2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870839 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Kucka da gitti.
Lucası alamadık.

Elde çok alternatif yok.3 günde daha önce hiç görüşmediğimiz bir ismi bitirmemiz çok zor..

Mikel alternatif olamaz ki Deniz. Kucka Mikel'den iyi olurdu o derece.

Ne aradığımız adam, ne fit adam, ne hırslı adam. Ne dikine gider, ne çabuk.

Büyük hata olur. Bayılsınlar parayı Veloso'yu alsınlar sözleşmesi bitiyor 10 ay sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bakın Mikel gelirse o kasa ne öyle!

Bu ne böyle kamyon gibi bu adam!

Yuuuuh bu kadar nasıl ağırlaşmış Mikel gibi ve türevleri onlarca yorumda bulunacaksınız.

Lütfen perşembeyi çarşambadan görelim birçok kişi adına tav oluyor Mikel'in.

Mikel olmazsa Lawal olma riski var  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Ersun ve Arap İsmail farkı

İleri pres ve ismalinho oyunu diyorsun.  :D

Ama yine de dikkat etmeli. Çünkü bu maç farkında mıydınız bilmiyorum Rhodo bir çok keş. 2.bölgeye gelip kesici rolünü bürünmek zorunda kaldı. Bu aslında iyi birşey. Ersan bile Rhodo'dan ilham aldı ileriye taşındı. Ama çok tehlikeli bir durumda. Rhodo nerde ne yapamsı gerektiğini iyi biliyor ama hızlı bir oyuncu olursa Dzsudsak gibi sıkıntı yaşarız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

lawal alıp dikine gidebiliyor fiziği iyi :) top'u kaybetmiyor.Necip izlemek isterseniz o başka :)
Ben lawal i izleyeceğime Necip i izlerim daha iyi :)

Alıp gidiyor işte sıkıntı orda.Bizim takımda alıp giden yeterince oyuncu var.Bize attığı paslarla bir anda takımı gol pozisyonuna sokacak oyunda fark yaratacak bir oyuncu lazım.

Quaresma çalımcı,töre çalımcı,lawal gelirse çalımcı..Peki bu pasları kim atacak?Tolgayın sürekli yaptığı velinin zaman zaman yaptığı işi yapacak oyuncu modeli lazım bize..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

lawal alıp dikine gidebiliyor fiziği iyi :) top'u kaybetmiyor.Necip izlemek isterseniz o başka :)

bakın yazıyorum artık beni yetkili bir abi görün.  :evillol: lawal necipten bile kötü bir oyuncu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben lawal i izleyeceğime Necip i izlerim daha iyi :)

Alıp gidiyor işte sıkıntı orda.Bizim takımda alıp giden yeterince oyuncu var.Bize attığı paslarla bir anda takımı gol pozisyonuna sokacak oyunda fark yaratacak bir oyuncu lazım.

Quaresma çalımcı,töre çalımcı,lawal gelirse çalımcı..Peki bu pasları kim atacak?Tolgayın sürekli yaptığı velinin zaman zaman yaptığı işi yapacak oyuncu modeli lazım bize..

ne güzel işte topu rakibe vermeyiz top hep bizde kalır :)

Çevrimdışı TALAT

Büyük hata olur. Bayılsınlar parayı Veloso'yu alsınlar sözleşmesi bitiyor 10 ay sonra.

mikel gelsin gidip formasını alıcam  :super: :super:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

öyle bir dava yok.  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Velosoyu alabiliyorlarsa 1 dk durmasınlar alsınlar ilaç gibi olur.

Mikelle ilgili aynı endişeleri ben de seninle paylaşıyorum.Düşük bir ihtimal de olsa melo etkisi de yapabilir,fernandesin son senesi gibi de olabilir kapalı kutu.

Benim endişem lawali almaları.Mikel gelirse büyük ihtimalle kiralık gelecek hiç olmadı 1 sezon sonra gider ama lawal gelirse 3-4 sene onu göndermeye uğraşacaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

bakın yazıyorum artık beni yetkili bir abi görün.  :evillol: lawal necipten bile kötü bir oyuncu.

lawal necipten kötü mü oldu madem hadi cümletten iyi geceler  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Mikel olmazsa Lawal olma riski var  :money:

Onu alacak olanlar ve muhteşem scout ekipleri düşünsün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bakın Mikel gelirse o kasa ne öyle!

Bu ne böyle kamyon gibi bu adam!

Yuuuuh bu kadar nasıl ağırlaşmış Mikel gibi ve türevleri onlarca yorumda bulunacaksınız.

Lütfen perşembeyi çarşambadan görelim birçok kişi adına tav oluyor Mikel'in.

19 yasindan beri her sezon Chelsea'da yaklasik 38 mac ortalamasi yakalamis bir adama soylemeyin bari soyle seyler. Bir Valdes'i yeteneksiz ilan ediyorsunuz bir Mikel kamyon diyorsunuz. Daha dun biz ilgilendik diye yetersiz₁ ilan edilen Kucka'yi Milan aldi. Lutfen biraz tutarli yapin su yorumlari.

Çevrimiçi Samet Ç

İleri pres ve ismalinho oyunu diyorsun.  :D

Ama yine de dikkat etmeli. Çünkü bu maç farkında mıydınız bilmiyorum Rhodo bir çok keş. 2.bölgeye gelip kesici rolünü bürünmek zorunda kaldı. Bu aslında iyi birşey. Ersan bile Rhodo'dan ilham aldı ileriye taşındı. Ama çok tehlikeli bir durumda. Rhodo nerde ne yapamsı gerektiğini iyi biliyor ama hızlı bir oyuncu olursa Dzsudsak gibi sıkıntı yaşarız.
Orta saha alırlarsa adam gibi orta sahada boğarsın rakibi kornerden gelen topları atağı tamamlamak için vurursun olursa olur olmazsa kontra yemezsin

Çevrimdışı Deniz

3 üne 1 er top veriririz adam çalımlar dururlar golleri de atmasak da olur  :evillol:

Çevrimdışı talha

bak yaz bunu kenara. şimdiye kadar yaptığım transfer öngrülerim %80 çıktı burdakiler şahit. lawal çoknet necipten kötü oynar oyunu.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

evet kötü :) .iyi geceler

Çevrimiçi Samet Ç

Herkese iyi geceler. 

Çevrimdışı Çağrı

19 yasindan beri her sezon Chelsea'da yaklasik 38 mac ortalamasi yakalamis bir adama soylemeyin bari soyle seyler. Bir Valdes'i yeteneksiz ilan ediyorsunuz bir Mikel kamyon diyorsunuz. Daha dun biz ilgilendik diye yetersiz₁ ilan edilen Kucka'yi Milan aldi. Lutfen biraz tutarli yapin su yorumlari.

Yorumların tutarlılığı oyuncuların nereye gittiği ile ölçülmez. Aynı Milan Balotelli'yi de aldı. Aynı Milan 5 yıldır sürünüyor ve rezalet transfer yapıyor.

Mikel ise kamyondu demedim kamyon dedim. 19 yaşından beri çok iyi performans göstermiş olabilir ama son 1.5 yıldır inanılmaz geriledi. Oyuncuya geçmişi için para ödemekten bıkmadık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Senin elinde zaten bir Mikel var; ikincisine ne gerek var.

Çevrimdışı Çağrı

Velosoyu alabiliyorlarsa 1 dk durmasınlar alsınlar ilaç gibi olur.

Mikelle ilgili aynı endişeleri ben de seninle paylaşıyorum.Düşük bir ihtimal de olsa melo etkisi de yapabilir,fernandesin son senesi gibi de olabilir kapalı kutu.

Benim endişem lawali almaları.Mikel gelirse büyük ihtimalle kiralık gelecek hiç olmadı 1 sezon sonra gider ama lawal gelirse 3-4 sene onu göndermeye uğraşacaz..

Kiralık, bir nebze. Kiralık olursa olabilir evet olan sadece ödeyeceğimiz maaşa olur. Rotasyona dahil olur.

Ama bonservisle, asla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi 38life

Birilerine güzelleme yapmak için olmayan şeyleri görmeyin.

Şenol Güneş hata yaptı sonra hatasını düzeltti.

Maç Forumunda ne yazdım ise oyun öyle aktı.

Ozzie'nin golü kilidi açtı.

60 metre takım boyu olmaz; bloklar arası bu kadar boşluk olmaz. 2.bölgede alan daraltmadan olmaz. Gomez'in "kırık" oynadığı; 40 metre geriye geldiği bir 60 dakika izledik.

Halen oynatmayan, kompakt oynayan, alan daraltan takımlara karşı set oyunu oynayamıyoruz.

Sürekli söylediğim basit Necip hamlesi ile maç alıyoruz. Çünkü öndeki +1 hakkını orta aladan kullanmak zorundayız.

Skor iyi; oyun kötü. Milli arada eksik bölgelere transfer; hatalara çare lazım.

Necip'in girişinden sonra 2 maçta 7 gol atmamız; Töre'nin geniş alanda 2.devrelerde iyi oynaması tesadüf değil. 

Oğuzhan orijin bir 8 fakat önde kullanmak lazım. +6 puan aldırdı; tebrik etmek lazım.

edit: 2 maçtır rakipler bizi bir kanattan oynamaya zorluyor. Rholdofo'yu biraz daha topla çıkarken görebiliriz. Orta sahada delici bir oyuncu eksikliği çok net göze çarpıyor. 2.bölgeden, 3.bölgeye topla alan katedecek bir oyuncu.

Kısaca 3 aydır söylediğim şeyler.

Rhodolfo takım oturduğunda bol bol topla ileri çıkacağının sinyallerini verdi. Bugün hatırlamadığım biriyle verkaç yapıp kanattan akıyordu ama pası atan iyi atamadı yoksa takımı komple ileri taşımış olacaktı. İleriki zamanlarda İnterdeki Luciovari bir Rhodolfo seyredebiliriz. Aslında Rhodolfo'nun çıkmaya çalışması Gomez'in gelip orta yuvarlağın gerisinden top çalması Önlibero ihtiyacımızı çok net ortaya koyuyor.

Ersan nasıldı sence bugün? 2 tane hatalı uzun top dışında defansif olarak çok iyi bi maç çıkardı.

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo takım oturduğunda bol bol topla ileri çıkacağının sinyallerini verdi. Bugün hatırlamadığım biriyle verkaç yapıp kanattan akıyordu ama pası atan iyi atamadı yoksa takımı komple ileri taşımış olacaktı. İleriki zamanlarda İnterdeki Luciovari bir Rhodolfo seyredebiliriz. Aslında Rhodolfo'nun çıkmaya çalışması Gomez'in gelip orta yuvarlağın gerisinden top çalması Önlibero ihtiyacımızı çok net ortaya koyuyor.

Ersan nasıldı sence bugün? 2 tane hatalı uzun top dışında defansif olarak çok iyi bi maç çıkardı.

Ersan, çok iyi oynadı.

Çevrimdışı indie

Son 6-7 ayda kendini saldıysa bilemem. 5 ay önceki bu klipteki gibi oynayabiliyorsa bize gayet faydalı olur gibi geliyor. Tabii sadece fizik ve sürat bakımından değerlendiriyorum. Yoksa Necip'e klip yapsak takasa girerdik. :)