2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859958 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Güney Amerika dan adam gelmez o zaman :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doria fransadadır inşallah  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

is son gune kalirsa, saglik kontrolunu yapmadan bile imza attirip yetistirirler. Artik kismet deyip, nasil saglikli olsada geldikten sonra bir ara saktlanicagindan bizim icin o kontrol o kadar onemli degil.  :lol:

Çevrimdışı talha

is son gune kalirsa, saglik kontrolunu yapmadan bile imza attirip yetistirirler. Artik kismet deyip, nasil saglikli olsada geldikten sonra bir ara saktlanicagindan bizim icin o kontrol o kadar onemli degil. 
Sağlık kontrolü olmadan tamamlayan biliyor musun ki

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı doganay

Sağlık kontrolü olmadan tamamlayan biliyor musun ki

Aslinda espiri yapiyordum. Adamlarla anlassinlarda saglik kontrolu kolay.
Orta saha ozellikle es gecilmemeli.

EssiLor

• Ziyaretçi

Valdes bitmiş galiba iyi görecez bakalım gelsin bi an önce de utandırmaz umarım
Stoper ve Ön libero işide hallolsun artık
KAP bekliyoruz.

Çevrimdışı EagleForce

3 Ay 5 gün önce çıktığı PL maçı:

Yalniz ligin son maci bu. Bir bundan onceki mac 15dk oynadi bir de bu mac 90dk. Onun disinda oynamadi.

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı alimm

yalnız cenk i çok ucuza vermişiz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, İngiliz ekibinin bonservisiyle satma fikrini değiştirmeye çalışıyor. Her ne kadar Brendan Rodgers oyuncuyu bırakmıyor gibi gözükse de temel sıkıntı iki kulüp arasında. Liverpool, futbolcusunu kiralık vermeye yanaşmazken Beşiktaş bu konuda ısrarcı.

Transferde son 72 saate girilirken siyah beyazlılar bu transferi bitirmek için bir kez daha girişimde bulunma kararı aldı.

Çevrimdışı uğur07

Bu arada cenk gonenin gidisinin bana gore sebebi su: senol gunes bunun hep yedek kaleci olarak paralari cukkalayacagini ve asla yeterli bi kaleci olamayacagini anladı. Cenk te burada cok barinamayacagini anlayip gs ye gitmek istedi. Yoksa ayni paralari alacak. Onum kesildi falan hikaye. Cok sans buldu. Ama asla volkan onur gibi bir guven yaratamadi. Hic uzulmedim gidisine

Çevrimdışı f_madida

Bu arada cenk gonenin gidisinin bana gore sebebi su: senol gunes bunun hep yedek kaleci olarak paralari cukkalayacagini ve asla yeterli bi kaleci olamayacagini anladı. Cenk te burada cok barinamayacagini anlayip gs ye gitmek istedi. Yoksa ayni paralari alacak. Onum kesildi falan hikaye. Cok sans buldu. Ama asla volkan onur gibi bir guven yaratamadi. Hic uzulmedim gidisine

cenk icin iyi hamle, 3 sene daha maas baglatti kendine..bizim icin cok farketmez ama kaleci alacagamiz icin kadroyu bosaltmak gerekiyordu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı FARUK

Sağlık kontrolü tabiki gerekli ama bence bu transfer dönemiyle alakalı değil her dönem son dakika larda birsuru transfer oluyor imza atıp belgeleri faxlarlarsan sorun olmaz zaten sözleşme de sağlık kontrolü maddesi vardır sıkıntı çıkarsa sözleşme  iptal olur diye

Çevrimdışı Ensar

bi zaman burda muhabbeti olduydu illa türkiyede sağlık kontrolünden geçmeli diye kim söylediydi hatırlamıyom hikayemi o olay yani  :biggrinking:
Acıbadem ile sponsorluk var , gelen oyuncu geldiği ülke de kontrole girmiş olsa bile sponsor olduğu için acıbadem de kontrole girmek zorunda diye biliyorum ben
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Son dk kulup degistiren cok oyuncu oluyor onlarda prosedur nasilsa bizde de oyle olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Oyuncuyu getirdik de son dakikada evraklar yetişir mi yetişmez mi kaldı :evillol: :evillol:

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Son dk kulup degistiren cok oyuncu oluyor onlarda prosedur nasilsa bizde de oyle olur.

Bizim yönetimin tecrübeli olduğu bir konu varsa o da son dk transferidir. Rahat olun :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV
TRANSFER | Beşiktaş'ın önümüzdeki saatlerde Victor Valdes'i sağlık kontrolünden geçirip, sözleşme imzalaması bekleniyor (Di Marzio)

Çevrimiçi Samet Ç

Kap'a bildirilmesi yeterli sağlık kontrolü ve imza transfer dönemi bittikten sonrada oluyor diye biliyorum ben.

Çevrimdışı Deniz

Ameliyat masasindan adam almis takimiz biz rahat olun :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Kap'a bildirilmesi yeterli sağlık kontrolü ve imza transfer dönemi bittikten sonrada oluyor diye biliyorum ben.

imza ve lisans basvurusu transfer donemi bitmeden federasyona gitmeli...kap tamamen borsa icin, federasyonla alakasi yok.

Çevrimdışı Deniz

imza ve lisans basvurusu transfer donemi bitmeden federasyona gitmeli...kap tamamen borsa icin, federasyonla alakasi yok.
İmzayi fax ile iletmek yeterli oluyordu sanirim.3 gun icinde de evraklarin orjinali gonderilebiliyor diye biliyorum.

Çevrimdışı f_madida

İmzayi fax ile iletmek yeterli oluyordu sanirim.3 gun icinde de evraklarin orjinali gonderilebiliyor diye biliyorum.

Evet, imza olsun da gondermek kolay.

Çevrimdışı Giray Burak

Transferde bütçe kısıtlığı nedeniyle hedeflerine bir türlü ulaşamayan Beşiktaş Yönetimi, ön libero arayışlarında rotayı Arjantin’e kırdı.

Siyah-beyazlı kulübün Boca Juniors forması giyen Fernando Gago ile ilgilendiği ve görüşmelerin son aşamaya geldiği ortaya çıktı. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu uzun yıllar Real Madrid forması giymiş, daha sonra ülkesine geri dönmüştü.

Kartal bu transferde pürüz çıkması halinde sezon başında listesine aldığı Obi Mikel için bir kez daha Chelsae ile masaya oturacak. Yönetimin hafta sonu yoğun bir çalışmaya gireceği ve iki gün içinde bu iki isimden birini sonuçlandırmaya çalışacağı kaydedildi.

Bu arada Trabzonspor maçında olduğu gibi dünkü maçta da Franco ve Milosevic’i maç kadrosuna almayan Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetimden bir kez daha stoper istedi.

Bir süredir Marsilya’da oynayan Doria ile görüşen Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı oyuncuyu kiralamak için temaslarına devam ediyor.

Transferin bitmesine sayılı günler kala siyah-beyazlı yönetim, bu oyuncunun kiralanması de için tüm imkanlarını sonuna kadar seferber edecek.

Milliyet

Acaba gerçek mi.masa başı haberi gibi geldi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 4 2 oynamamız için tosic yerine  caner tipinde bir sol bek lucas leiva sosa(ozi) gayette oynarız bu şekilde