2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872719 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Valdes-Doria gelmesi muhtemel.

Orta saha için net bir isim de yok şuan da.

Belki Mikel olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Gelsin bakalım Valdes.

Alacaklar artık belli oldu yine çok iyi kalecimiz olmayacak.

Eğer saçma riskler almazsa refleks ve kurtarış olarak çok iyi kaleci. Ama biri sıkıştığında topu taca vurmasını söylemesi lazım Valdes'e.
Bir tane daha refleks reyiz geliyor. Doria'yı bekliyorum ben

Çevrimdışı atalay

Bu arada Beto'yu, Sambade veto etmedi.

Oyuncu bizi reddetti. İspanya medyasında röportajı var.

Çevrimdışı legendmaster

valdes mi orta saha transfer diye bağırırken valdes atiba yapacak şenol hoca herhalde

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Scuffet'i istiyordum onu da Como'ya kiralık olarak vermişler

Çevrimiçi Mehmet57

Topla ilişkisi, ilk dokunuşu yada oyun görüşü iyi değil.

Fakat tabela yapıyor; hücum organizasyonlarının tamamında var. Sezgileri güçlü. Sızmaları deneyen tek kanat oyuncu. Topsuz oyunda iyi. Top kazanıyor, pres kalitesi ile hataya zorluyor. Oyun geçişleri çok iyi. En önemlisi üçgenlerde ve dar alanda al-verlerde çok başarılı. Bizim ligde de bunlar iş yapıyor. Gülü seven dikenine katlanır yada daha iyisini alacaksın.

Ama ne yazik ki bu tabelaya pozitif katkisi kadar negatif katkisi var. Bukadar atak olduren oyuncu gormedim ben. Bu yuzden ben gol katkisini yeterli gormuyorum bu takimda yer icin.

Kotu kontroluyle okadar cok atagi olduruyor ki. Her mac sayisiz. Golle, veya en azindan cok tehlikeli sonuclanabilecek ataklar Olcayin kotu dokusunundan dolayi baslamadan bitiyor. Felaket sektiriyor topu ayagindan, kontrol edip donmekte coookk yavas kaliyor.

Hadi Tore'nin cok fazla orta yapmamasini anlarim. Sol ayagi etkili, dribblingi etkili, yoktan pozisyon var edebilen bir topcu. Ama Olcay da hic orta yapmazsa Gomez ne yapsin?

Hani nekadar istemesemde bunun ucunu yine yonetime degdirecem; bu tum aradigimiz ozellikler (orta, top kontrolu, oyun zekasi, tabela) Dzsudzsak'ta var. Ama Saglam da nekadar "saglam" bir hoca oldugunu gosterdi; Dzsudzsak'i sag acik oynatti.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu saatten sonra daha iyisi olmaz valdes gelsin artık :) Stoper doria olur ön libero lawal'a bile razıyız artık :)

Çevrimdışı talha

Bir tane daha refleks reyiz geliyor. Doria'yı bekliyorum ben

Doria gelirse ki pek sanmıyorum. Defans tandemimiz yavaş ama çok oturaklı olur. Araya sızmalara dikkat etmek gerekli ama. Ve ileriye çıkışlarda kontralardan çok sıkıntı yaşarız. Bunu bilip öyle oynamalılar.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Doria gelirse ki pek sanmıyorum. Defans tandemimiz yavaş ama çok oturaklı olur. Araya sızmalara dikkat etmek gerekli ama. Ve ileriye çıkışlarda kontralardan çok sıkıntı yaşarız. Bunu bilip öyle oynamalılar.
Doria gelirse ligin en iyi tandemi olur. Bu ligde Egemen-Alves tandemi şampiyon oldu. Kağnı gibi adamlar.

Çevrimdışı talha

Ben Lizbon maçı için umutluydum belki diyordum ama çok fena haşlanacaz gibi.  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Ama ne yazik ki bu tabelaya pozitif katkisi kadar negatif katkisi var. Bukadar atak olduren oyuncu gormedim ben. Bu yuzden ben gol katkisini yeterli gormuyorum bu takimda yer icin.

Kotu kontroluyle okadar cok atagi olduruyor ki. Her mac sayisiz. Golle, veya en azindan cok tehlikeli sonuclanabilecek ataklar Olcayin kotu dokusunundan dolayi baslamadan bitiyor. Felaket sektiriyor topu ayagindan, kontrol edip donmekte coookk yavas kaliyor.

Hadi Tore'nin cok fazla orta yapmamasini anlarim. Sol ayagi etkili, dribblingi etkili, yoktan pozisyon var edebilen bir topcu. Ama Olcay da hic orta yapmazsa Gomez ne yapsin?

Hani nekadar istemesemde bunun ucunu yine yonetime degdirecem; bu tum aradigimiz ozellikler (orta, top kontrolu, oyun zekasi, tabela) Dzsudzsak'ta var. Ama Saglam da nekadar "saglam" bir hoca oldugunu gosterdi; Dzsudzsak'i sag acik oynatti.

Doğru. Quaresma'yı tercih ederlerken de bunu yazdım. Tercih hatası. Salt Dzsudzsak'ta değil; böyle çok oyuncu monte edilebilirdi.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Beto'yu, Sambade veto etmedi.

Oyuncu bizi reddetti. İspanya medyasında röportajı var.

Her türlü hayırlısı olmuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Gelsin bakalım Valdes.

Alacaklar artık belli oldu yine çok iyi kalecimiz olmayacak.

Eğer saçma riskler almazsa refleks ve kurtarış olarak çok iyi kaleci. Ama biri sıkıştığında topu taca vurmasını söylemesi lazım Valdes'e.

Bu biraz da Barcelona'nın oyun stiliyle alakalı sanırım. Riskli de olsa hep pas oynamaya çalışıyorlar, kalecileri dahil.

Bizim Ersan'la tanışınca en garanti yolun topu taca vurmak olduğunu anlaması uzun sürmez.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

2 ya da 3 transfer olursa milli maç arasından dolayı bu oyuncuların takıma uyumu konusunda daha çabuk yol alabiliriz. :ok:

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 00:32:36 atalay ]

Kadir Bekmezci hep yazdım orta sahaya ilaç olur opsiyonlu kiralık alabiliriz imkansız değil

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Doria ile ilgilenmiyoruz. Obi Mikel gelebilir fakat Chelsea gitse de olur gitmese de olur modunda, dolayisiyla uzlasma saglanamayabilir. Lawal son care olarak bekletiliyor. Surpriz bir defans oyuncusu gundemde, su ana kadar medyada ismi gecen bir futbolcu degil.

Çevrimdışı talha

Doria gelirse ligin en iyi tandemi olur. Bu ligde Egemen-Alves tandemi şampiyon oldu. Kağnı gibi adamlar.

Ama geçen sene aynı tandem deli gibi pozisyon verdi. Şampiyonluktan etti.  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

bu saatten sonra daha iyisi olmaz valdes gelsin artık :) Stoper doria olur ön libero lawal'a bile razıyız artık :)
Doria ve valdese tamam ama lawal e kesinlikle razı değilim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Bakın Mikel gelirse o kasa ne öyle!

Bu ne böyle kamyon gibi bu adam!

Yuuuuh bu kadar nasıl ağırlaşmış Mikel gibi ve türevleri onlarca yorumda bulunacaksınız.

Lütfen perşembeyi çarşambadan görelim birçok kişi adına tav oluyor Mikel'in.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ama geçen sene aynı tandem deli gibi pozisyon verdi. Şampiyonluktan etti.  :evillol:
Ersun ve Arap İsmail farkı

Çevrimdışı Tolga

Yuuuuh bu kadar nasıl ağırlaşmış Mikel gibi ve türevleri onlarca yorumda bulunacaksınız.

Aynen Mikel hatalı transfer olur ama alırsalar da şaşırmam.

Çevrimdışı cursedofdragon

Doria ve valdese tamam ama lawal e kesinlikle razı değilim :)

lawal alıp dikine gidebiliyor fiziği iyi :) top'u kaybetmiyor.Necip izlemek isterseniz o başka :)

Çevrimdışı Deniz

Kucka da gitti.
Lucası alamadık.

Elde çok alternatif yok.3 günde daha önce hiç görüşmediğimiz bir ismi bitirmemiz çok zor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Ben bu yüzden olcay için son 30dk topçusu diyorum , 90dk da çok top eziyor arkadaş , bende çok seviyorum ama girsin bu işleri sonradan girerek yapsın bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !