2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859838 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Lucas Leiva bugün belli olacak imiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Yalniz ligin son maci bu. Bir bundan onceki mac 15dk oynadi bir de bu mac 90dk. Onun disinda oynamadi.

Evet ben de bunu diğer mesajımda yazdım zaten. 21.ci haftadan itibaren ilk 18de çıktı tüm maçlara ve son 1buçuk maçta oynadı. Bunu şuna istinaden yazdım ben. Hani futbolla alakası kesildi. antrenmanlara bile çıkmıyor falan deniyor. Öyle birşey yok adam 3 ay önce 90 dakika premier lig maçı oynadı.

Çevrimdışı talha

Evet ben de bunu diğer mesajımda yazdım zaten. 21.ci haftadan itibaren ilk 18de çıktı tüm maçlara ve son 1buçuk maçta oynadı. Bunu şuna istinaden yazdım ben. Hani futbolla alakası kesildi. antrenmanlara bile çıkmıyor falan deniyor. Öyle birşey yok adam 3 ay önce 90 dakika premier lig maçı oynadı.
Antrenman lara falan çıkmadığını kim söyledi??  Nasıl okuyorsunuz siz anlam veremiyorum adam resmi maç olarak 1.5 yıldır istisna hariç oynamıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Lucas Leiva bugün belli olacak imiş.

Ya o 4 gün önce belli olmadı mı haala lucas leiva ?

Çevrimdışı Çağatay

şu saatten sonra olabilecek isimler
valdes
doria
mikel

başka alternatif sanmıyorum
bunlardan da kaçı olur kaçı olmaz
olsa ne kadar faydalı olur ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Ya o 4 gün önce belli olmadı mı haala lucas leiva ?
Oyuncu ilk 11 oynamıyomuş live maçında heralde. birisi yazdı Obi ile de son görüşme varmışi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

Erdal başkan gün içerisinde İngiltereye gidiyor Leiva için eğer olmazsa Obi Mikel
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

William Roma ya gidiyor 3m e bizim bu işlere kim bakıyor bilmiyorum ama burası onlardan f daha iyi oyuncu takip ettiğine dair koyununa iddiaya girerim

Çevrimdışı 38life

Antrenman lara falan çıkmadığını kim söyledi??  Nasıl okuyorsunuz siz anlam veremiyorum adam resmi maç olarak 1.5 yıldır istisna hariç oynamıyor

1.5 yıldır antrenman maçına dahi çıkmadı yazıldı. 21.ci haftadan sezon sonuna kadar yedek kulübesinde oturup son maç 90 dakika oynayan bir kaleciden bahsediyoruz. Bu kişi için "1.5 yıldır antrenman maçına bile çıkmadı" demek eğer sence doğru ise ben daha birşey demem...

Çevrimdışı talha

1.5 yıldır antrenman maçına dahi çıkmadı yazıldı. 21.ci haftadan sezon sonuna kadar yedek kulübesinde oturup son maç 90 dakika oynayan bir kaleciden bahsediyoruz. Bu kişi için "1.5 yıldır antrenman maçına bile çıkmadı" demek eğer sence doğru ise ben daha birşey demem...
Kim dedi bunu ya ciddiyim okumuyorsun hatta okumayı geçtim kafana göre cümle kuruyorsun adam antreman maçlarından başka maç yapmadı dendi aynı tartışmanın içerisinde ben de varım

Kendinizi haklı çıkarabilmek bilmek için hayali cümleler kurmayın

Çevrimdışı Çağrı

Bu dakikadan sonra zemin yaratabilirler mi bilmiyorum ama işimizi görecek adamlar Alex Song ve Veloso.

Song Ekimde dönecek sakatlıktan sadece bu kısmı sıkıntı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

transfersizlikten ölüyoruz  bari valdes kapı gelse
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı TALAT

Bu dakikadan sonra zemin yaratabilirler mi bilmiyorum ama işimizi görecek adamlar Alex Song ve Veloso.

Song Ekimde dönecek sakatlıktan sadece bu kısmı sıkıntı.

mikel
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı 38life

Kim dedi bunu ya ciddiyim okumuyorsun hatta okumayı geçtim kafana göre cümle kuruyorsun adam antreman maçlarından başka maç yapmadı dendi aynı tartışmanın içerisinde ben de varım

Kendinizi haklı çıkarabilmek bilmek için hayali cümleler kurmayın

Neden bu kadar sinirlisin? antrenman maçından başka maç yapmadı'yı antrenman maçı bile yapmadı diye hatırlamışım. sonuçta burda icabında bir kaç sayfa mesaj okuyoruz sonra post giriyoruz aklımızda kalan yanlış olabilir. Bu kadar agresif olacak birşey yok. Düşman değiliz.

Kendimi haklı çıkarmak için neden hayali  cümle kurayım. Ben zaten kaç kere Valdes'in iyi bir kaleci olmadığını yazdım bu forumda. Ben Valdesi hiçbirzaman beğenmedim ki... Neyi kimi haklı çakarayım?

Ben sadece 1.5 yıldır maç yapmıyor diyince bilmeyen adamın kafasında canlanan ile pl'de geçen sezon son 17 maçta yedek kulübesinde hazır bekledi. De Gea sakatlanınca girdi hazır bir şekilde görevini yaptı. diyince aklında canlananın farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. Ve bilgi verirken bu 2 bilgiyi de vermek gerekiyor aksi taktirde insanın aklında gerçek olandan daha farklı bir durum canlanıyor.

Evet bu adam uzun süredir çok az resmi maç'a ilk 11'de çıktı ancak az önce dediğim gibi pl'in son 17 haftasında hazır bir şekilde yedekte oturdu. Bu 2 bilgiyi de verdiğimiz zaman okuyan insan durumu daha net anlar.

Çevrimdışı Necmi

Abi sayfalar once yazdim. Doria haberlerinin kaynagi kim bilmiyorum. Doria ile alakali ciddi bir durum yok, stoper zaten oncelikli eksik olarak gorulmuyor ki dogru bence de elimizde Milo ve Pedro var, milli Ersan ve Rhodolfo var. Zaruret halinde Tosic ve hatta Necip bile orada oynayabilir. Onceligimiz zaten orta saha cunku su iki sakatlik yuzunden cidden orta saha kalitesi cok dustu, Mikel soz konusu bu arada daha once forumda bahsettigim bir adam da olabilir. Orta saha kesin gelecek. Valdes de geliyor.
valla kaynak falan bilmem duyduğumu söylüyorum kardeşim
doğruda olabilir yanlışta sadece bilgi işte  duyduğumuzu söylemesek ne konuşacağız burda
kesin haber KAP bilgisidir onun dışında hepsi duyum bana Dorio ve valdes tamam haberi geliyor
orta sahayla ilgilide yaprak kıpırdamıyor  en son levia ikna etmek için süre istemişti ondan sonra
bilgi alamadım obi mikel sesleride geliyor sağdan soldan

Çevrimdışı ilhan mansız

Transfer süresi dolsa da hepimiz rahatlasak, bakalım kim gelecek?

Çevrimdışı Ensar

Transfer süresi dolsa da hepimiz rahatlasak, bakalım kim gelecek?
sabır sabır az kaldı :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

KAP Yaklaşıyor sanki, kokuyu aldım tam onun havası var şu an  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Ntvspor diyor ki: Ramao için Marsilya ile anlaşıldı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Ntvspor diyor ki: Ramao için Marsilya ile anlaşıldı

Böyle çöp adamlar alacaklarsa hiç almasınlar.Parayı sokağa atıyoruz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Giray Burak

transfersizlikten ölüyoruz  bari valdes kapı gelse
Bu saaten sonra hiç gelmese daha iyi.
bu saatten sonra sadece sayısal olarak yer dolduracak adam alınır.
valdes ,romao falan gelmesede olur.
İnşallah yanılırım.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 15:03:11 Giray Burak ]

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli