Topla ilişkisi, ilk dokunuşu yada oyun görüşü iyi değil.
Fakat tabela yapıyor; hücum organizasyonlarının tamamında var. Sezgileri güçlü. Sızmaları deneyen tek kanat oyuncu. Topsuz oyunda iyi. Top kazanıyor, pres kalitesi ile hataya zorluyor. Oyun geçişleri çok iyi. En önemlisi üçgenlerde ve dar alanda al-verlerde çok başarılı. Bizim ligde de bunlar iş yapıyor. Gülü seven dikenine katlanır yada daha iyisini alacaksın.
Ama ne yazik ki bu tabelaya pozitif katkisi kadar negatif katkisi var. Bukadar atak olduren oyuncu gormedim ben. Bu yuzden ben gol katkisini yeterli gormuyorum bu takimda yer icin.
Kotu kontroluyle okadar cok atagi olduruyor ki. Her mac sayisiz. Golle, veya en azindan cok tehlikeli sonuclanabilecek ataklar Olcayin kotu dokusunundan dolayi baslamadan bitiyor. Felaket sektiriyor topu ayagindan, kontrol edip donmekte coookk yavas kaliyor.
Hadi Tore'nin cok fazla orta yapmamasini anlarim. Sol ayagi etkili, dribblingi etkili, yoktan pozisyon var edebilen bir topcu. Ama Olcay da hic orta yapmazsa Gomez ne yapsin?
Hani nekadar istemesemde bunun ucunu yine yonetime degdirecem; bu tum aradigimiz ozellikler (orta, top kontrolu, oyun zekasi, tabela) Dzsudzsak'ta var. Ama Saglam da nekadar "saglam" bir hoca oldugunu gosterdi; Dzsudzsak'i sag acik oynatti.