2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869335 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Olcay'ın yaptığı vuruşu A takım ve altyapılarda çok atardım.

Zor gibi gözükür ama bunu yapmasını bilirsen çok kolaydır. Kayarak vücut koordinasyonunu ayarlayıp; ayağının üstü ile topu yedirmek işin sırrı.

Ve Töre yada Quaresma olsaydı şu topa reaksiyon göstermezdi. Mesela Arda Turan filanda böyle vururdu.

Geçen Töre'nin pozisyonu gibi Tercih meselesi ve doğrusu Olcay'ın yaptığı.

Çevrimdışı TALAT

@Necmi abi gördüğün üzere Töre'ye düşmanlık yok :D Tonla pas aldı çünkü Quaresma sahada değildi.

Asistlerde  ona koşuldu. Dediğim gibi Töre sadece formsuz başka bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

bak açtın konuyu yine. ikili tartışma açıyorsun. yöneticiler  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Zor gibi gözükür ama bunu yapmasını bilirsen çok kolaydır. Kayarak vücut koordinasyonunu ayarlayıp; ayağının üstü ile topu yedirmek işin sırrı.

Ve Töre yada Quaresma olsaydı şu topa reaksiyon göstermezdi. Mesela Arda Turan filanda böyle vururdu.

Geçen Töre'nin pozisyonu tercih meselesi doğrusu Olcay'ın yaptığı tabii.
Mesela geçen hafta Töre'nin boş kaleye atamadığı pozisyonda tıpkı Olcay gibi topa kayarak vursaydı bence golü atardı.

Dediğin gibi hem Quaresma hem de Töre bu tarz vuruşlar yapmıyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bir sey daha paylasiyim;

Jedinak Premier League'de en cok top kesen oyuncu oldugu kadar, Avrupada 4.cu en cok top kapan (basarili tackle) futbolcu oldu.

Orta sahamizda eksik olan fizikli, yirtici, pas trafigini yapabilen tas gibi lider orta saha.

Jedinak'ı geçen sezon oynanırken yazmıştım galiba. Emin değilim.

Hücumda inanılmaz kısıtlı fakat harika bir kesici, pas arası kovalar, pozisyon bilgisi ile oyun opsiyonlarını daraltır. Tackle becerisi de iyidir. Ama artık alamazsın.

Çevrimdışı TALAT

Mesela geçen hafta Töre'nin boş kaleye atamadığı pozisyonda tıpkı Olcay gibi topa kayarak vursaydı bence golü atardı.

geçen hafta kaymasına da gerek yoktu bence. top ona geldiğinde kale daha boştu bugünkü duruma göre. ayağı kötü de olsa dokunsa goldü

Çevrimdışı Çağrı

bak açtın konuyu yine. ikili tartışma açıyorsun. yöneticiler  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Konu kapandı mı ki :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

balbazar yapmıyor muydu o ölü yaprak vuruşu tekniğini pokemon da  :kop:
:kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

geçen hafta kaymasına da gerek yoktu bence. top ona geldiğinde kale daha boştu bugünkü duruma göre. ayağı kötü de olsa dokunsa goldü
Ayakta kalarak vursaydı belki dışarı atabilirdi o yüzden kendine güvenmedi ama hata yaptı.

Öyle bir pozisyonda ne olursa olsun direk vuracaksın.

Çevrimdışı indie

Geçen Töre'nin pozisyonu gibi Tercih meselesi ve doğrusu Olcay'ın yaptığı.

Olcay'ın şu vuruşları yapamayacağı pozisyonlar hariç topa değmemesi lazım. Topsuz koşuları ve arka direğe sarkışları gerçekten çok faydalı ama ceza sahasının dışında topla buluştuğu anda atağı öldürüyor ve rakibi kontraya kaldırıyor.

Mesela 4. golde Kerim vurmasa ve pas verse diğer tarafta Olcay gene boş kaleye yuvarlayabilecekti.

Çevrimdışı atalay

Geçen hafta ayağının içi ile topu aşağı eğdirmesi lazımdı. Yoksa tepeden auta atardı.

Çevrimdışı TALAT

4. golün özetini izledim az önce. olcay yine muhteşem bir koşu yapmış törenin arkasından.

edit: yukarıda arkadaş yazmış zaten

Çevrimdışı Deniz

Yönetimden yarın 2 kap bekliyorum  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Jedinak'ı geçen sezon oynanırken yazmıştım galiba.

Hücumda inanılmaz kısıtlı fakat harika bir kesici, pas arası kovalar, pozisyon bilgisi oyun opsiyonlarını daraltır. Tackle becerisi de iyidir. Ama artık alamazsın.

En azindan pas trafigini yapabilen oyuncu ve muthis sutlari var.

Kafamdan; bize Inonude attigi frikik, Liverpool'a attigi frikik.

Belki alabiliriz. WBA'da istiyor, 30 yasina da geldi.

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Manchester United'ın bu sezon takımda düşünmediği eski Barcelonalı kaleci Victor Valdes'in Beşiktaş Kulübü'nden 3 yıllık sözleşme istediği ve Beşiktaş'ın bu teklife sıcak bakmadığı bilgisine ulaşıldı.

Sambade'nin Beto'yu veto etmesinin üzerine, Siyah Beyazlı Yöneticilerin Valdes'e 2+1 sözleşme önerdiği ve yapılan görüşmelerin ardından "Beşiktaş'a evet" dediği bildirildi.

Siyah Beyazlı yönetim Valdes'i Pazartesi gününe kadar İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba 63 tane isabetli pasla %97 yapmış.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Manchester United'ın bu sezon takımda düşünmediği eski Barcelonalı kaleci Victor Valdes'in Beşiktaş Kulübü'nden 3 yıllık sözleşme istediği ve Beşiktaş'ın bu teklife sıcak bakmadığı bilgisine ulaşıldı.

Sambade'nin Beto'yu veto etmesinin üzerine, Siyah Beyazlı Yöneticilerin Valdes'e 2+1 sözleşme önerdiği ve yapılan görüşmelerin ardından "Beşiktaş'a evet" dediği bildirildi.

Siyah Beyazlı yönetim Valdes'i Pazartesi gününe kadar İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Şenol Hoca ikna olursa Valdes gelecek bu belli artık.

Çevrimdışı Çağatay

Tolga geçen hafta Töre nin pozisyonu kaymalık değildi.
Töre ya tek seferde kontrol etmeden soluyla vuracaktı
ya sağıyla plase yapacaktı
yada sağıyla önüne doğru yavaşlatıp soluyla vuracaktı
3. yü yapmaya çalıştı ama önüne alamadığı için pozisyonunu kaybetti

ama mesela ayna simetrisi olarak düşünürsen pozisyon tam tersi olsaydı ve vuran da quaresma olsaydı
sağ ayağıyla tek hamlede bitirirdi

Töre tek vuruşuna güvenemediği için kontrol etmeyi denedi
topta sekerek geldiğinden hata yaptı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Olcay'ın şu vuruşları yapamayacağı pozisyonlar hariç topa değmemesi lazım. Topsuz koşuları ve arka direğe sarkışları gerçekten çok faydalı ama ceza sahasının dışında topla buluştuğu anda atağı öldürüyor ve rakibi kontraya kaldırıyor.

Mesela 4. golde Kerim vurmasa ve pas verse diğer tarafta Olcay gene boş kaleye yuvarlayabilecekti.

Topla ilişkisi, ilk dokunuşu yada oyun görüşü iyi değil.

Fakat tabela yapıyor; hücum organizasyonlarının tamamında var. Sezgileri güçlü. Sızmaları deneyen tek kanat oyuncu. Topsuz oyunda iyi. Top kazanıyor, pres kalitesi ile hataya zorluyor. Oyun geçişleri çok iyi. En önemlisi üçgenlerde ve dar alanda al-verlerde çok başarılı. Bizim ligde de bunlar iş yapıyor. Gülü seven dikenine katlanır yada daha iyisini alacaksın.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Hoca ikna olursa Valdes gelecek bu belli artık.
Bugün maçtan sonra eldekilerden iyi olursa kaleci isterim dedi demek ki kabul etmiş.

Çevrimdışı Tolga

Tolga geçen hafta Töre nin pozisyonu kaymalık değildi.
Töre ya tek seferde kontrol etmeden soluyla vuracaktı
ya sağıyla plase yapacaktı
yada sağıyla önüne doğru yavaşlatıp soluyla vuracaktı
3. yü yapmaya çalıştı ama önüne alamadığı için pozisyonunu kaybetti

ama mesela ayna simetrisi olarak düşünürsen pozisyon tam tersi olsaydı ve vuran da quaresma olsaydı
sağ ayağıyla tek hamlede bitirirdi

Töre tek vuruşuna güvenemediği için kontrol etmeyi denedi
topta sekerek geldiğinden hata yaptı
Mesafe çok uzak değildi bence kayarak da golü yapabilirdi.

Çevrimdışı Deniz

3 bölge içerisinde aciliyet sıralaması:

Ön libero>Stoper>kaleci

3 ünü de tamamlarsak çok canlar yakarız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bugün maçtan sonra eldekilerden iyi olursa kaleci isterim dedi demek ki kabul etmiş.
Olabilir.

Çevrimdışı Çağatay

Türk malı Müller = Olcay  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Gelsin bakalım Valdes.

Alacaklar artık belli oldu yine çok iyi kalecimiz olmayacak.

Eğer saçma riskler almazsa refleks ve kurtarış olarak çok iyi kaleci. Ama biri sıkıştığında topu taca vurmasını söylemesi lazım Valdes'e.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Yanlız ne diyeyim ben bula bula buldukları adam bu işte. Etrafta milyonlarca kaleci varken 1.5 yıldır ayağına top değmemiş. Konsantrasyon sorunu yaşayan adamı getiriyoruz.

Şu görevi atalay ve Çağrı'ya versinler. Yemin ediyorum 2 haftada çok daha faydalı olacak bir ismi bulup getirirleri.

++ Söyleyeyim Quaresma'dan sonra koltuk için ikinci trasnferleri. Ne değerli koltukmuş arkadaş.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 00:28:21 talha ]
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.