2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856087 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim Bu seneki Sistemsiz Ve passız oyunumuz da Çok kötü DÜnkü Maçta gördük..! Ne amaçla ne sistemle oynadıkları belli değildi Slaven Biliç sistem oturmuştu ama 1 yılda bir hoca değiştirdigimiz için her gelen kendi sistemini 5 hafta boyunca oturtma derdinde...!
Umarım düzgün sistemle oynarız

O sistem 2 senede bizi şampiyon yapamadı o yüzden geçiniz..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tugay

Transfer işini unutalım.

Çevrimdışı aa1903

19 milyon euroluk satış yapıp romao mu lawal mı durumuna getirdiniz ya beşiktaş'ı, ne desek boş bundan sonra.

Çevrimdışı Ensar

kap'a tövbe ettik herhalde , giden oyuncular için bile kap bildirimi yok :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ferhat Türk

Oğuzhan böyle devam ederse lanzini'den aşağı kalır bi özlliği yok o yüzden lanzini diye sızlanmanin mantığı yok benim anlamadığım son sene 4 derbide gol dahi atamayan looser bir hoca arsenal ve liverpoolu deplasmanda nasıl yenebiliyor
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Deniz

Brendonun surati yamuldu :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan böyle devam ederse lanzini'den aşağı kalır bi özlliği yok o yüzden lanzini diye sızlanmanin mantığı yok benim anlamadığım son sene 4 derbide gol dahi atamayan looser bir hoca arsenal ve liverpoolu deplasmanda nasıl yenebiliyor
Kendisinden daha güçlü takımlara karşı oyun sistemi işliyor da o yüzden.

Bunu gittiğinde de söylemiştim.

Arsenal-Liverpool-M.City-Chelsea gibi takımlara karşı başarı sonuçlar alır fakat kendi seviyesindeki takımlara karşı çok zorlanır demiştim işte dediğim aynen çıkıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

O sistem 2 senede bizi şampiyon yapamadı o yüzden geçiniz..
neyi geçelim stadsız terimli gs küme düşecekti az daha hakemler ve federasyon cabası sanki bu sene şampiyon olcaz madem kadrosu iyiydi Biliç in neden 5 oyuncu alındı daha da istiyorsunuz Gordon milne nin sistemi ilk üç yıl şampiyon yapamamıştı Seba sizin gibi geçiniz deseydi efsane başlamadan biterdi...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Brendonun surati yamuldu :)
devre arasını göremez sezona başlamaları hataydı :D

Çevrimdışı Ensar

west ham bu ligin bursa sporu felan ,bizde de liverpool tottenham arsenal gibi maçlar da çok iyiydi , o yüzden büyük takımlara karşı iyi maçlar çıkaracak ,denk takımlar ile sıkıntı yaşayabilir taktik anlayışından dolayı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

Doria reddetmiş hani bitmişti transfer bu basın fena

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

neyi geçelim stadsız terimli gs küme düşecekti az daha hakemler ve federasyon cabası sanki bu sene şampiyon olcaz madem kadrosu iyiydi Biliç in neden 5 oyuncu alındı daha da istiyorsunuz Gordon milne nin sistemi ilk üç yıl şampiyon yapamamıştı Seba sizin gibi geçiniz deseydi efsane başlamadan biterdi...
+1

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arsenal-Liverpool-M.City-Chelsea gibi takımlara karşı başarı sonuçlar alır fakat kendi seviyesindeki takımlara karşı çok zorlanır demiştim işte dediğim aynen çıkıyor.
aynen çok doğru böyle gider winner olamaz hiçbir zaman

Çevrimdışı Ferhat Türk

İşte bu yüzden hiç bir zaman büyük hoca olamayacsk,büyük takım çalıştırma vasfı edinemeyecek. Bize 2 sene boyunca çektirdiği azabı hiç unutmayacağım hele hele Kadikoyde 3-2 öndesin rakip 10 kişi iken 45 dakika kaleönüne otobüs çektiği maçı hep yad edecegim, mustafa ve necip ısrarı yüzünden şampiyonluktan etmesinden,daha mart ayında west ham ile anlaşıp tolgay'i ayartmasini takımı satmasını ve daha binlerce işini unutmayacağım
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 18:23:16 Ferhat Türk ]
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı can1903

Doria reddetmiş L'QUPIE
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Kulübü Yöneticileri Marsilya forması giyen Togolu orta saha oyuncusu Romao, kaleci Mangana ve Doria için Marsilya Kulübü ve oyuncular ile her konuda anlaşmasına rağmen transferlerden vazgeçti.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Bu 3 oyuncu için Marsilya Kulübü ile 4-4.5 milyon Euro arası anlaşma gerçekleştiren Erdal Torunoğulları, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın "geri dönün" demesi ile 3 oyuncunun transferinden vazgeçti.

Yapılan görüşmelerin ardından Beşiktaş Yönetiminin, Türkiye'ye geri döndüğü bildirildi.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 18:26:21 legendmaster ]

Çevrimdışı Ersoy

Sadece Valdes gelecek galiba. Boşverin Veli 1 aya geliyormus zaten.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bertug

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Bu 3 oyuncu için Marsilya Kulübü ile 4-4.5 milyon Euro arası anlaşma gerçekleştiren Erdal Torunoğulları, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın "geri dönün" demesi ile 3 oyuncunun transferinden vazgeçti.

Yapılan görüşmelerin ardından Beşiktaş Yönetiminin, Türkiye'ye geri döndüğü bildirildi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic'le Milne aynı mı? O zaman bırakalım 10 sene bi güzel şampiyon olamayalım beyefendi komisyonunu da alsın ondan sonra nasılsa şampiyon olucaz ya deriz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Tek bir maça dahi gitmeme kararı aldım. Ya herro ya merro
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

transfer yapılmayacak demek yazık oldu

Çevrimdışı Tugay

Bu saatten sonra iyi oyuncu gelmez.Koca sezon çöpe gidecek.

Çevrimdışı aa1903

sinir krizi geçirtecekler şimdi.

Çevrimdışı legendmaster

anlaşılmışken neden bu transferlerden vazgeçildi anlamak mümkün değil

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler