 oyuncu için Marsilya Kulübü ile 4-4.5 milyon Euro arası anlaşma gerçekleştiren Erdal Torunoğulları, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın "geri dönün" demesi ile 3 oyuncunun transferinden vazgeçti.

Yapılan görüşmelerin ardından Beşiktaş Yönetiminin, Türkiye'ye geri döndüğü bildirildi.

İlgiyle izliyorum sizi gerçekten

Lawal alınacak diye boşuna konuşmuyoruz , sözleşme şartlarını bile yazdım

Çevrimdışı aa1903

anlaşılmışken neden bu transferlerden vazgeçildi anlamak mümkün değil

şampiyon falan oluveririz yanlışlıkla, ne gerek var demişlerdir.

Çevrimdışı JoseDemba

Başkan İtalyaya gitmiş deniyor bi bildiği vardır öyle umuyorum böyle bi hata yapmaz yoksa sakin olun bekleyelim bakalım
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Transfer çalışmalarını son 2-3 güne bırakırsan kimseyi alamazsın.

Hiç şaşırmadım yarın bir yönetici çıkar transferi kapattık der herkes rahatlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

mandanda tek başına zaten o paralara değerdi ya.

Çevrimdışı 38life

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Kulübü Yöneticileri Marsilya forması giyen Togolu orta saha oyuncusu Romao, kaleci Mangana ve Doria için Marsilya Kulübü ve oyuncular ile her konuda anlaşmasına rağmen transferlerden vazgeçti.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Bu 3 oyuncu için Marsilya Kulübü ile 4-4.5 milyon Euro arası anlaşma gerçekleştiren Erdal Torunoğulları, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın "geri dönün" demesi ile 3 oyuncunun transferinden vazgeçti.

Yapılan görüşmelerin ardından Beşiktaş Yönetiminin, Türkiye'ye geri döndüğü bildirildi.

Böyle birşeyin gerçek olduğuna, olabileceğine inanmıyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Kulübü Yöneticileri Marsilya forması giyen Togolu orta saha oyuncusu Romao, kaleci Mangana ve Doria için Marsilya Kulübü ve oyuncular ile her konuda anlaşmasına rağmen transferlerden vazgeçti.

Bu haber doğruysa ki sadece Mangana bu parayı eder ,3 de 2 cuk oturacak transferden anlaşıp vazgeçiyorsun garip ,çok garip  :steamed:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Böyle birşeyin gerçek olduğuna, olabileceğine inanmıyorum.

Zaten yalan haber. Marsilya'dan kimseyle ilgilenmiyoruz, kimseyle de gorusmedik.

Çevrimdışı doganay

haber dogru degildir. Hep taktik bunlar..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Biri diyor baskan italyaya gidiyor, biri diyor baskan italyadakilere birakin gelin demis. Hunileri ciftleyin..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Ben böyle bir şey görmedim  :s20:

Çevrimdışı Easthanbool

Bize saldırı olacak herhalde başkan süvarileri geri çağırdığına göre  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Samet Ç

Doria ve Mandanda'dan nasıl vazgeçersin arkadaş yemin ederim delirecem  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ovuncozdem/status/637652140354334720

Bu da böyle diyor gel de sinir olma vallahi bir işi düzgün yapsalar şaşıracağım  :akuma:

Çevrimdışı Tugay

Adı geçen futbolcularla anlaşıldığına inanmıyorum.İşin komik tarafı geri gelin çağrısı yapılmış  :lol:

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı arc1999

Mandanda en son iyiydi bildiğim kadarıyla adam mıdır ?

Çevrimdışı Ensar

Ya bi sakın olun yıpratmayın kendinizi , zaten iki gün kaldı , herşey belli olsun söyleriz lafımızı , yönetim açık açık herşeyi söyleyecek değil ya size , belki çok daha iyisi alınacak ne biliyorsunuz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı legendmaster

fikret ormanın italyada 1-2 isimle anlaşma aşamasında olduğu söyleniyor onun için vazgeçilmiş olabilir mi

Çevrimdışı aa1903

mandanda adamdır da romao'ya bir şey diyemem. marsilyalılara sormak lazım.

Çevrimdışı Ersoy

Bilic 3'ü de taktı.Hemde 10 kişiyken.Ama liverpoolda 10 kişiydi. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Manda diye isim mi olur dalga geçer gibi

Çevrimdışı arc1999

Manda diye isim mi olur dalga geçer gibi
Mandadan olmaz ya gelmesin o 

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Konu dışı:
Bilic'in takımı West ham Liverpool'u deplasmanda 3-0 yendi. :lol:
Bu adam manyak oynuyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/cheikhou-kouyate/profil/spieler/66934