Kim dedi bunu ya ciddiyim okumuyorsun hatta okumayı geçtim kafana göre cümle kuruyorsun adam antreman maçlarından başka maç yapmadı dendi aynı tartışmanın içerisinde ben de varım
Kendinizi haklı çıkarabilmek bilmek için hayali cümleler kurmayın
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden bu kadar sinirlisin? antrenman maçından başka maç yapmadı'yı antrenman maçı bile yapmadı diye hatırlamışım. sonuçta burda icabında bir kaç sayfa mesaj okuyoruz sonra post giriyoruz aklımızda kalan yanlış olabilir. Bu kadar agresif olacak birşey yok. Düşman değiliz.
Kendimi haklı çıkarmak için neden hayali cümle kurayım. Ben zaten kaç kere Valdes'in iyi bir kaleci olmadığını yazdım bu forumda. Ben Valdesi hiçbirzaman beğenmedim ki... Neyi kimi haklı çakarayım?
Ben sadece 1.5 yıldır maç yapmıyor diyince bilmeyen adamın kafasında canlanan ile pl'de geçen sezon son 17 maçta yedek kulübesinde
hazır bekledi. De Gea sakatlanınca girdi hazır bir şekilde görevini yaptı. diyince aklında canlananın farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. Ve bilgi verirken bu 2 bilgiyi de vermek gerekiyor aksi taktirde insanın aklında gerçek olandan daha farklı bir durum canlanıyor.
Evet bu adam uzun süredir çok az resmi maç'a ilk 11'de çıktı ancak az önce dediğim gibi pl'in son 17 haftasında hazır bir şekilde yedekte oturdu. Bu 2 bilgiyi de verdiğimiz zaman okuyan insan durumu daha net anlar.